ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

προς τον αρχηγό της GREKILIKIS ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ Αστυνομίας





Θεσσαλονίκη 7-6-2012

Προς τον αντιστράτηγο κύριο Νίκο Παπαγιαννόπουλο
Αρχηγό της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Αστυνομίας
Π. Κανελλοπούλου 4 Τ.Κ. 10177 Αθήνα

Μεγάλε

Τον προκάτοχό σου τον φιρφιρίκο Λευτεράκη Οικονόμου τον χρωστάμε δύο πορσελάνινα αστεράκια, προκειμένου να τον κάνουμε αρχιστράτηγο της φεουδαρχικής Βαλκανικής εβραϊκής Μπανανίας, συν ένα μετάλλιο της ανοικτής παλάμης, που ξυλοφόρτωνε και αιματοκυλούσε στην τέως Πλατεία Συντάγματος και νυν των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ τους απροστάτευτους πολίτες.  Οπότε εκ μέρους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αυτά του τα χρωστάμε.
Και σου θυμίζουμε τον πολιτικό σας προϊστάμενο τον τραμπαρίφα Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη, που δεν μας έφερε στις 6-10-2010 μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου Θεσ/νίκης για τρεις ταγματασφαλίτες δικούς σας τον νόμο που λέει ότι, ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ! Και ωρυόμασταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, φωνάζοντας ΕΞΑΛΛΟΙ! Πούούούντος ο ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΣ ο Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης. Και όπως λένε ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!
Κι εξακολουθείτε εν έτει   2012 ακάθεκτοι να λησυεύετε απροστάτευτους πολίτες. Με τους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ που ελέγχουν το διαδίκτυο για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, μπλοκάροντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των αφελών και αδαών πολιτών που σερφάρουν στο διαδίκτυο, απαιτώντας 100 ευρώ για λογαριασμό των ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ που σας χειραγωγούν μέσω μασονίας, προκειμένου να ξεμπλοκάρετε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Και να καλούμε την Άμεσο Δράση, το γνωστό 100, προκειμένου να βεβαιώσει την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που χρησιμοποιούν το σήμα της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Αστυνομίας και να θέλουμε να στείλουμε fax στον υποδιοικητή της Ασφάλειας Θεσ/νίκης Γιάννη Λουμίδη προκειμένου να τον στολίσουμε κανονικά και να μας το μπλοκάρουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές το fax.
Kαι σαν να μην φθάνουν όλα αυτά, να δεχόμαστε την ίδια μέρα 28-5-2012 δύο αλλεπάλληλα κρούσματα από ρουφιάνους Εβραίους δικούς σας, επειδή τους δώσαμε έντυπα με τους γνωστούς ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ που δεν ψηφίζουν επειδή έχουν μυαλό. Με τον δεύτερο Εβραίο να μας καθηλώνει για 45 λεπτά μέχρι να έρθει το περιπολικό προκειμένου να μας υποβάλλει μήνυση επειδή τον ρωτήσαμε ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΙ; Και να μας τραβολογάνε στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας Θεσσαλονίκης προκειμένου να μας υποβάλλει μήνυση καταθέτοντας τα πειστήρια έντυπα που σας εσωκλείουμε. Και να του λένε οι δικοί σας ότι η υποβολή μηνύσεως κοστίζει 150 ευρώ με τα παράβολα κι αυτός εκεί να αρμενίζει στον ιουδαϊκό του κόσμο, μη ξέροντας ότι ο ΔΗΘΕΝ μαλάκας μπαμπάς του Θεός μας έδωσε κι εμάς ΜΥΑΛΟ κι ένα κινητό στο χέρι, που καταγράφουμε την κάθε μας συνομιλία, για να ζαροτινάζουμε τον οποιονδήποτε Εβραίο ΚΟΠΡΙΤΗ. Και τον ξεμοναχιάσανε μέσα στο γραφείο της Ασφάλειας οι δικοί σας, παραμυθιάζοντάς τον ότι η αφεντιά μου είναι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ και ότι μέχρι το ξημέρωμα θα είναι πεθαμένος. Οπότε ο έρμος ξεφούσκωσε σαν το κλαταρισμένο λάστιχο και με το βάδισμα της χεσμένης γάτας που κυνηγά σπουργίτια πάει να φύγει, σκαλώνοντάς τον στον διάδρομο, και λέγοντάς του, «πού πας να φύγεις;  Αν κώλωσες για τα 150 ευρώ της μήνυσης, εγώ να στα πληρώσω»! και με σπασμένο τσαμπουκά να απαντά, αισθάνθηκα θιγμένος που με αποκάλεσες μασόνι, τώρα το ξανασκέφτηκα, και η υπάλληλος του γραφείου του αστυνομικού τμήματος να προσπαθεί να μας ηρεμήσει λέγοντάς μας, κύριε δεν επιθυμεί την δίωξή σας, και να βαράμε το χέρι μας στο γραφείο της οργισμένα λέγοντας, εσείς δεν είστε Ελληνική Αστυνομία, είστε GREKYLOI και να ακούνε και οι δικοί σας ταγματασφαλίτες σαν τις βρεγμένες γάτες για το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝ!
Η ιστορία αυτή δεν κλείνει εδώ, θυμίζοντάς σας για την ζημιά που μας κάνατε στον υπολογιστή ότι τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικά σας μας χρωστάνε 90 ευρώ, χώρια τα τρισεκατομμύρια που κονομάνε από αυτήν την αριστοτεχνική κομπίνα οι ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, πληρώνοντάς τα αναδρομικά, αφού ο μπαμπάς τους ο Θεός που σας παραμυθιάζουνε ότι κοιμάται όρθιος, μας τόνισε ότι και τα λερωμένα σώβρακα που φοράνε αυτοί οι κοπρίτες, είναι κι αυτά δικά μας. Και σας θυμίζουμε αυτό που σας έγραψε πριν από χρόνια αυτός ο Θεός ένα υπέροχο τραγουδάκι εσάς όόόλους τους ταγματασφαλίτες, το ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ Ιουδαίο ΤΑΡΖΑΝ για να σας φάνε εσάς που είστε τα επίγεια πιράνχας! από τα ψάρια της ζούγκλας του Αμαζονίου, προκειμένου να γλυτώσει η ανθρωπότητα απ’ τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ  ΑΡΧΙΚΕΡΑΤΑ!!!           
            
                                                                                                                                                                      Για το ΤΙΜ του
                                                                                                                                                ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                                                                           της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                                                                             το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                                                                  που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου