ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

προς τον Φρανσουά Ολάν

Ο Τελευταίος Ιουδαϊκός Ναπολέων







Θεσσαλονίκη 8/6/2012

Προς κύριο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝ
Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας
55 rue du Faubourg Saint Honore 
75008 Paris France

Κύριε Ολάν

Οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι που σας το παίζουν παντοκράτορες και ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του μπαμπά τους Θεού, βαδίζουν με γεωμετρική πρόοδο προς το τέλος τους, μαζί με το 666 που το έχουν σε όλα τα προϊόντα της γης. Καιρός λοιπόν ν’ αρχίσετε να συνειδητοποιείτε κι εσείς οι μαριονέτες ηγέτες την πραγματικότητα, που απ’ εδώ και πέρα θέση στον πλανήτη γη είναι προγραμματισμένο να έχουν οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ απ’ τον κοιμώμενο ΔΗΘΕΝ όρθιο μπαμπά και Θεό των Σιωνιστών, που σας τον παρουσιάζουν αυτοί οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ότι δεν ασχολείται με τα εγκόσμια αφήνοντάς τους να κάνουν αυτοί κουμάντο στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σαν πανέξυπνα τέκνα που σας παραμυθιάζουν ότι είναι. Στις 22 Μαρτίου εξαργυρώναμε τα 5 ευρώ προς μία δραχμή. Ήδη από τις 22 Ιουνίου ξαναϋποτιμάται εκ νέου το ευρώ έναντι της σκληρής δραχμής, ήτοι 50 ευρώ εξαργυρώνονται προς μία δραχμή και από τις 22 Σεπτεμβρίου ΔΕΝ πρόκειται να εξαργυρώνουμε τα 100 ευρώ ούτε με μία δραχμή. Συνεπώς πρέπει όόόόόλοι σας με τα κλούβια μυαλά που έχετε, ν’ αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ο Θεός ΔΕΝ είναι αποκλειστικότητα των ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, αλλά Θεός των ΠΑΝΤΩΝ, γι’ αυτό κι αυτός ο Θεός φρόντισε από τις 8/6/570 μ.Χ. και διεμήνυσε μέσω αρχαγγέλου Γαβριήλ στον Μωάμεθ να γράψει τους νόμους μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ και την εκτέλεση των νόμων που είναι η ΣΑΡΙΑ, μια κι αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του είχαν παρεκτραπεί. Και για να τα πάρει ΤΩΡΑ ο ΔΙΑΟΛΟΣ τον πατέρα που τα πατέρωνε.
Εάν λοιπόν μας αποδείξετε ότι έχετε μυαλό όόόόόλοι σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Θυμίζοντάς σου ότι σου ρίξαμε έναν κεραυνό ξώφαλτσα στο αεροπλάνο που σε μετέφερε για να καταλάβεις ότι μπορούμε να σας συνετίσουμε ανά πάσα στιγμή, μια και σε βάλαμε να πας με καθυστέρηση δυόμιση ωρών στην Αγγελικούλα Μέρκελ, που τα ιουδαϊκά ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ την βάζουν να μας παριστάνει την ζόρικη. Σου θυμίζουμε ότι τον Νικολάκη Σαρκοζί τον Ιούλιο του 2010 του στείλαμε μήνυμα ότι στην οδό 10 boulevard Montmartre 75009 PARIS στο hotel Ronceray Opera, στο δωμάτιο 235 με το που πάτησε το πόδι της τετραμελούς οικογένειας, ξαφρίσανε από δύο πορτοφόλια 560 ευρώ από μέλος της οικογένειας, ενώ στους διαδρόμους του ξενοδοχείου υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης όπως και μέσα στα δωμάτια, για να παρακολουθούν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι και να κατευθύνουν την όλη επιχείρηση κλοπής των χρημάτων. Και με το αιτιολογικό ότι ο Νικολάκης Σαρκοζί τυγχάνει καθαρόαιμος Εβραίος, τον θέλουμε να τον φτιάχνουμε περιφορά γύρω από την αψίδα του Θριάμβου του Παρισιού για 52 Παρασκευές μετά την προσευχή των Μουσουλμάνων, μια και είναι προγραμματισμένο να είναι ο τελευταίος ιουδαϊκός Ναπολέοντας, για να πάρει τα πάνω του και ο Γαλλικός Νοήμων Λαός.
Διότι το 1789 δεν ήταν Γαλλική επανάσταση αλλά χειραγωγούμενη από τα ιουδαϊκά ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, που οι Γάλλοι μασόνοι τύπου Ροβεσπιέρου τραβήξανε κουπί για το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και όχι για τον Γαλλικό λαό. Συνεπώς Γαλλική πραγματική επανάσταση μεθοδεύουμε ΤΩΡΑ τον Οκτώβριο του 2012 με το σύνθημα να αντηχεί σ’ ολόκληρο τον πλανήτη ΑΕΡΑ-ΑΕΕΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ!!!                         
                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου