ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Προς τον μασονάκο με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό





Θεσσαλονίκη 6-6-2012
Προς ΚΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
Αποθήκη πρώτων υλών ζαχ/κής
Αγ. Παρασκευής 21 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Υπ’ όψιν κυρίου Ευάγγελου Κατσάρα

Αάά ρέέέ πανέξυπνε Βαγγελάκη

Μας το σφύριξε ότι έστειλες επιταγή αξίας 423,28 ευρώ στον Ηρακλή Αράπο ο μπαμπάς και Θεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που σας έμαθαν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές να τον αποκαλείτε μαλάκα. Είναι αλήθεια ή όχι; Και τους έστειλες φωτοτυπία δύο αποδείξεις δικές μας, η μία 498,41 ευρώ με ημερομηνία 19-12-2011 και η δεύτερη 150 ευρώ με ημερομηνία 19-4-2012 ότι δήθεν τάχα μου μας έχεις πληρώσει τους υπόλοιπους λογαριασμούς που χρωστάς για τις κάτωθι βιοτεχνίες και το πίστεψες κι εσύ ο ζαβαλής ότι ο Θεός είναι μαλάκας, γι’ αυτό κι εσύ σε κάθε φράση που ξεστομίζεις, κοτσάρεις και από δίπλα το μαλάκα, κι αισθάνεσαι και πιο ανεβασμένος που σου είπαν αυτοί οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Σιωνιστές, ότι μπορείς να τρως τα χρήματα του κοσμάκη μια και είσαι μασόνι. Και ακούγαμε που μασούλαγες στο τηλέφωνο ότι στα πήραμε προστάντζα τα χρήματα και ότι δεν χρωστάς φράγκο. Θα πας λοιπόν στους ΚΟΠΡΙΤΕΣ, σ’ αυτούς που σας μαθαίνουν πώς να τρώτε τα χρήματα του κοσμάκη, κι αν βρουν ότι σε κλέψαμε, είμαστε αποφασισμένοι να στα πληρώσουμε στο εκατονταπλάσιο.
Μάθε λοιπόν ότι έχεις μπλέξει με την ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΦΙΑ και εάν δεν κλείσεις μέχρι δεκάρας τους λογαριασμούς που υπολείπονται στις κάτωθι βιομηχανίες EUROPACK ABEE 313,65 ευρώ, ΜΟΥΤΣΑΝΑ ΕΛΕΝΗ “INTERFOIL” 124,92 ευρώ,  Ηρακλή Αράπο 100,68 ευρώ, και ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ Α.Β.Ε.Ε. 414,01, ΣΎΝΟΛΟΝ 953,26 ευρώ, δεν πρόκειται να σου στείλουν ούτε ρολό μεμβράνης και αντικολλητικού χαρτιού. Αμ τι νόμισες ρε Βαγγελάκη να μας κάνεις τρίπλα σαν πανέξυπνος που είσαι εσύ. Κι εμείς τι λες δεν ξέρουμε τον τρόπο να σε τρικλοποδιάσουμε, μια κι έχετε κλούβια μυαλά μαζί με τους ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ Εβραίους; Εμπορεύματα λοιπόν ΤΩΡΑ μόνον μέσω μασονικής στοάς σου θα λαμβάνεις.
Πάρε λοιπόν την επιστολή αυτή και δώστην στον στοάρχη σου για να πληκτρολογήσει shaco-hamas.blogspot.com για να διαπιστώσει πως τα λουλούδια του ιουδαϊκού μπαξέ, τα μοστράρουμε στο διαδίκτυο για να αντιλαμβάνεται και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ το τι ΣΚΑΤΑ αφεντικά έχετε. Και μην πάει το μυαλό σου στην εγκληματική Μοσσάντ, γιατί εάν επιχειρήσει να εμπλακεί, είναι εις θέσιν να φάει ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ!!!



                                                                                                         Φιλάάάκια πολλάάά με γνωστικά μυαλά
                                                                                                                                για το ΤΙΜ της
                                                                                                                        ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ





                                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου