ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Προς GREKYLO εισαγγελέα υπηρεσίας




Θεσσαλονίκη 13-6-2012
Προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσ/νίκης
26ης Οκτωβρίου 5 Τ.Κ. 54626 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προς τον GREKYLO εισαγγελέα υπηρεσίας
Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
Πληκτρολογείς shaco-hamas.blogspot.com και διαπιστώνεις ότι σας διαβάζουν εκτός από τους νοήμονες πολίτες, και οι πιγκουΐνοι στη Γη του Πυρός, τα ανεκδιήγητα και μπουνταλάδικα κατορθώματά σας. Δεν σου κάνουμε πλάκα. Και σου την στέλνουμε συστημένη την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, εμείς του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, για λογαριασμό των άμοιρων και απροστάτευτων ΕΛΛΗΝΩΝ. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ με τα θρασύδειλα GREKYLIKA τσογλάνια, τα μασόνια σας, που από τις 22-12-2011 τα χαρακτηρίσαμε ΕΠΙΟΡΚΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, μια κι εσείς δεν έχετε τον απαιτούμενο κώλο για να μας αντιμετωπίσετε.
Και τα παραμυθιάζετε αυτά τα υποτακτικά σας και άβουλα όντα ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται όρθιος και ως είναι φυσικό σας άφησε ΕΣΑΣ αμανάτι στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μια κι εσείς είστε ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ, μη ασχολούμενος ο Θεός με τα των εγκοσμίων, προκειμένου να καταδυναστεύετε την ανθρωπότητα με τα 77 ιουδαϊκά φέουδά σας, που τα στήσατε επάνω στον πλανήτη γη. Παλαμουτιάζοντας και τον μπαμπά σας Θεό, μια και το πιστέψατε πως είναι αχμάκης (αγαθός) ότι μπορείτε να βουλιάζετε οικονομίες λαών, να διαιρείτε τον κοσμάκη σε φατρίες φτιάχνοντας εκλογές με πεθαμένους ψηφοφόρους και με Άβουλα όντα όπως είναι τα μασόνια σας, και να αλλάζετε τις κάλπες μέσα στο εκλογικά σας κέντρα, βγάζοντας στην επιφάνεια άβουλα και πειθήνια υποτακτικά σας όντα, αναδεικνύοντάς τα, ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ τα έχει εκλέξει ο ταλαίπωρος και κυρίαρχος λαός. Λέγοντας σε χαμηλόφωνο τόνο μέσα στις μασονικές σας στοές ότι ο μπαμπάς σας Θεός συν των άλλων προτερημάτων που έχει, είναι και μαλάκας, καθώς εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια σας ανέχεται για τις αθλιότητες που κάνετε και δεν σας έχει πάρει ακόμη χαμπάρι. Οπότε με το 666 μπορείτε να κατακυριεύετε τον πλανήτη γη, να ποδοπατάτε αυτούς που δεν επιθυμείτε, να μπλοκάρετε λογαριασμούς υπηκόων σας μέσω των τραπεζών σας που επικαλείστε στα ανεγκέφαλα μασόνια σας ότι είναι κληρονομιά οι τράπεζες απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό, τυπώνοντας χρήμα άφθονο, όσο εσείς θέλετε, και μοιράζοντάς το στα υποτακτικά σας ΓΚΟΪΜ μασόνια, ανάλογα με τις ατιμίες που έχουν διαπράξει κατά των συνανθρώπων τους. Και σας ρωτούμε ευθέως ΚΑΝΕΙ ΡΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ; Που πιστέψατε πως ο Θεός σας δεν ασχολείται ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Στις 8 Ιουνίου του 2012 είχαμε επέτειο. Το πήρατε χαμπάρι ότι πέρασαν 1442 χρόνια, από τότε που σας έγραψε τους νόμους 8-6-570 μ.Χ. δια χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ; Και το 1+4+4+2 αθροίζει 11, που σας θυμίζει την ενδεκάτη εντολή του, βάζοντας και την Νάνα Μούσχουρη να σας την τραγουδήσει, που σημαίνει ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ.
Γι’ αυτό τέκνα περιούσια εκ Θεού Ισραήλ, σας θυμίσαμε στις 11-9-2001 ότι σας κάναμε σκόνη και θρύψαλα το ιουδαϊκό σας έμβλημα στην Νέα Υόρκη, εξαϋλώνοντας το, και το Πεντάγωνό σας αγνώριστο, για μια εξώπορτα των γραφείων μας που ξηλώσατε στην οδό Εγνατίας 100 στη Θεσσαλονίκη, βάζοντας ΕΣΕΙΣ τα κωλομάσονά σας να την ξηλώσουν.
Να πάμε και λίγο παραπέρα; Στις αρχές Οκτωβρίου του 2004 τι πάθατε; Στην Τάμπα της Αιγύπτου; Πάλι από τριπλό χτύπημα, χεστήκατε από τον φόβο σας μαζί και η διαβόητη ΣΚΑΤΑΤ που παρακολουθεί τους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ. Να σας θυμίσουμε την άρνησή σας για τους δύο δίσκους το βράδυ των Χριστουγέννων το 2004 προκειμένου να φτιάξουμε την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ; Είδατε πόσο αποτελεσματικοί είμαστε, από την επομένη 26-12-2004 όόόλα τα μπουρδελομάγαζά σας στον Ινδικό ωκεανό γίνανε ένα με την θάλασσα, θυμίζοντάς σας πως εκείνο δεν ήτανε τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤ! Να σας θυμίσουμε στις 14-5-2010 μέσα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την ανατίναξη για την ΧΑΪΒΑΝΩ δικαστίνα σας, που μας ειρωνευότανε; Να σας θυμίσουμε την ανατίναξη στις 24-6-2010 μέσα στην Γ.Α.Δ.Α. στην οδό Κατεχάκη το τι έπαθαν οι ταγματασφαλίτες σας, που του γράφαμε του ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη ότι πήραμε και δικάσιμο για τις 6-10-2010 και πρέπει να μας φέρει τον νόμο που λέει ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Να σας θυμίσουμε την επιταγή που σας στείλαμε στις 22-12-2010 αξίας 9.167,50 ευρώ, για το παρά φύση κλέψιμο που έκαναν τα κωλομάσονά σας στον χώρο που πρόκειται να στήσουμε το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ; Το νερό στην Αυστραλία είχε φθάσει στα 9 μέτρα και 167,5ο χιλιοστά. Να σας θυμίσουμε στις 11-3-2011 για τον σφαγιασμό των αραβικών λαών; Σας κάναμε ένα δοκιμαστικό στην Ιαπωνία, που έγινε της Φουκοσίμα.
Τώρα μπλοκάρατε χρήματα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τις ΔΗΘΕΝ τράπεζές σας, και μας παρουσιάζετε για μπαταξήδες. Ρωτήσαμε τον μπαμπά σας τον Θεό, μια κι έχουμε ΑΡΙΣΤΗ επικοινωνία μαζί του, και μας συνέστησε να μας καθίσετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με το αιτιολογικό για ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΑΡΧΗΣ. Αν τελικά τα καταφέρετε να μας τα πάρετε, και να μας καθηλώσετε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου σας, με τα υποτακτικά σας μασόνια, σας χρίζουμε παντοκράτορες. Εμείς δι’ ενός εκπροσώπου μας θα έλθουμε, ορίστε μας και τον νομικό μας σύμβουλο για να αισθάνεστε άνετα, κι εάν δεν τα καταφέρετε με τέτοια σύνθεση, τότε σας χρίζουμε ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                                                                              Για το ΤΙΜ του
                                                                                                             ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                                         της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                                  που τα ΓΚΟΪΜ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                                  κατά δήλωση σας (Σιωνιστών) Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου