ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Προς ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΜΑΣΟΝΑΚΟ





Θεσσαλονίκη 7-6-2012

Προς Παράσογλου Παναγιώτη
Έμπορο πλαστικών χαρτικών
Πραξιτέλους 103 ΞΑΝΘΗ


Φίλε Παναγιώτη

Εν όψει της επερχόμενης λαίλαπας που έχουν προγραμματίσει οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙ την ΔΗΘΕΝ Ελληνική οικονομία με τα μασόνια τους, είναι ευκαιρία να κλείσεις τον λογαριασμό που μας χρωστάς αξίας 347,98 ευρώ.
Αυτούς τους Εβραίους ούτως ή άλλως έχουμε προγραμματίσει να τους πάρουμε και τα λερωμένα σώβρακα απ’ τον χεσμένο κώλο τους. Γιατί λοιπόν να τραβολογάμε κι εσένα για συνεργάτη μαζί μ’ αυτούς τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ που σας το παίζουν παντοκράτορες μέσω των μασονικών σας στοών; Και μάλιστα για ευτελές ποσόν. Γι’ αυτό θα πας στον στοάρχη σου και με την επιστολή αυτή θα του ζητήσεις 5.000 ευρώ προκειμένου να καλύψεις τις μικροοφειλές που χρωστάς σε μη μασόνους, θυμίζοντας τον στοάρχη πως ο μπάσταρδος γιος του Θεού, όπως τον αποκαλούν τα ιουδαϊκά ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, πήρε   όόόόόλες τις αμαρτίες του κόσμου μαζί του, και αποχώρησε από τα εγκόσμια. Με το ενδεχόμενο ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. Γιατί λοιπόν αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια και πανέξυπνα τέκνα του Θεού να μην επωμισθούν και τις δικές σας ΑΜΑΡΤΙΕΣ και να σου δώσουν 5.000 ευρώ προκειμένου να απεμπλακείς εσύ από το όλο ξετίναγμα, χρεώνοντας τον λογαριασμό τους με το ποσόν το δικό σου κι εν συνεχεία να άρουν αυτοί τον ΠΑΣΣΑΛΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ προκειμένου να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ και να γίνουν  το ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ στην νοήμονα κοινωνία για την ανεγκεφαλοσύνη που τους διακρίνει. Τυπώνοντας χρήμα άφθονο για τα μασόνια τους, αλλά και για τα εκκολαπτόμενα μασόνια τους, τους λαθρομετανάστες, που τους χαρτζιλικώνουν κάθε Σαββατοκύριακο.
Κι επειδή δεν σου κάνουμε πλάκα, θύμισέ τους, τους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ πάτρονές σου, τον Αντώνη Πατρίκιο, σε ποια μνήματα βρίσκεται, για ποιο λόγο πήγε εκεί, και με ποιο αιτιολογικό. Οπότε εάν δεν σου τα δώσουν τα χρήματα, όσοι θα σου το αρνούνται το ψιλικατζίδικο αυτό ποσόν, θα τους αναλαμβάνουν οι δικοί μας της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ να τους καθαρίζουν μ’ επιστημονικό τρόπο, πηγαίνοντάς τους για τις ΜΟΝΙΜΕΣ αλλά καθιερωμένες εξετάσεις στον ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ!!!


                                                                                                                                      Φιλικώτατα
                                                                                                                      Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ
                                                                                                                           του νέου barcode 555







                                                                                                       Κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου