ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ


                         ΥΠΟΘΕΣΗ 32Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς  την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΦΕΤΚΟ ΙΩΑΝΝΗ
Βασ. Αλεξάνδρου 28 Τ.Κ. 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Γιαννάάάάκη

Τι χαμπάρια τώρα; Θα την βγάλουν καθαρή τα περιούσια τέκνα του μπαμπά τους, του παιχνιδιάρη Θεού; ή θα πάνε στον πάτο της θάλασσας προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων κωλομάσονων, όπως του λόγου σας, που σας βάζανε να κάνετε τις θλιβερές χορεύτριες τους, σαν την ΧΑΪΒΑΝΩ ειρηνοδίκη Δέσποινα Τόλιου, που στις 11-5-2010 έφτιαχνε την ΔΗΘΕΝ δίκη μέσα στο γραφείο της για να μην ακούει το ακροατήριο στην αίθουσα του δικαστηρίου τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που σας βάζουν να κάνετε τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΓΚΟΪΜ, που αποτελούν το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ του πλανήτη γη. Και με το κλούβιο μυαλό που είχε, πίστευε ότι μπορεί να μας δουλεύει προκειμένου να καλύψει τα κωλομάσονα Στάνκογλου και Καραδέδο με ψευδομάρτυρα τον Θωμά Κύργιου, ότι δήθεν δουλεύανε και τον Μάϊο μήνα του 2008 και δεν καταβάλλαμε τα απαιτούμενα ένσημα προς το Ι.Κ.Α. και για το υπέρμετρο κλέψιμο που κάνανε, αξιώνανε και τα ρέστα οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ προκειμένου μετά να λάβουν και τα εύσημα του μασονικού βαθμού απ’ την κωλοστοά τους.
Και στις 14-5-2010 μια άλλη ΧΑΪΒΑΝΩ δικαστίνα εδώ στη Θεσσαλονίκη μας ειρωνευόταν και μας συμβούλευε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου να πάμε σε μαφιόζο δικηγόρο να μας συντάξει το κατηγορητήριο, μια και το νομικό ΤΙΜ του κινήματός μας το έβγαζε όλο ΑΧΡΗΣΤΟ, γιατί δεν κατανοούσε το τι της καταγγέλαμε. Οπότε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, σκουμπώσαν τα μανίκια οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ και τους φτιάξανε αμέσως μετά την αποχώρησή μας, μια ελεγχόμενη προειδοποιητική ανατίναξη, κλείνοντας το ιουδαϊκό τους ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ για τρεις εβδομάδες, που μοιράζει την δικαιοσύνη κατά το δοκούν.
Κι ερχόμαστε αμέσως μετά στις 25-5-2010 στην Αλεξανδρούπολη, μια και μας είχαν στήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου το άλλο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, που ακούει στο όνομα Ι.Κ.Α. και δουλεύει κι αυτό για λογαριασμό του Ιουδαϊκού Ισραήλ με τους πράκτορές του, προσαρτώντας περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών στην Α.Ε. της μεγάλης ΣΙΩΝ, ζητώντας μας ούτε λίγο ούτε πολύ 4.760,08 + 2.142,02 = 6.902,10 ευρώ. Κι ενώ ήρθαμε ορεξάτοι στην Αλεξανδρούπολη, πιστεύοντας πως θα σε βρούμε στην έδρα του εισαγγελέα, αντικρίσαμε τον αντιεισαγγελέα, που πριν μας απαγγείλει την κατηγορία ο πρόεδρος του δικαστηρίου, φώναζε ΑΘΩΟΟΟΣ ο κατηγορούμενος κι έκπληκτοι τον ρωτάγαμε για ποιο πράγμα; Απαντώντας «επειδή είναι το ποσόν κάτω των 5.000 ευρώ», μα το ποσόν είχε φτάσει τα 6.902,10 ευρώ. Κι έτσι την γλυτώσατε την ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ, γιατί μετά έπρεπε να σας φτιάξουν καινούριο κτίριο οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! Τώρα εδώ που τα λέμε σε αυτήν την περίπτωση φταίμε κι εμείς που είχαμε προαναγγείλει την ανατίναξή σας στις 19-5-2010 σε περίπτωση που μας βγάζατε ΕΝΟΧΟΥΣ!
Και τώρα Γιαννάκη μας στο προκείμενο. Αν θέλετε να παραμείνετε στις θέσεις σας, να προσδοκάτε συνταξιοδότηση ανθρωπινή και να απολαμβάνετε ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! πρέπει να πείσεις το χαϊβανάκι την Δέσποινα Τόλιου να ξεχαϊβανέψει πρώτα, και μετά να έρθετε αλά μπρατσέ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 18-11-2011 και να τα πείτε όπως εσείς νομίζετε, για τις αθλιότητες που σας βάζουν να κάνετε τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που από το πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ που διαβάζουνε, δεν πήραν μόνο τα μυαλά τους αέρα, αλλά και ο κώλος τους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Που πίστεψαν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός είναι ΑΧΜΑΚΗΣ! ΑΛΗΤΗΣ! και ΑΥΝΑΝΑΣ!
                                                                                                   Για το ΤΙΜ του
                                                                                 ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                             της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                               το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                        που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                          κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου