ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς τον Σεβασμιώτατο κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ


 




 



                                      ΥΠΟΘΕΣΗ 38Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς  τον Σεβασμιώτατο κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ
Μητροπολίτη ΣΥΜΗΣ – ΤΗΛΟΥ – ΚΑΛΥΜΝΟΥ - & ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
Τ.Κ. 685 00 ΣΥΜΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Σεβασμιώτατε κ.κ. Χρυσόστομε

Όπως διαπιστώνετε ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ! και οι εορταστικές εκδηλώσεις των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ, λαμβάνουν ΤΕΛΟΣ, που αφαιρούν με επιμέλεια τον ΑΦΡΟΝΑ πρόγονό τους κάτω από τα πόδια του ΑΓΙΟΥ ΖΒΕΡΚΑΟΥΗ, που ζβέρκωσε στις 4/1/2006 τον αρχιμακελάρη των Παλαιστινίων τον Αριέλ Σαρόν, προκειμένου να μας προτρέψει να συντάξουμε ΜΗΝΥΣΗ κατά του ΕΛΕΕΙΝΟΥ Ιουδαϊκού τους Ισραήλ, μια και οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ βάλανε χέρι στο παγκάρι της μονής και το ΞΑΦΡΙΖΟΥΝΕ με αυτό το χέρι που μας μουντζώνει στέλνοντας με fax από την μονή την μούντζα, αφού θεωρούν ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και κάνουν κουμάντο ποιος θα γίνει δεκτός στην μονή και ποιος θα εξοστρακιστεί από εκεί, κάνοντάς μας και ειρωνικά σχόλια, εάν μας άρεσε ο ξενώνας που μείναμε στην νήσο Σύμη, μια και ο έρμος Εβραίος δεν το πήρε χαμπάρι, πως ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός, φρόντισε και για τα σκαλοπάτια που ανεβαίναμε μέχρι να φθάσουμε στο δωμάτιό μας να είναι 77 για να τους ΘΥΜΙΖΕΙ όσες δηλαδή και τις μαφιόζικες επαρχίες τους επάνω στον πλανήτη γη, που γίνονται ΣΚΟΝΗ και ΘΡΥΨΑΛΑ όλες από τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ!
Κοντή γιορτή λοιπόν η 18-11-2011, μια ημέρα μετά την 17η Νοέμβρη, που την γιορτάζουν όλα τα εγχώρια ΜΑΣΟΝΙΑ τινάζοντας την οικονομία της Ελλάδος προς δόξαν του ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ Ιουδαϊκού Ισραήλ, και συνειδητοποιώντας πως η ημέρα που τους επέλεξε ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ να είναι Παρασκευή, για να τους θυμίζει τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΘΡΗΝΟ ΤΩΝ 77 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, που με το μαφιόζικο παρακράτος της προκλητικής μασονίας και της εγκληματικής Μοσσάντ, αλώσανε τα πάντα! Προκειμένου να ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ! Σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Και θα αναρωτιέστε τώρα τι σόϊ δικαστήριο θα γίνει, αφού στα έδρανα θα είναι μασόνες βλαχούλες δικαστίνες, και στην θέση του έξω δεξιά θα έχουν την πιο σαλταρισμένη εισαγγελίνα. Και σας θυμίζουμε τον παιχνιδιάρη μπαμπά, και Θεός των Ιουδαίων που τα ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ.  Έχουν να εκτυλιχτούν εκεί μέσα σκηνές ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ! Πηγαίνοντας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, βορά στους καρχαρίες. Κι αυτό αφορά όόλους εσάς  που δεν μπορείτε να δείτε το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ όόόλοι εσείς οι υποτακτικοί που υπηρετείτε τον Άγιο και δεν αντιλαμβάνεστε γιατί δεν παρουσιάζετε ο ΑΓΙΟΣ σε εσάς. Είδατε στο παρελθόν τι χέσιμο φάγανε αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού στον Λίβανο από την Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α., που τα αρχικά τους σημαίνουν Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής! Ακόμη ξεσκατώνουν οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ αυτοί από το χνέρι που τους επιφύλασσε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός κι αναρωτιούνται τι πήγε τότε στραβά.
Και τώρα στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, καλείστε από το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως προσέλθετε στο δικαστήριο και πείτε το πώς μπλέξατε σ’ αυτήν την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, πώς γίνατε χωρίς να το αντιληφθείτε τα άβουλα και υποτακτικά τους υποχείρια και πώς τους παραδίδετε όόόλο το χρήμα των παγκαριών σας, προκειμένου να το μεταφέρουν στο ιουδαϊκό τους Ισραήλ. Και να είστε βέβαιος, εάν τα πείτε όπως πρέπει, να εισηγηθούμε στο δικαστήριο να απαλλαγείτε όόόλοι σας ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, καθώς και για άγνοια περί υπάρξεως ΔΙΚΑΙΟΥ και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                                                           

 Για το ΤΙΜ του
  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
  της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.






                                                                                      
 το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
   που τα ΓΚΟΪΜ αυτά τον σταυρώσαν
  κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου