ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Προς ΜΑΦΙΟΖΟ διευθυντή τράπεζας MARFIN




Θεσσαλονίκη 5-6-2012

Προς τον κύριο Καραπαναγιωτίδη Νικόλαο
Προϊστάμενο του υποκ/μος MARFIN EGNATIA BANK
Ερυθρού Σταυρού 11 & Λαμπριανίδου Τ.Κ. 66100 ΔΡΑΜΑ
FAX 2521055346

Κύριε Προϊστάμενε

Σχετικά με τις δύο επιταγές του Τάσου Σαββαΐδη, Ν° 07237234-6 λήξεως 18-2-2012 αξίας 1.237,92 ευρώ και   Ν° 07275143-6 λήξεως 29-2-2012 αξίας 1.203,49 ευρώ, δεν μας τα καταθέσατε τα χρήματα στον λογαριασμό μας, παρά του λέτε να μας πληρώνει 200 – 200 ευρώ, πιστεύοντας πως μασάμε ακόμη ιουδαϊκό ταραμά. Ενώ η συνεταιριστική τράπεζα Δράμας, προκειμένου να απεμπλακεί και να γλυτώσει την κρουαζιέρα για τους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας μας εξόφλησε την επιταγή αξίας 2.202,79 ευρώ στο τσάκα – τσάκα, μόλις έμαθε μάλιστα ότι εμπλέκεται και ο ομογάλακτός σας αδερφός από την Πεντάπολη Σερρών, τα εισπράξαμε από τράπεζα της Κοζάνης, μια και βρισκόμασταν περιοδεία προς Δυτική Μακεδονία.
Γιατί λοιπόν μας κάνετε τους ζόρικους και μπελαλήδες, παριστάνοντας μας τα ιουδαϊκά χαϊβάνια; Αφού σας το διατυπώσαμε εγγράφως προ καιρού, ότι τα καταστήματά σας είναι κληρονομιά από τον κοιμώμενο όρθιο μπαμπά τους Θεό, κι έτσι και τον ξυπνήσουμε, σας παίρνει μετά ο διάολος τον πατέρα που σας πατέρωνε. Οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι που σας χειραγωγούν μέσω των μασονικών σας στοών, ξέρουμε ότι σας λένε ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός είναι μαλάκας, και δεν τους παίρνει χαμπάρι για τις αθλιότητες που σας βάζουν και κάνετε, και όπως διαπιστώνετε όόόόόλοι σας, σάς προγραμμάτισαν κι εκ νέου εκλογές, προκειμένου να πάτε να ψηφίσετε τις ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, που τις έχουν προεπιλέξει πριν από εσάς για εσάς, ποιες θα είναι στο ιουδαϊκό τους ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που ειρωνικά το αποκαλούν Βουλή των Ελλήνων. Συνεπώς ΤΖΑΜΠΑ φασαρία κάνετε, καθ’ ήν στιγμή σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια, και σας διαβάζουν στο διαδίκτυο ολάκερη η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του πλανήτη γη.
Πληκτρολόγησε λοιπόν για του λόγου το αληθές shaco-hamas.blogspot.com και αυτόματα βρίσκεστε στον ιουδαϊκό σας μπαξέ, εκεί που μοστράρουμε όόόόόλα τα μοσχομύριστα λουλούδια της ιουδαϊκής μαφίας, και για να σας βγάλουμε από εκεί μέσα, πρέπει να μας εξοφλήσετε την εκκρεμότητά σας, σαν καλές κυρίες που είστε. Άλλωστε στην είσοδο της οθόνης του υπολογιστή σας, βλέπετε ποιος σας υποδέχεται, ο Άγιος ΖΒΕΡΚΑΟΥΗ. Και για να την βγάλετε καθαρή, και να απολαμβάνετε επίγειο παράδεισο, πρέπει να εφαρμόζετε τους νόμους που έχει γράψει διά χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ ο παιχνιδιάρης μπαμπάς των Ιουδαίων και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!!
                            
                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου