ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Προς τον μαφιόζο επίτροπο Γ. Γκιλάκη



Θεσσαλονίκη 14-6-2012

Προς Γκιλάκη Γεώργιο
Υλικά οικοδομών & σκυροδέματος
1ο χιλ. Φερρών – Αλεξ/πόλεως Τ.Κ. 68500 ΦΕΡΡΕΣ

Γιωργόόόόό

Έχεις ακούσει το τραγουδάκι που λέει, «θα πάω στη ζούγκλα με τον ΤΑΡΖΑΝ!» Ρωτήσαμε τον μπαμπά και Θεό των Ιουδαίων και μας τόνισε ότι είστε προτεινόμενοι, να σας πάμε στη ΖΟΥΓΚΛΑ του Αμαζονίου, χωρίς τον Ιουδαίο ΤΑΡΖΑΝ! Θυμίζοντάς μας ότι τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ γι’ αυτήν ακριβώς την δουλειά τα έφτιαξε, να ξεκοκαλίζουν μασόνια, για να συλλέγουμε ακέραιους σκελετούς, βάζοντάς τους σε δημόσια θέα προς ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. Γι’ αυτό εάν σου πούμε πως κι αυτό το τραγουδάκι το έγραψε ο μπαμπάς και θεός των Ιουδαίων δεν θα μας πολυπιστέψεις.
Καλά λοιπόν είναι να χτυπήσεις προσκλητήριο μέσω μασονίας, μια και όόόόόλοι σας είστε εγγεγραμμένοι σ’ αυτό το ΕΚΛΕΚΤΟ και ΕΛΕΕΙΝΟ σωματείο, που τα μόνα καλά πράγματα που σας μαθαίνει είναι το πώς να κλέβετε, να κάνετε ψευδείς καταγγελίες, να εξαπατάτε τους συνανθρώπους σας, να ρουφιανεύετε, και γενικά να κάνετε 1002 βρωμοδουλειές για λογαριασμό των ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ Εβραίων. Αλλά κι εμάς ο μπαμπάς και Θεός των πάντων, μας έμαθε να κάνουμε τον αχμάκη (αγαθό) για να περνάμε απαρατήρητοι, και να μην ψυλλιάζονται οι πανέξυπνοι συνεργάτες των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του Θεού, ότι μετράμε τις βαρέλες του σκυροδέματος, το πλάτος, το μήκος και το ύψος, σε έναν συγκεκριμένο χώρο που θα πέσει το σκυρόδεμα, και να ρωτούμε τον Σταθούλη Στάνκογλου, τα κυβικά σύμφωνα με τα μέτρα είναι 64 που πέσανε σήμερα και συμφωνεί κι ο ίδιος μαζί μας, τότε γιατί ο Γκιλάκης τα γράφει στα δελτία 72; 9.167,50 ευρώ που πληρώσαμε με επιταγή στον δικηγόρο σας  Γιάννη Καράλη, όσα ακριβώς και τα μέτρα και τα χιλιοστά που βρήκε τους Αυστραλούς από την νεροποντή που έπεσε σ’ αυτούς, και τα οποία είστε υποχρεωμένοι να μας τα καταβάλλετε.
Εκτός απ’ αυτήν την βρωμοδουλειά που κάνατε, βάλατε τον Σταθούλη Στάνκογλου να κάνει και ΨΕΥΔΗ καταγγελία στο Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλως ότι αυτός και το συνεργείο του δουλεύανε ΔΗΘΕΝ  τον Μάιο του 2008 ενώ την είχε κοπανήσει, εγκαταλείποντας το έργο από τις 8-4-2008 με το τελευταίο δικό σου δελτίο σκυροδέματος να γράφει 10-4-2008. Οπότε και τα περιούσια τέκνα του Θεού που είναι και απρόσωπα, βρήκαν την ευκαιρία και το κατασχέσαν το κτήμα υπέρ ιουδαϊκού Ισραήλ, στέλνοντάς μας και το κατασχετήριο με ημερομηνία 30-11-2009. τώρα ξανασοφιστήκανε νέο κόλπο οι ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, που σας χειραγωγούν μέσω μασονίας. Μπλόκαραν σε όλες τις τράπεζές τους τα χρήματά μας μέχρι του ποσού 9.514,19 ευρώ, οπότε επτά οι μεριές που τα έχουμε για να τους θυμίζουμε κι εμείς τα επτά κέρατα που έχουν στο κεφάλι τους, που πολλαπλασιάζοντας επί επτά βγάζει τον μαγικό αριθμό 66.600,00.
Γι’ αυτό εάν δεν τα καταβάλλετε τα χρήματα στους Ιουδαίους όόόόόλοι εσείς που έχετε εμπλακεί στην βρωμοδουλειά αυτή, επίγειο παράδεισο δεν βλέπετε, όπως μας είπε και ο μπαμπάς τους ο Θεός. Βγάζεις δίσκο σαν επίτροπος της ιουδαϊκής εκκλησίας που είσαι, και μαζεύεις τους παράδες από τους εμπλεκόμενους Στάνκογλου Ευστάθιο, Κύριο Θωμά, Καραδέδο Αλέξανδρο, Γκιλάκη Γεώργιο, Καράλη Ιωάννη, Τόλιου Δέσποινα, Σφέτκο Ιωάννη, Ντάσκαρη Σπύρο, Τσιαούση –Μπογιατζή Βαΐα, και Γεωργαντά Ευαγγελία κι εάν δεν τα καταβάλλετε τα χρήματα προκειμένου να αποδεσμευθεί το κτήμα των 1.120 τ.μ. σας παίρνει ο ΔΙΑΟΛΟΣ τον Ιουδαίο πατέρα που σας πατέρωνε, θυμίζοντας στους μελλοντικούς θαυμαστές σας ότι και αυτοί στο μέλλον θα έχουν την κατάληξη σας. Και όπως λέμε ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΙΧΩΣ ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ!!!

                                                                                         Φιλάάάκια πολλά με γνωστικά μυαλά
                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου