ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Προς ζαβαλή πρόεδρο εφετών ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ ΚΩΣΤΙΚΑ



 Θεσσαλονίκη 22-6-2012
Προς τον Πρόεδρο Εφετών ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ
Και προϊστάμενο των Δικαστηρίων Θεσ/νίκης
26ης Οκτωβρίου 5 Τ.Κ. 54626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άάά ρε ζαβαλή Κωστίκα

Πληροφορηθήκαμε προχθές 20-6-2012 από τους πάτρονές σας ΑΛΗΤΟΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Εβραίους ότι σας είχανε ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο που σας στεγάζουν όόόόόλους τους ζαβαλήδες με τα κλούβια μυαλά που έχετε, απονέμοντας για λογαριασμό σας αυτοί την δικαιοσύνη σύμφωνα με τα γούστα τους και τις επιθυμίες τους, μια και σας χαρτζιλικώνουν για να μην έχετε άποψη και μυαλό, και σας βάζουν να τραγουδάτε το θα πάω στην ζούγκλα του Αμαζονίου με Ιουδαίο ΤΑΡΖΑΝ για να σας ξεκοκαλίσουν τα ψαράκια του Αμαζονίου, προκειμένου να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα προς αποφυγήν στους αντικαταστάτες σας, αφού οι σκελετοί σας είναι προγραμματισμένοι να μοστράρουν στην είσοδο των δικαστηρίων σε βιτρίνες, για την ανεγκεφαλοσύνη που σας διακρίνει.
Και δεν τους κόφτει τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους που σας χειραγωγούν μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΣΑΣ μασονίας ότι έχετε συνολικά επτά βόμβες νετρονίου μέσα στο δικαστικό μέγαρο σας, που μπορούμε να τις πυροδοτήσουμε ανά πάσα στιγμή κάνοντάς σας όπως λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι ΤΣΑΡΣΑΜΑ ΠΑΖΑΡΙ!!! Και σου θυμίζουμε στις 14-10-2011 που σ’ επισκεφθήκαμε στο τρανό σου γραφείο, ότι μέσα στην τσάντα μας είχαμε δύο βόμβες νετρονίου όμοιες με τις πέντε πρώτες που σας τις καταθέσαμε στις 22-9-2010 μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου λέγοντας τότε στην δικαστίνα, ότι αν καταφέρετε να τις απασφαλίσετε, κερδίζετε όόόλοι σας ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Και σε παροτρύναμε να πάμε από κοινού να τις καταθέσουμε στην εισαγγελία, και αυτές τις δύο βόμβες και μας έλεγες με περιφρονητικό ύφος «γιατί έχουμε ραντεβού; Και πρέπει να πάμε μαζί;» καλώντας τον προσωπικό σου φρουρό να μας συνοδεύσει αυτός για λογαριασμό σου στην εισαγγελία. Κι επειδή δεν μας συνόδευσε ο προσωπικός σου φρουρός, περιμέναμε στην σειρά για περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να τις καταθέσουμε, που μεταξύ μας είστε εκεί μέσα πακεταρισμένοι οι πάντες! Και περιμένετε με το λειψό σας το μυαλό να σας γλυτώσει τώρα η εγκληματική σας Μοσσάντ, που καθαρίζει κόσμο και κοσμάκη με επιστημονικό τρόπο, βγάζοντάς μας ΕΜΑΣ από την μέση.
Κωστίκα για τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ έχουμε βγάλει κάρτες ελευθέρας διέλευσης των διοδίων και ο μπαμπάς τους ο Θεός που λέτε εσείς όόόλοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΚΟΝΤΟΜΥΑΛΟΙ δικαστικοί λειτουργοί ότι σας έδωσε εντολή να τα προστατεύετε αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του προκειμένου να βουλιάζουν οικονομίες λαών, ΕΜΑΣ μας έδωσε εντολή να ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ 180.000.000 ευρώ ενοίκιο τον μήνα για την εκμετάλλευση των διοδίων επί 12 μήνες και επί 191 χρόνια με υποτιμημένο το νόμισμά σας το ευρώ από 22-6-2012, εξαργυρώνοντάς τα 50 ευρώ προς μία δραχμή, για να διαπιστώσετε στο τέλος ότι δεν τους μένει τους ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίους ούτε λερωμένο σώβρακο στον κώλο τους.
Αμ τι νόμισες ρε ζαβαλή Κωστίκα αυτοί έχουν μυαλό να σας αποκαλούν γκόϊμ στην μητρική τους γλώσσα για να βουλιάζετε όλοι σας την οικονομία της ΕΛΛΑΔΟΣ. Εμάς τι λες ο μπαμπάς τους ο Θεός δεν μας έδωσε μυαλό για να τους ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ προς ΔΟΞΑ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!


                                                                                   Φιλάάάκια πολλά με γνωστικά μυαλά
                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου