ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Προς συνεργάτη Σπύρο Αράπο




Θεσσαλονίκη 5-6-2012

Προς “EVITA ΣΠΥΡΟ ΑΡΑΠΟ
Βιοτ/νία τυπ/σης χάρτου και ειδών συσ/σίας
Ηρώς Κων/πούλου 5 ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φίλε Σπύρο

Τι απέγινε με την επιταγή του ΤΑΤΕΟΣΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝ από την Αλεξανδρούπολη, σου την έστειλε; Η προθεσμία εκπνέει στις 8-6-2012 που του δώσαμε. Μετά τον καταχωρούμε κι αυτόν στο διαδίκτυο για να τον διαβάζουν και οι πιγκουΐνοι στην Γη του Πυρός.
ΤΩΡΑ σχετικά με την επιταγή όψεως αξίας 858,32 ευρώ του Καρασάββα Παναγιώτη από Δράμα έλαβα και το εικοσιπεντάευρω για την επανακατάθεση της επιταγής στην τράπεζα. Κι όπως μιλήσαμε μαζί στο τηλέφωνο την Παρασκευή 1/6/2012 το μεσημέρι μέσα από το μαγαζί του, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Απλά οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ συνεργάτες των Εβραίων που βρίσκονται μέσα στις τράπεζες ΔΕΝ του είπαν ακόμη ποιες επιταγές πρέπει να πληρωθούν και ποιες ΟΧΙ, προκειμένου να φάνε χρήματα από μη μασόνους, υπέρ του ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟΥ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων.
Γι’ αυτό κι ο έρμος ο Παναγιώτης, μου άνοιξε το χρηματοκιβώτιό του και μου έδειξε ότι έχει τα χρήματα σε δεσμίδες πακέτο που λένε, περιμένοντας την Τρίτη 5-6-2012 να του πουν οι μαφιόζοι Εβραίοι μέσω μασονίας για ποιες επιταγές πρέπει να καταθέσει τα χρήματα. Οπότε μην γανιάζεις και μην ανησυχείς ούτε για την άλλη επιταγή των 1000 ευρώ που έχεις στα χέρια σου. Μπορεί οι Εβραίοι να έχουν κλούβια μυαλά αλλά όταν πρόκειται να φάνε ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ από τον Άγιο Ζβερκάουη, είναι κυρίες, ξελαμπικάρουν αυτόματα τα μυαλά τους στο ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ. Είδες τι θαυματουργός  Άγιος που είναι αυτός ο Μιχαήλ Στάλιν (ατσαλένιος στην Ελληνική διάλεκτο). Τον βλέπουν στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας shaco-hamas.blogspot.com και φτύνουν τον κόρφο τους οι ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι. Γι’ αυτό όπως είπαμε Χριστοπαναγίες απ’ τα εικονοστάσια δεν θα κατεβάζουμε. Κι άσε τους Ιουδαίους στο τέλος να μας πληρώνουν όόόόόλους τους λογαριασμούς, που στο παρελθόν μας έχουν φάει.
Φρόντισε στις 8—6-2012 να μπεις στην ιστοσελίδα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ μοστράρουμε τρεις προειδοποιητικές επιστολές στα Ρωσικά στον Βλαδιμηράκο Πούτιν, στα Αγγλικά στον μαυρούλη τους τον Ομπαμάκο, και στα γαλλικά στον Φρανσουά Ολάν, που ζητάμε τον Νικολάκη τους Σαρκοζί να μας παριστάνει για 52 Παρασκευές τον τελευταίο ιουδαϊκό τους Ναπολέοντα και κάνοντας του πρόσφατα ένα δοκιμαστικό του Ολάν, με έναν ξώφαλτσο κεραυνό στο αεροπλάνο που τον μετέφερε με δυόμιση ώρες καθυστέρηση προς την Αγγελικούλα Μέρκελ, που την βάζουν οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι να παριστάνει κι αυτή την ζόρικη, ενώ στην ουσία είναι ένα χαϊβανάκι και μισό, όπως όόόόόλα τα ανεγκέφαλα μασόνια τους!
                                                                                                                      Φιλικώτατα
                                                                                                      Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ



                                                                                       κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου