ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς Αρχηγό της ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ





                               ΥΠΟΘΕΣΗ 17Η  &  41Η
Θεσσαλονίκη 26-9-2011
Προς τον κύριο Λευτέρη Οικονόμου
Αρχηγό της ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Π. Κανελοπούλου 4 ΑΘΗΝΑΙ

Συμπαθέστατε και όμορφε Λευτεράκη

Απευθυνόμαστε σε σας που είστε κάτι ανάλογο με την παλαιστινιακή Φ.Α.Τ.Α.Χ. που σημαίνει Φερέφωνα Αληταράδων Τσογλαναράδων Αράβων Χαχόλων, σαν αυτούς που έχουν οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ στις ηγεσίες των Αραβικών χωρών.
Μέσες άκρες τα περιούσια τέκνα του Θεού που παρακολουθούν τα πάντα με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, σίγουρα θα στο προλάβανε, ότι ο μπαμπάς τους ο Θέος σας ετοιμάζει προαγωγές, θα φλομώσετε όλοι στα πορσελάνινα εξάκτινα αστεράκια. Εσένα μάλιστα μας υπενθύμισε να σου βάλουμε δύο κατ’ ευθείαν! Οπότε σε κάνουμε με πέντε αστέρια αρχιστράτηγο της βαλκανικής μαφιόζικης μπανανίας, και αυτό γιατί σε βάζαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να δίνεις εντολή στους ροπαλοφόρους, δηλαδή στα ΜΑΤ, να ξυλοφορτώνετε με μένος τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στην άλλοτε πλατεία Συντάγματος και νυν πλατεία ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και από τα χημικά δακρυγόνα που ρίχνατε να μην βλε΄πετε μπροστά σας για να σπάτε τις τζμαρίες των γύρω καταστημάτων με τους προβοκάτορές σας, που είναι το παρακράτος, και για να κάνετε εν συνεχεία το παιχνίδι των εντυπώσεων με τα φερέφωνά σας από τα βοϊδοκάναλά σας ότι εξτρεμιστικά στοιχεία και ανθέλληνες τόλμησαν να μουτζώσουν τα 300 μινικόσκυλα των Ιουδαίων (τσιουάουα) που τα στεγάζουν στο ιουδαϊκό τους ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που το αποκαλούν Ελληνικό Κοινοβούλιο. Οπότε ως αντιλαμβάνεσαι, λαμβάνετε εκτός από την διπλή προαγωγή και το χρυσούν μετάλλιο της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ που το λαμβάνουν οι πανύβλακες μόνον του 33ου βαθμού, που είναι του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΒΛΑΚΑ! Και για να μην δουλευόμαστε οι υπόλοιποι από τον 11ο βαθμό μασονίας έως τον 21ο βαθμό λαμβάνουν το χάλκινο, από τον 22ο έως τον 32ο το αργυρούν και οι υπόλοιποι έως τον 10ο βαθμό ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Και η γιορτή αυτή δεν σταματά εδώ, έχει και συνέχεια, αμ τι νόμισες εσύ; Ο μπαμπάς τους ο παιχνιδιάρης Θεός έχει μυαλό, ασχέτως εάν σας λένε οι ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι ότι είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός) και ΑΥΝΑΝΑΣ (μαλάκας). Είναι ρπογραμματισμένο για έναν ολόκληρο χρόνο μετά την προσευχή της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ να έχει αναπαράσταση του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. οπότε ποιος στις χάρες σας και ποιος σας πιάνει κάθε Παρασκευή ο μεσημέρι να κάνετε την περιφορά του επιταφίου στην άλλοτε δική σας Πλατεία Συντάγματος, όπως σας μάθανε να λέτε, όόόόλες οι εξέχουσες προσωπικότητες Αρεοπαγίτες, εισαγγελείς, ταγματασφαλίτες, ρουφιανοκοπρίτες, δημοσιογράφοι, rodostavrites, gamostavrites, και όλο το κακό συναπάντημα να σας κυνηγάνε οι ροπαλοφόροι (ΜΑΤ) και γύρω γύρω από τον πλατεία να είναι αραδιασμένοικαθαροί κάδοι απορριμμάτων, για να κάνετε την τύχη σας. Να σας μαγκώνουν οι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ πολίτες και όχι οι αγανακτισμένοι και να σας χώνουν στους κάδους, βγάζοντας τα’ απωθημένα τους. Και μην ανησυχείς, έχουμε φροντίσει να βγαίνετε ατσαλάκωτοι, γιατί και για τις επόμενες Παρασκευές έχετε να επιτελέσετε έργο, την αναπαράσταση του ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΘΡΗΝΟΥ. Όσο για τα 300 μινικόσκυλα (τσιουάουα) ο Θεός και μπαμπάς των Ιουδαίων, μας έδωσε εντολή να τα παρατάσουμε μπροστά από την άλλοτε Βουλή των Ελλήνων, σύν το έν απεκινουά που είναι ο Σκυπτάρ πρόεδρος της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Δημοκρατίας, και πίσω από τις αλεξίσφαιρες τζαμαρίες να τα προστατέψουμε, μια και ήταν τα κατοικίδια ζωάκια του καναπέ των Ιουδαίων.
Ότι λοιπόν κλούβια αυγά, ληγμένα γιαούρτια, και σάποιο ζαρζαβατικό υπάρχει της εβδομάδος, είναι προγραμματισμένο να συλλέγετε και να βρίσκετε στους πάγκους της πλατείας προς εκσφενδόνηση στις αλεξίσφαιρες τζαμρίες. Τώρα εάν δείξετε μεταμέλεια κι επιδώσετε το δικόγραφο που σας εσωκλείουμε στους πάτρονές σας Ιουδαίους, καθώς και στους μάρτυρες που ενήργησαν για λογαριασμό της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και φέρετε στο δικαστήριο τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τους από την Ε.Υ.Π., τότε θα φροντίσουμε να εξαιρεθείτε και να μην υποστείτε τον διασυρμό των πιστών και κοντόμυαλων μασόνων, που για τους επίδοξους υπερασπιστές των Ιουδαίων, τους επιφυλάσουμε ΤΟ ΚΑΛΥΕΤΡΟ! Τους στέλνουμε κρουαζιέρα στ’ ανοιχτά των μεγάλων θαλασσών, βορά στους καρχαρίες, για να παραδειγματίζονται τα εναπομείναντα μασόνια, βλέποντας στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων πώς πήγαν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! Προς ΔΟΞΑΝ! Ενός ΔΙΚΑΙΟΥ!!! και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!

                                                                                                            Για το ΤΙΜ του
                                                                                             ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                                           το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                  που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου