ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς κυρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ



     ΥΠΟΘΕΣΗ 3Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς κυρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
Κατάστημα ειδών οικιακής χρήσης
Μεγ. Αλεξάνδρου 42 Τ.Κ. 52200 ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Κυρία Αντωνιάδου

Στις 20-9-2011, όπως ακριβώς μας είχε προγραμματίσει πριν από χρόνια ο μπαμπάς των ΔΗΘΕΝ πανέξυπνων και περιούσιων τέκνων του, σας επισκεφθήκαμε την καθιερωμένη ώρα που σας επισκεπτόμαστε πάντα, δίνοντάς σας το δικόγραφο και βάζοντάς σας για μάρτυρα στο Ελληνικό πλέον δικαστήριο, που είναι προγραμματισμένο να είναι επάνω στα έδρανα μασόνες βλαχούλες δικαστίνες και εισαγγελίνες, που και σ’ αυτές ο μπαμπάς των ευρηματικών Ιουδαίων  τις έδωσε μυαλό, και στον κίνδυνο προκειμένου να χαρακτηρισθούν ΜΑΣΟΝΕΣ, να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να μας δηλώνουν χαϊβάνες ΓΚΟΪΜ, όπως τις αποκαλούν σιβυλλικά τα θρασύδειλα κι ελεεινά αφεντικά τους, που κάναν το λάθος και μας δηλώσαν αυτοί ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ του μπαμπά τους του Θεού. Και είναι προγραμματισμένο να ενεργήσουν ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ, εφαρμόζντας τον νόμο του Θεού, που είναι γραμμένος μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, γιατί μπροστά στον κίνδυνο να πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ βορά στους καρχαρίες, είναι ικανές και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ να πράξουν το ακριβώς αντίθετο από ότι έκαναν μέχρι τώρα, δηλαδή να μην μας κατανοούν, και διά της μαφιόζικης οδού, με το άρθρο 47, παράγραφος 1, που τους παρείχαν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να την βγάζουν ζάχαρη οι πάντες που ήταν μέσα στο ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ.
Εσάς που σας βάλαμε για μάρτυρα, δεν σας βάλαμε για το ποσόν των 485,81 ευρώ που είναι προγραμματισμένο να το πάρουμε έτσι κι αλλιώς από την ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ, αλλά σας βάλαμε για να πείτε πώς σας χρησιμοποιήσανε αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ πριν από χρόνια για τα γραμμάτια και την χρεοκοπημένη επιχείρηση που είχατε  πριν από αρκετά χρόνια στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης. Διότι οι παμπόνηροι Ιουδαίοι αγρεύουν αφελείς, τους εντάσσουν στις μασονικές τους στοές, και μετά τους χρησιμοποιούνε για όλες τις βρωμοδουλειές τους. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν σας βλέπουμε με επιθετικό μάτι, μια και ο στόχος μας είναι οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Ιουδαίοι, που χρησιμοποιούνε τους αφελείς, προκειμένου να βουλιάξουν την οικονομία όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και όόόλων των χωρών του πλανήτη.
Και μην θίγεστε όταν σας λέμε ότι πρόθεσή μας είναι να προτείνουμε στο σεπτό δικαστήριο την απαλλαγή σας ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. Αντίθετα εάν δεν έλθετε και δεν τα πείτε όπως πρέπει, τότε επιβαρύνετε την θέση σας και δηλώνετε έμπρακτα με την μη προσέλευσή σας ότι είστε μέλος της εγκληματικής και αδηφάγας αυτής οργανώσεως, που ακούει στο όνομα ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!
                                                                                     Για το ΤΙΜ του
                                                                    ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                   το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ αυτά τον σταυρώσαν
                                                             κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου