ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Προς συνεργάτη ΣΠΥΡΟ ΑΡΑΠΟ



Θεσσαλονίκη 25-6-2012
Προς Σπύρο Αράπο «ΕVITA»
Βιοτεχνία επεξεργασίας χάρτου
Ηρώς Κων/πούλου 5 ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Φίλε Σπύρο
Σχετικά με τα χρεωστικά υπόλοιπα που μας έστειλες των μαφιόζων πελατών, ΑΠΑΝΤΕΣ όπως γνωρίζεις είναι υπηρέτες της εβραϊκής μαφίας που ευαγγελίζονται με το 666 τους ότι θα κατορθώσουν να φάνε τα χρήματα του κοσμάκη, και στο τέλος θ’ ανακυρηχθούν παντοκράτορες, μια και όπως παραμυθιάζουν τα μασόνια τους, καταφέρανε να τα πείσουν, ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός δεν ασχολείται με τα εγκόσμια και ως εκ τούτου βρήκανε και οι κοντόμυαλοι Εβραίοι ευκαιρία να ρημάξουν την ανθρωπότητα με τους ζαβαλήδες με τα κλούβια μυαλά που τους έχουν και τους στεγάζουν μέσα στις μασονικές τους στοές, προκειμένου να κάνουν μπάχαλο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Πληροφοριακά από τον Οκτώβριο του 2012 έχουμε παγκόσμια επανάσταση κατά της εβραϊκής μαφίας της ΣΙΩΝ Α.Ε. και του 666 τους, αντικαθιστώντας τους με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και το 555, που σημαίνει το τέλος του ΑΘΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.
Από τους επτά που μας παρουσιάζεις με τα χρεωστικά υπόλοιπα οι τρεις, ΚΑΤΣΑΡΑΣ Γ. μας έδωσε επιταγή για 25-12-2012, οπότε αυτόν θα τον στέλνεις μόνον μέσω στοάς του, όπως ο Ηρακλής Αράπος.  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Χ. – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Α. το έκανε επιστροφή πριν από 40 μέρες και ΥΙΟΙ Β. ΜΕΝΤΖΙΟΥ είναι κι αυτό επιστροφή με πρακτορείο Καραγιάννη από Γρεβενά πριν μια εβδομάδα. Για τους υπόλοιπους ΚΑΡΑΓΚΛΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΑΤΕΟΣΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝ, ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, μπορείς να τα πάρεις τα χρήματα μέσω ταμείου συνοχής, εάν στην απίθανη περίπτωση δεν σου τα δώσουν, μας το διατυπώνεις εγγράφως ότι δεν σου τα δώσανε, και μετά χρεώνουμε εμείς τον λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε. και τους τα παίρνουμε μέχρι δεκάρας, κι εάν δεν φθάσουν οι παράδες που έχουν συλλέξει, τότε τους παίρνουμε και τα λερωμένα σώβρακα που φοράνε, οι επινοητές της άθλιας κατάστασης, τσιμεντάροντάς τους, πασσαλώνοντάς τους και φουντάροντάς τους προς παραδειγματισμό. Για τους ΥΙΟΥΣ Β. ΜΠΑΜΠΑΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., τον επινοητή της κομπίνας των 72,11 ευρώ τον Κωστάκη Μπαμπατζή, τον αποτελειώσανε οι Εβραίοι με ανακοπή καρδιάς, αφού τον αναβαθμίσανε από έμπορο σε γιατρό νευρολογικής κλινικής, μετά σε ταξιδιωτικό πράκτορα μέσα στην Τουρκία, έπειτα σε προϊστάμενο αεροπορικής εταιρείας στην Αμερική, και τελευταία γενικό διευθυντή στο Μάντσεστερ και στο Λονδίνο της Αγγλίας, σε πανευρωπαϊκό πόστο, που πριν μερικούς μήνες τον έβαλαν σ’ ένα φέρετρο  και τον έστειλαν στην Ξάνθη, από εκεί που τον ανέλαβαν.
Γι’ αυτό καλό είναι να παρακολουθείς την ιστοσελίδα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, προκειμένου να γνωρίζεις από πρώτο χέρι το τι τους ετοιμάζει η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τους Εβραίους, σε συνεργασία πάντα με τον παιχνιδιάρη μπαμπά τους και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!
                                                                                                   Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                          που τα ΓΚΟΪΜ αυτά τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου