ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς τον αρμόδιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΙΜΙΝΙΤΩΝ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ


                ΥΠΟΘΕΣΗ 36Η

Θεσσαλονίκη 30-9-2011

Προς τον αρμόδιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΙΜΙΝΙΤΩΝ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
Πανελληνίου Εκστρατευτικού Σώματος Μέσης Ανατολής
Φειδίου 2 & Χαρ. Τρικούπη 1ος όροφος Τ.Κ. 10678 ΑΘΗΝΑ

Κύριε  

Σας εσωκλείουμε ένα δικόγραφο και καλείστε να απαντήσετε από την θέση του μάρτυρος για την 36η υπόθεση, που αφορά ένα οικόπεδο 600 τ.μ., που πληρώθηκε από το 1964 αντί του ποσού τότε των 64.000 δρχ. και οικόπεδο ακόμη δεν πήραμε. Μια και οι Ιουδαίοι το είχαν υποσχεθεί από το 1941 ότι θα τους βολέψουν όλους, εφόσον τους κάνουν κράτος εβραϊκό, υποδουλώνοντας τον Παλαιστινιακό λαό, με τον Άξονα, που τον αποτελούσαν οι Εγγλέζοι, οι Νεοζηλανδοί, οι Ινδοί, οι Αμερικανοί, και οι Έλληνες με την 3η ορεινή ταξιαρχία τους, για να φτιάχνουν σικέ πόλεμο με την στρατιά του Ρόμελ στην Μέση Ανατολή και να αφήνουν τα κόκαλά τους 186 νέα παιδιά Ελλήνων στο Ελ Αλαμέϊν, στην Ελ Αλαγκέϊλα, στο Τομπρούκ, στην Κυρηναϊκή και μετέπειτα στο Ρίμινι της Ιταλίας πάνε 114 κι εκεί, κι αργότερα με την υποδοχή στο λιμάνι του Πειραιά, να ξεκληριστούν άλλοι 44 από τους συμμορίτες που αθέατα χειραγωγούντο από τους κοπρίτες Εβραίους, που φρόντιζαν πάντα παρασκηνιακά να χωρίζουν κοσμάκη σε κομμουνιστές και εθνικόφρονες, για να ξεκληριστούν και αναμεταξύ τους οι κοντόμυαλοι τότε Έλληνες, που δεν ξέρανε για ποιον πολεμούσαν, φτιάχνοντας τάρα μαντάρα έναν ολόκληρο πλανήτη, προκειμένου να τους στήσουν κράτος επίσημα εβραϊκό, κι εν συνεχεία να εγκαθιδρύσουν την γιγάντια Α.Ε. ΣΙΩΝ για να πίνει το αίμα των μη προνομιούχων με το καλαμάκι, όπως το γράφουν με προκλητικό τρόπο και στην παλαιά τους Διαθήκη στο κεφάλαιο Θ και στην παράγραφο ιγ’ – ιε’ θα βοηθήσει τους Ιουδαίους (εννοείται ο μπαμπά τους ο Θεός), ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Θα τους χώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ. Με αυτά τα ευτράπελα που γράφουν στην παλαιά τους Διαθήκη και διαβάζοντας πολύ Ταλμούδ, πήραν τα μυαλά τους αέρα και δεν δώσανε ακόμη το οικόπεδο που με χρήμα και ιδρώτα αγοράστηκε στην περιοχή της Αναβύσσου με νούμερο 38 και στο όνομα Ιωάννης ή Γιοβάνης Χατζηϊωάννου.
Για λοιπόν ρωτήστε τους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ πότε θα γίνει η παράδοση και η παραλαβή, γιατί επάνω στην Αλεξανδρούπολη είχε η εβραϊκή μαφία κάποιον Φουρνατζόπουλο, που τους ξεπαράδιαζε τους συμπολεμιστάς του, προκειμένου να τους ιδρύσει οικοδομικό συνεταιρισμό Έβρου, ξαφρίζοντας κάποια χιλιάρικα δραχμές, προκειμένου  να εισπράττει αστεράκια  για τις μπαγαποντιές που έκανε και να τα εξαργυρώνει εν συνεχεία με μασονικούς βαθμούς.
Ο μπαμπάς τους ο Θεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων δεν ξεχνά και σας θυμίζει με το Ν. 38 του οικοπέδου την ενδεκάτη εντολή του, το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ! Οπότε κοντή γιορτή η 18η Νοεμβρίου 2011 που θυμίζει την Μεγάλη Παρασκευή των Ιουδαίων, τον ενδέκατο μήνα, και το σωτήριον έτος 2011 που τελειώνει κι αυτό σε 11, προκειμένου να θυμίζει στους πάντες τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!

                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                           ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                        της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.






                                                                         το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου