ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Προς συνεργάτη των μαφιόζων Εβραίων



Θεσσαλονίκη 11-6-2012

Προς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΡΑΔΕΔΟ
Αρχιτέκτονα
Μακράς γεφύρας 1 ΦΕΡΡΑΙ



Αλέέέκόόό άρε μαφιόζε

Πιστεύεις πως θα την γλυτώσετε φτηνά με τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, που μέσω μασονίας ο ομογάλακτος αδερφός σου ο Σταθούλης Στάκονγλου σας συμπαρασύρει να πάτε κρουαζιέρα στην ζούγκλα του Αμαζονίου χωρίς τον Ιουδαίο ΤΑΡΖΑΝ, για να σας φάνε τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ μια και εξακολουθείτε να μην πληρώνετε τα 9.500 ευρώ που ζητούν οι ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι μέσω Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως. Κι αυτό για να μάθετε να δηλώνετε ΨΕΥΔΩΣ για εικονικά ημερομίσθια ότι ΔΗΘΕΝ δουλεύατε τον Μάιο μήνα του 2008 και βάζατε τον Σταθούλη Στάνκογλου να υπογράφει την ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Οπότε έτσι θα μάθουν και τα επίδοξα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ μασόνια στο μέλλον, ότι την υπογραφή τους και το λιλί τους, πρέπει να προσέχουν πού το βάζουνε.
Ο ΔΗΘΕΝ μαλάκας μπαμπάς και Θεός των Ιουδαίων, μας συμβούλεψε να ζητάμε το 80% από τα περιούσια τέκνα του για τις ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ που σας μαθαίνουν να κάνετε, όπως το γράφει ακόμη και η πινακίδα που σβήσατε τα ονόματά σας και αφήσατε μόνο το αφεντικό σας, τον ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΑΛΤΙΕΛ. Και μας σύστησε αυτές τις επιστολές να τις αναρτούμε στο διαδίκτυο αυτός ο παιχνιδιάρης Θεός, και για του λόγου το αληθές πληκτρολογείς shaco-hamas.blogspot.com και είσαι μέσα στον ιουδαϊκό μπαξέ.
Γι’ αυτό εάν δεν πληρώσετε το ποσόν στο Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως, σας περιμένουν τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ με τις ευλογίες του ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗ μπαμπά των Ιουδαίων, και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!!



                                                                                                       Για το ΤΙΜ
                                                                                  της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ του 555






                                                                           κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου