ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προς τον GREKYLO εισαγγελέα ΣΦΕΤΚΟ ΓΙΑΝΝΗ



Θεσσαλονίκη 12-6-2012

Προς Γιάννη Σφέτκο
Εισαγγελία Αλεξ/πόλεως
Βασ. Αλεξάνδρου 28 Τ.Κ. 681 00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Γιαννάάάκη άρε μαφιόζε Ιουδαίε εισαγγελέα

Που το κωλοβαράς πότε στο έτσι κόλπο, και πότε στο αλλιώς, προκειμένου να καλύψεις τα ομογάλακτα μασόνια αδέρφια σου, όπως η άλλη η ΧΑΪΒΑΝΩ ΔΗΘΕΝ ειρηνοδίκης ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΛΙΟΥ, που είχε κάνει την ΔΗΘΕΝ δίκη στις 11/5/2010 μέσα στο γραφείο της, προκειμένου να μην την πάρει χαμπάρι ο κοιμώμενος όρθιος μπαμπάς και Θεός των Ιουδαίων κι έβγαλε στον αφρό τα μασόνια Στάνκογλου και Κύριου, για το ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΚΛΕΨΙΜΟ που ΚΑΝΑΝΕ στο εργοτάξιο της αποθήκης 1.120 τ.μ. που είναι απέναντι από την χρεοκοπημένη κρεατοβιομηχανία ΘΡΑΚΗ Α.Ε. στο 1ο χιλ. της επαρχιακής οδού Φερρών – Αλεξανδρουπόλεως, που αυτοί οι κοπρίτες που σας χειραγωγούν την χρεοκοπήσανε, προκειμένου να μεταφέρουν την ντόγκα φεσώνοντας τον φουκαρατζίκο ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό.
Κι εσύ σαν ΑΒΑΝΑΚΗΣ εισαγγελέας, έκανες πλάτες στο ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΟ, τον Στάνκογλου τον Στάθη να μας φάει με προκλητικό τρόπο και 9.167,50 ευρώ και να πάει να καταγγείλει ψευδώς στο Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως ότι ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ δούλευε τον Μάιο μήνα του 2008 στο εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο. Πιστεύω να σε πληροφορήσανε οι ομογάλακτοι αδερφοί σου μαφιόζοι εισαγγελείς ότι με την έγκριση του ΔΗΘΕΝ μαλάκα Θεού των Ιουδαίων, σας έχουμε ονομάσει ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ GREKYLOUS ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ από τις 22/12/2011. Οπότε τα ιουδαϊκά σας μαϊμουτζιλίκια περί άρθρου 47 παράγραφος 1 του Κ.Π.Δ. δεν τα ΜΑΣΑΜΕ. Κι εάν δεν βγάλετε δίσκο μεταξύ σας να καλύψετε το ποσόν των 9.500 ευρώ που ζητούν ΤΩΡΑ τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ μέσω Ι.Κ.Α. Αλεξανδρουπόλεως σας βλέπω να δηλώνετε μετά συμμετοχή για την κρουαζιέρα στον ΑΜΑΖΟΝΙΟ χωρίς βέβαια τον Ιουδαίο ΤΑΡΖΑΝ μια και αυτός είναι περιούσιο τέκνο του μαλάκα όπως σας λένε μπαμπά τους Θεού. Και όλοι εσείς οι ζαβαλήδες με το λειψό μυαλό, πιστεύετε ότι θα εξακολουθείτε να υπάρχετε, μια και σας προστατεύει εσάς η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ Μοσσάντ, και θα συνεχίσετε να δημεύετε τα χρήματά μας μέσω τραπεζών, μια και σας είπαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι ότι είναι κληρονομιά οι τράπεζες απ’ τον κοιμώμενο όρθιο μπαμπά τους Θεό. Τους ρώτησες Γιαννάάάκη τους Ιουδαίους, αν κάνει ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ; που έβαλαν στόχο ότι με όόόόόλα ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ μπορούν να χρεοκοπήσουν την οικονομία της ΕΛΛΑΔΟΣ στο όνομα του ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΑΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ;
Οπότε εάν δεν αφυπνισθείτε και δεν ξεχαϊβανέψετε από τον ιουδαϊκό λήθαργο, σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις από τον Οκτώβριο του 2012 και μετά. ΒΑΪ – ΒΑΪ ΧΑΛΙΜΙΖΕ. Όχι Αβραάμ, όχι Ισαάκ, όχι Ιακώβ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ να σας γλυτώσει ούτε και ο Θεός ο ίδιος. Κι αυτό; γιατί ο Θεός ΔΕΝ είναι μαλάκας όπως νομίζετε. Και πρέπει να μάθεις Γιαννάκη πως αυτός ο Θεός ΔΕΝ είναι αλήτης σαν αυτούς που σας χειραγωγούν μέσω των μασονικών σας στοών. Γι’ αυτό θα κινήσεις την διαδικασία (εάν θέλεις να εξαιρεθείς) για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ζητώντας τα 30.000 ευρώ, ποσόν που μας έφαγε η δημαρχεία Φερρών σε συνεργασία με την Μητρόπολη Αλεξ/πόλεως το 2003, ΔΗΘΕΝ τάχα μου για το ίδρυμα των Απανταχού Θρακών, που αποφασίσαμε τελικά ΕΜΕΙΣ οι ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ να το φτιάξουμε μαζί με τα υπόλοιπα κτίρια, που είναι προγραμματισμένα να ανεγερθούν στο Μοναστηράκι Φερρών. Θα ξεμπλοκάρεις τα δεσμευμένα χρήματά μας στις τράπεζες και θα μας επιστρέψεις τα 9.167,50 ευρώ που το νερό στην Αυστραλία είπαν από την πλημμύρα που τους βρήκε είχε φτάσει στα 9 μέτρα, αλλά δεν είπαν οι κωλοπαιδαράδες που σας χειραγωγούν, και την λεπτομέρεια, και τα 167,5 χιλιοστά, όσα και τα χρήματα της επιταγής 9.167,50 ευρώ.
Και δεν μας σταματά ΤΩΡΑ ούτε ο Θεός ο ίδιος, γιατί κι αυτός μαζί μας είναι!!!
                                                                                                Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου