ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Προς τον Ιουδαίο δεσπότη Άνθιμο Κουκουρίδη





Θεσσαλονίκη 19-6-2012

Προς τον δέσποτα κ.κ. Άνθιμο Κουκουρίδη
Ιερά Μητρόπολη ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
Αίνου 5 Τ.Κ. 681 00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Δέσποτα Άνθιμε Κουκουρίδη

Οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι που σας χειραγωγούν όόόόόλους σας, μηδέ εξαιρουμένης και της αφεντιάς σου, μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΣΑΣ μασονίας, σας υποχρεώσανε να πάτε να ψηφίσετε στις 17-6-2012 μέσα στην Ελληνική επικράτεια, για να αναδείξουν και να επιλέξουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Σιωνιστές τις χορεύτριες της αρεσκείας τους μέσα στο ΑΘΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, με τους φιρφιρίκους τους τα ΛΑΜΟΓΙΑ που τα καθοδηγούν, προκειμένου να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, ρημάζοντας και ισοπεδώνοντας τα πάντα, με τα άβουλα και μη νοήμονα τους όντα, που είστε και οι εκφραστές της ΑΡΧΟΥΣΑΣ τάξης του 666 της Σιών Α.Ε.
Πληροφοριακά, εμείς που εκπροσωπούμε το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ψηφίσαμε στην μονή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, που ονομάζεται και ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ στη Σύμη της Δωδεκανήσου, ρίχνοντας τον οβολό μας στο παγκάρι της μονής, μια το Σάββατο 16-6 για την σωτηρία του γένους των ΕΛΛΗΝΩΝ από τον Εβραίο ΔΥΝΑΣΤΗ και μια την Κυριακή 17- 6 για την σωτηρία της ανθρωπότητας από την σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώει μαζί με το 666 όόόόόλες τις οικονομίες του πλανήτη γη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, καταδυναστεύοντας τους απροστάτευτους και άμοιρους πολίτες, με τα υποτακτικά τους ΓΚΟΪΜ όπως σιβυλλικά σας αποκαλούνε αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Καιρός λοιπόν να μάθετε όόόόόλοι εσείς που είστε τα άβουλά τους όντα, πως ο μπαμπάς και Θεός των πάντων ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ και μας θύμισε πως τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ στη ζούγκλα του Αμαζονίου για ακριβώς αυτήν την δουλειά τα έκανε, να ξεκοκαλίζουν σκληροπυρηνικά μασόνια και να μας παραδίδουν ακέραιους τους σκελετούς τους, για να τους παραλαμβάνουμε εκθέτοντάς τους σε δημόσια θέα και προς παραδειγματισμό των επίδοξων και μελλοντικών σας μιμητών, πως κι αυτοί θα έχουνε την ίδια κατάληξη εάν το επιχειρήσουν παραβαίνοντας τους νόμους του παιχνιδιάρη μπαμπά και Θεού των Ιουδαίων, που στις 8-6-570 μ.Χ. έγραψε τους νόμους μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, δια χειρός Μωάμεθ, για τα απείθαρχα και ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του, που πιστέψανε πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, και πως κοιμάται όρθιος, αφήνοντας τα ιουδαϊκά ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΡΟΝΑ ΑΛΗΤΟΚΕΡΑΤΑ να καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα με την ελεεινή τους μασονία, μετατρέποντας τον νοήμονα ίππο σε υποζύγιο άλογο, εκτελώντας τις εργασίες και τις βρωμοδουλειές τους, όπως ακριβώς εκτελούν τα υποτακτικά τους μασόνια.
Γι’ αυτό Ανθιμάκο εάν θες να παραμείνεις Δεσπότης και να αναβαθμιστείς σε Δέσποτα της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, πρέπει να εκτελείς τις εντολές του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!! Θυμίζοντας αυτός ο παιχνιδιάρης Θεός την επίσκεψή μας στις αρχές Μαΐου του 2004 στο γραφείο σου, όταν ήσουν Πρωτοσύγκελος της μητροπόλεως Αλεξ/πόλεως, για να μας δώσετε απόδειξη 30.000 ευρώ, μια και τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του, μας έκοψαν μέσω Δ.Ο.Υ. 8.455,18 ευρώ έξτρα φόρο επειδή ανώνυμα δώσαμε το ποσόν αυτό για το ίδρυμα των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ. Και σου θυμίζαμε τον αυτοκράτορα και Α’ βασιλέα του Βυζαντίου το 628 μ.Χ. πώς τον έλεγαν; Και μας απάνταγες ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Για να σου πούμε εν τη ρύμη του λόγου μας με οργισμένο ύφος, ότι αυτόν έχουμε πάρει απόφαση να τον κάνουμε τετράμετρο άγαλμα για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους βυζαντινούς αυτοκράτορες. Και πριν βγούμε από την εξώπορτα των γραφείων της Μητροπόλεως, ακούσαμε την φωνή του παιχνιδιάρη Θεού «ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΙΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΥΤΟΝ» επειδή ξεκλήρισε κι εκτόπισε την ελεεινή φάρα των ΔΗΘΕΝ περιούσιων αλλά αλήτικων τέκνων του από την Ιερουσαλήμ αλλά και από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
Και τον Νοέμβριο του 2004 ακολούθησε μια δεύτερη επιταγή αξίας 30.000 ευρώ με ανοικτό αποδέκτη, που θα μας έλεγε αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ τι ναό θέλει, ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ (ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ) ή ναό του Σολομώντος; Με αποτέλεσμα να χτυπήσει η γραφομηχανή από μόνη της σταυρό μπροστά από το ποσόν των 30.000 ευρώ και να μπλοκάρει το πλήκτρο της γραφομηχανής και να μην έχει ξεμπλοκάρει μέχρι και σήμερα για να φαίνεται και η εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, μια κι εξαργυρώθηκε η επιταγή αυτή στα μουλωχτά στις 19-11-2004 και θυμάστε τι επακολούθησε στον Ινδικό ωκεανό; Στις 26-12-2004 δεν ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!
Τώρα τα ΔΗΘΕΝ περιούσια και πανέξυπνα τέκνα που σφετερίζονται την πατρότητα του Θεού, μας μπλόκαραν στις τράπεζές τους, μια και μας παραμυθιάζουν ότι είναι κληρονομιά από τον μπαμπά τους τον Θεό τα χρήματα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, βάζοντας το 2008 να κάνει ψευδή καταγγελία στο Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως για εικονικά (ΕΝΣΗΜΑ) ημερομίσθια ότι ΤΑΧΑ ΜΟΥ δεν πληρώθηκε ο ομογάλακτος αδερφός Σταθούλης Στάνκογλου, προκειμένου να κατασχέσουν υπέρ ιουδαϊκής μαφίας το κτήμα των 23 στρεμμάτων με το ανεγειρόμενο κτίσμα 1.120 τ.μ. στην είσοδο των Φερρών και απέναντι από την άλλοτε κραταιά κρεατοβιομηχανία ΘΡΑΚΗ Α.Ε. και νυν χρεοκοπημένη, προκειμένου να φεσώσουν με την ντόγκα (χρεοκοπία) αυτήν, τον απροστάτευτο ελληνικό λαό.
Τώρα σας εσωκλείουμε και την επιστολή προς Γκιλάκη Γεώργιο να ξέρετε και τους 10 προτεινόμενους για ψαροτροφή στα πιράνχας, κι αφήνουμε σ’ εσάς να μας επιλέξετε τον 11ο προτεινόμενο, που έφαγε τις 30.000 ευρώ το 2003 και δεν μας επέστρεψε το ποσόν αυτό, μια και δεν έγινε το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ. Την ενδέκατη αυτή θέση την διεκδικεί ένας δήμαρχος, ένας δεσπότης, κι ένα ΔΗΘΕΝ περιούσιο τέκνο του Θεού, η προθεσμία που έχετε προκειμένου να ξεμπλοκάρετε τους λογαριασμούς μας είναι 30 ημέρες από τα ιουδαϊκά τραπεζικά τους ιδρύματα και οι 30.000 κατατεθειμένες συν 8.455,18 ευρώ + 9.167,50 ευρώ στο Παρακαταθηκών και Δανείων προς ΔΟΞΑΝ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                                                                       Για το ΤΙΜ του
                                                                                                                ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                                                             το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                                     που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                                      κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου