ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών


Θεσσαλονίκη 14-10-2011
Προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών
Και στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Πρωτοκόλλου
Γραφείο 126 του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης

Κύριε

Σήμερα Παρασκευή 14-10-2011 καταθέτουμε δυο τόμους στην υπηρεσία της εισαγγελίας με τίτλο ο πρώτος Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ και ο δεύτερος τόμος είναι με τον τίτλο ΩΡΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΩΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.
Πρόκειται όπως θα αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, για έναν ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του Θεού, που οι πρόγονοί τους είχαν την φαεινή ιδέα να ιδρύσουν την ΕΛΕΕΙΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, εντάσσοντας μέσα σ’ αυτήν τους πλέον αφελείς, κι επίδοξους δημόσιους λειτουργούς, που θεωρούνται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τους συνανθρώπους τους, αλλά πολύ χρήσιμοι για τους ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, αφού ενεργούν με προκλητικό τρόπο, υφαρπάζοντας περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών, εντάσσοντάς τες στην μεγάλη Ανώνυμη Εταιρία της γιγάντιας ΣΙΩΝ, βουλιάζοντας οικονομίες λαών όπως της ΕΛΛΑΔΟΣ και αδειάζοντας όόόόλα τα ταμεία της χώρας με προκλητικότατο τρόπο.
Εάν κατά λάθος υπάρχει Έλληνας εισαγγελέας, που να μην είναι ενταγμένος στην ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ, τότε το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ τον ορίζει ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟ, ανεβάζοντάς τον στην έδρα του δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστούν τα 77 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ και ΠΡΕΠΕΙ να αποδοθεί δικαιοσύνη σύμφωνα με τους νόμους που φρόντισε ο ΔΙΚΑΙΟΣ μπαμπάς τους Θεός, γράφοντάς τους διά χειρός Μωάμεθ μέσα σε ένα ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ, που λέγεται ΚΟΡΑΝΙ και να ακολουθήσει η πλήρης εφαρμογή της ΣΑΡΙΑΣ, που είναι η πιστή απόδοση της δικαιοσύνης.
Σε περίπτωση που δεν έχετε να μας προτείνετε ΜΗ ΜΑΦΙΟΖΟ εισαγγελέα, θα θέλαμε να μας το γνωρίσετε εγκαίρως, προκειμένου να βάλουμε στην έδρα ΔΙΚΟ ΜΑΣ εισαγγελέα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Κάμερες μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του δικαστηρίου για να παρακολουθούν από τους δέκτες τους και οι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ την όλη εξέλιξη της δίκης. Η εντολή είναι και από τον μπαμπά τους τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ! Προκειμένου να συναποφασίσουμε εάν τελικά τα περιούσια τέκνα του πρέπει να χρισθούν παντοκράτορες ή ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ για τις δισεκατομμύρια εγκληματικές τους δραστηριότητες με την παμπόνηρη κι εγκληματική τους Μοσσάντ και την διαβόητή τους ΣΚΑΤΑΤ, που παρακολουθεί τους παρακολουθούντες.
Περιττό να σας θυμίσουμε ότι την ημερομηνία της δίκης 18-11-2011, την επέλεξε ο ίδιος ο μπαμπάς τους Θεός, να είναι Μεγάλη Παρασκευή για να τους θυμίζει τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΘΡΗΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, να είναι ο ενδέκατος μήνας του χρόνου για να τους θυμίζει την 11Η ΤΟΥ εντολή που είναι ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ και τέλος η χρονιά που και αυτή τελειώνει σε 11 να θυμίζει στους πάντες ότι πρέπει να οδεύσουν στον δρόμο που τους χάραξε, προκειμένου να ΔΟΞΑΣΘΕΙ το όνομά του, συνενώνοντας λαούς και θρησκείες ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ! ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ!! ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ!!! ο ΑΤΕΓΚΤΟΣ!!!! ο ΔΙΚΑΙΟΣ!!!!! και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!!!!!!

                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                           ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                        της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.






                                                                         το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                         που τα ΓΚΟΪΜ αυτά τον σταυρώσαν
                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου