ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε




    ΥΠΟΘΕΣΗ 4Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.
Βιομηχανία πλαστικών
Βιομ. Περιοχή ΣΕΡΡΩΝ Τ.Κ. 62100 ΣΕΡΡΕΣ

Υπ’ όψιν κυρίου Στέφανου Καρυπίδη

Συμπαθέστατε και συνονόματε Στέφανε
Πάνε τριάντα χρόνια από τότε που βγήκες εσύ στην πιάτσα του εμπορίου, κι έπαιρνες εκείνον τον καιρό τηλέφωνο από το μαγαζί σου στον Μίμη Μαζιρόπουλο μια και ήταν αντιπρόσωπος της KRIS PAN για να με δει από κοντά. Που τότε το έπαιζα υπεύθυνος πωλήσεων Βορείου Ελλάδος των ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ και σάρωνα την αγορά με την βοήθεια βέβαια του μπαμπά των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του Θεού, ανεβάζοντας τις πωλήσεις στα ύψη και οικονομώντας παρά από τις προμήθειες που μου αναλογούσαν. Για να σκουμπώνουν τα μανίκια τους εκ των υστέρων τα πανέξυπνα τέκνα του Θεού και μέσω Σ.Δ.Ο.Ε., μέσω εγκληματικής Μοσσάντ, και μέσω των λοιπών κοπρόσκυλων που τα έχουν στο δυναμικό των στοών τους, να με ξεφορτώσουν οικονομικά. Όπως ακριβώς εκείνο το βράδυ στο μαγαζί σου που έπαιρνε στο κινητό μου τηλέφωνο τον Μάρτιο του 2003 ο ταλιμπανέζος Τασούλης Αγούλας και με την αγριοφωνάρα του απαιτούσε να του παραδώσω την επιταγή των 14.845 ευρώ, που αν την αθροίσεις και την διαιρέσεις διά του 2 θα καταλήξεις στο 11, που υποδηλώνει την ενδεκάτη εντολή που τους την είπε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους, το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ. Γι’ αυτό και ο κοντόμυαλος Τασούλης την πλήρωσε βαπορίσια, μια και τότε εσύ μου έλεγες χαρακτηριστικά « ακόμη είσαι ψύχραιμος;» μισοσηκωμένος από το κάθισμα του γραφείου σου, και δείχνοντας χαρακτηριστικά από αυτά που άκουσες, κόντεψες να κατουρηθείς από τον φόβο σου. Και η αλήθεια είναι ότι τότε πέσαν επάνω μου να με φάνε οι πάντες, ταγματασφαλίτες, σδοϊτες, παραδικαστικό και δικαστικό κύκλωμα, υπουργείο οικονομικών, μέχρι και ο πρόεδρος του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Μωϋσής Κωνσταντίνης προθυμοποιήθηκε να με γνωρίσει για την φράση που τότε είπα «ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΒΓΟΥΝΕ ΛΑΔΙ, ΕΓΩ Θ’ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕ ΜΙΝΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ!» Και ο μπαμπάς τους ο Θεός φρόντισε να μην γίνω χότζας, αφού αναγκασθήκανε να την πληρώσουν εκείνη την επιταγή ΒΑΠΟΡΙΣΙΑ αν και με στέλνανε με επιστημονικό τρόπο στον Άγιο Πέτρο αλλά ο μπαμπάς τους ο Θεός μου έλεγε «ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ!» Φτιάχνοντας τάρα μαντάρα την Γενική Ασφάλεια Θεσ/νίκης, το Σ.Δ.Ο.Ε. και τον ταλιμπανέζο, που τον ειδοποίησε η Γενική Ασφάλεια,  να ξηλώσει βραδιάτικα υπό το φως του φεγγαριού από την βιοτεχνία του την κοπτική μηχανή πλαστικών τσαντών της ΔΗΘΕΝ κλεμμένης μηχανής του ΤΖΑΤΖΗ ΒΑΣΙΛΗ από το λεκανοπέδιο Αττικής, που στο κόλπο ήταν οι ΠΑΝΤΕΣ! μέχρι και ο μαφιόζος μου δικηγόρος Βασ. Γεωργιάδης σκηνοθέτησε με τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ το ξήλωμα των κουφωμάτων του γραφείου του, καλώντας με να δω για το κατάντημα στο οποίο η εβραϊκή μαφία τον είχε φέρει και νουθετώντας με να μην ξαναεπισκεφθώ  την Γενική Ασφάλεια Θεσ/νίκης, γιατί μου την έχουν αυτοί στημένη, να μου τινάξουν ένα γερό βρωμόξυλο., όπως χαρακτηριστικά μου έλεγε.
Οπότε συμπαθέστατε συνονόματε, σφύρα τον αδερφό σου τον Γρηγόρη, που τον ανάγκασαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να κλείσει την επιχείρηση της γυναίκας του ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ και να μας φάει για λογαριασμό της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ 2.000 ευρώ, συμβάλλοντας κι αυτός με το κοντόμυαλο μυαλό του για την γιγάντωση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΩΝ, που μια μέρα ενώ καθόμασταν σε ένα τραπέζι έξω από το μαγαζί του, μου λέει χαρακτηριστικά ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ και πράγματι δεν άργησε  και κάθισε στο τραπέζι ένας Εβραίος από τις 28 οικογένειες που είναι στον νομό Σερρών και μου λέει χαρακτηριστικά «ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ;» και η απάντησή μου ήταν άμεση και καταλυτική, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΜΕ! Και ο Γρηγόρης ο αδερφός σου χαμογέλαγε, κερνώντας τον Εβραίο μια μπύρα.
Γι’ αυτό τον έχουμε τον Γρηγόρη προτεινόμενο μάρτυρα και όπως του είπαμε θα φροντίσουμε να τον απαλλάξουν ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! Μια και τα χρήματα είναι προγραμματισμένο να τα πάρουμε απ’ τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, με βούλα και υπογραφή του παιχνιδιάρη μπαμπά τους, του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                                                             Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                         της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                          που τα ΓΚΟΪΜ αυτά τον σταυρώσαν
                                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου