ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Προς Συνεργάτη Γιάννη Νάνο




Θεσσαλονίκη 5-6-2012

Προς  ΝΑΝΟ Ε.Π.Ε.
Εισαγωγαί ΒΑΜΒΟΟ
Ευαγγελιστρίας & Νέστορος ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπ’ όψιν κυρίου Γιάννη Νάνου

Φίλε Γιάννη
Κατά καιρούς σου στέλνουμε από τα έντυπα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για  να μαθαίνεις και ν’ αντιλαμβάνεσαι πως τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του μπαμπά τους Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες μια κι έχουν φτιάξει ΜΠΑΧΑΛΟ τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΕΝ πρόκειται να την βγάλουν καθαρή με τίποτε και με καμία δύναμη. Κι αυτό που βροντοφωνάζει το κωλομάσονό τους ο Λιακόπουλος απ’ τα διάφορα κανάλια «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ» είναι γεγονός. Ο Άγιος Ζβερκάουη είναι ανάμεσά μας κι εντός του 2012 τους έχει προγραμματίσει ο κοιμώμενος όρθιος μπαμπάς τους Θεός, να πάνε στου ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ για τις αθλιότητες που σας βάζουν να κάνετε, θυμίζοντάς σας πως ο Τάσος Νάνος και η γυναίκα του βρίσκονται στα μνήματα, όπως μύριοι άλλοι.
Κι εσείς τρομοκρατημένοι από την συμπεριφορά των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, νομίζετε ότι αυτοί τους στείλανε και κάνετε ότι σας λένε, αυτοί οι ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Σιωνιστές. Και βουλιάζετε, χωρίς να το καταλαβαίνετε όόόλες τις οικονομίες του πλανήτη, με το να μην αποδίδονται οι πρέποντες φόροι στο ΔΗΘΕΝ κράτος, που το μετέτρεψαν σε Μπανανία, και το διέλυσαν με τα υποτακτικά τους μασόνια, μια κι επιθυμία του κάθε μασονάκου είναι να μην αποδίδει Φ.Π.Α., να μην πληρώνει φόρους, και να πηγαίνουν σύννεφο τα μαύρα τιμολόγια, προκειμένου να λαμβάνουν τα σχετικά αστεράκια, που μετά εξαργυρώνονται με μασονικούς βαθμούς απ’ την εβραϊκή ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Και τους εφευρίσκουν πάμπολλους τρόπους οι πανέξυπνοι Εβραίοι, να λένε ότι ΔΗΘΕΝ τα καλαμάκια bamboo δεν είναι καλά, ότι είναι σαρακοφαγωμένα και προβληματικά, κι όταν τους ζητάς ένα φακελάκι δείγμα προβληματικό να μην έχουν να σου το δείξουν και να κωλώνουν με αμήχανο τρόπο, λέγοντάς μας ότι θα τα επιστρέψουν, όπως προ μηνών ένας από την Αλεξανδρούπολη, που να μη λέμε τ’ όνομά του, μια και μας το παίζει υπεράνω υποψίας.
Γι’ αυτό δεν θα κόψεις πιστωτικό ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ! στους ΥΙΟΥΣ Κ. ΜΑΥΡΑΚΗ Ο.Ε. από την Πεντάπολη Σερρών, προκειμένου να γλυτώσουν το Φ.Π.Α. παρά με τρόπο θα τους πεις ότι ο κοιμώμενος όρθιος μπαμπάς και Θεός των Ιουδαίων τους έχει πάρει χαμπάρι, κι αν την τραβήξουν την ιστορία, ενδέχεται να πάθουν ζημιά, μια κι οι δικοί μου της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ εφευρίσκουν χίλιους δυο τρόπους προκειμένου να την πληρώσουν κι αυτοί που συνεργάζονται στην κομπίνα, την ΑΛΗΤΑΡΟΥ Ιουδαία πεθερά τους. Οπότε τον παραμυθιάζεις ότι του αντικατέστησες με καλά καλαμάκια και κλείνει η ιστορία του δήθεν τάχα μου να λέμε.
Κατεβαίνοντας στην Αθήνα προ επτά μηνών τους έκλεισα συνεργασία με την SAKOS πλαστικά, εκτυπώσεις πλαστικών σακουλών για τα χαρτιά υγείας της βιοτεχνίας τους και μου εκφράσανε την επιθυμία για ένα μέρος της παρτίδας να ταξιδέψει μαύρα. Και ο Διονύσης Αλεξανδρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της SAKOS στα Οινόφυτα Βοιωτίας, επισκεπτόμενος κι αυτός με την σειρά του παραμονή Χριστουγέννων τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη, διαπίστωσε πως είμαστε μέλη της επουράνιας μαφίας, μια και του εκμυστηρευθήκαμε το έργο και την δράση μας, διακόπτοντας αυτός εν συνεχεία τα πάρε – δώσε μαζί μας, προκειμένου να μην έχει σχέση με πράκτορες του παιχνιδιάρη μπαμπά των Ιουδαίων και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                                                                        Φιλικώτατα
                                                                                                      Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ




                                                                                       κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου