ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Α.Ε










                                          ΥΠΟΘΕΣΗ 26η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Α.Ε.
ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 170 Τ.Κ. 11521 ΑΘΗΝΑ

Κύριε διευθύνοντα Σύμβουλε

Όπως σίγουρα γνωρίζετε μέσω της μασονικής σας στοάς όόόλα τα ευαγή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βρίσκονται επάνω στον πλανήτη γη, είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά των περιούσιων τέκνων του Θεού. Τους τα παραχώρησε υπό όρους να τα διαχειρίζονται με ΧΡΗΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ να μην κλέβουν τους συνανθρώπους τους, να μην αισχροκερδούν με τοκογλυφικές δραστηριότητες, να μην λεηλατούν τον φουκαρατζίκο κοσμάκη, να μην υποτιμούν την νοημοσύνη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και προπαντός να μην παραμυθιάζουν τον μπαμπά τους τον Θεό, με το να του λένε κάθε λίγο πως για τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που συμβαίνουν επάνω στον πλανήτη ευθύνονται τα ΓΚΟΪΜ, που δημιούργησαν αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ και δίνουν μπλοκ επιταγών στους ομογάλακτους μασόνους αδερφούς τους, προκειμένου τα κωλομάσονα να τις μοιράζουν στην αγορά, για να φάνε χρήματα μη μασόνων για λογαριασμό της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, όπως ο Παυλάκης Ψωμιάδης της ASPIS BANK Α.Ε., που μας έστειλε τον Αριστείδη Κρέζα, οικονομικό σύμβουλο με τιμητική πλακέτα τεσσάρων αστέρων, που του είχε δώσει το ιουδαϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ για να μας εξανεμίσει 27.765,72 ευρώ από αμοιβαία κεφάλαια σταθερού εισοδήματος, και εν συνεχεία τον Παυλάκη Ψωμιάδη αφού έφαγε τα χρήματα του κοσμάκη να τον βάζουν ότι δήθεν χρεοκόπησε και να μεταλλάσσουν την τράπεζα που ΔΗΘΕΝ έκανε κουμάντο σε Τ ΒΑΝΚ Α.Ε.
Όπως και τον Χρηστάκο Ρούσσο από την EUROBANK A.E. σε πρώτη φάση να μας εξανεμίζει τα 990,94 ευρώ ρίχνοντάς τα στον ιουδαϊκό κουβά που δεν έχει πάτο, κι όταν τον ρωτάγαμε, που τα πήγες ρε Χρηστάκο; να μας απαντά στον κουβά! και σε δεύτερη φάση 31.694,79 ευρώ πάλι από αμοιβαία κεφάλαια σταθερού εισοδήματος , ρίχνοντάς τα κι αυτά στο ιουδαϊκό μαγκανοπήγαδο.
Όπως και ο Κωστάκης  Καλοσίδης της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας στην οδό Αγ. Δημητρίου 112 της Θεσσαλονίκης, μέγας μαέστρος ο Κωστάκης Καλοσίδης, που τελικά ένας καφές σε μεγάλο φλιτζάνι μας στοίχισε 5.500.000 δρχ. ήτοι 16.140,85 ευρώ από αμοιβαία κεφάλαια σταθερού εισοδήματος, τα περίφημα ΔΗΛΟΣ που ρημάξανε κόσμο.
Αλλά και από την τράπεζα ΚΥΠΡΟΥ που στις καθιερωμένες τρίπλες που συντελούνται με τις ιουδαϊκές ισοτιμίες από δραχμές μετατράπηκαν σε δολάρια, το κόστος ζημιάς αποτιμήθηκε σε 19.960,00 ευρώ. Όλες αυτές τις κουτοπονηριές ο μπαμπάς τους ο Θεός τις γνωρίζει, ασχέτως εάν εσάς σας παραμυθιάζουν πως είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός) και ότι κοιμάται όρθιος, και δεν τους αντιλαμβάνεται το τι κάνουν, κι εδώ που τα λέμε αρχίσατε να το ψιλοπιστεύετε πως ο Θεός είναι και ΑΥΝΑΝΑΣ (μαλάκας), αφού επί τρεις χιλιάδες χρόνια τους άφησε να αλωνίζουνε, να δημιουργούν έριδες μεταξύ των ανθρώπων, βάζοντάς τους να σκοτώνονται σε μακροχρόνιους πολέμους, να αλωνίζουν τον πλανήτη με τα υποτακτικά τους ΓΚΟΪΜ, να δημιουργούν οίκους αξιολόγησης με τα ΑΑΑ που τα δίνουν όπου αυτοί θέλουν και να βουλιάζουν οικονομίες λαών προκειμένου  να τους πάρουν χαμπάρι για τις ραδιουργίες τους ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια.
Και τώρα στο προκείμενο, καλείστε από το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ όπως παραστείτε για μάρτυρας στη δίκη, που την έχουμε προγραμματίσει μαζί με τον μπαμπά τους τον Θεό, που υποτιμούν την νοημοσύνη του, αλλά και τις ικανότητες του. Κι αφού πείτε πώς σας μπλέξανε στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ να είστε σίγουρος ότι θα εκτιμήσουμε την ειλικρίνειά σας και θα προτείνουμε να σας απαλλάξει το δικαστήριο με το αιτιολογικό του ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. Άλλωστε ο χορογράφος μας ενδιαφέρει, που σας βάζει να χορεύετε αυτές τις άθλιες χορογραφίες, για να γίνουν το ΦΩΤΕΙΝΟ παράδειγμα προς αποφυγήν και να αξιολογηθούν από τον οίκο των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με 7Α όση και η επτάφωτος λυχνία τους, παίρνοντάς την υπό μάλης και φουντάροντας τους καθαρόαιμους Εβραίους στα 77 υποθαλάσσια τριγωνικά πάρκα με μπάστακα από πάνω τους τον 220 μέτρων οριχάλκινο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ, τον ΑΓΙΟ ΖΒΕΡΚΑΟΥΗ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ! Φτιάχνοντας εν συνεχεία μια ΝΕΑ αρχή, μια ΝΕΑ Ιερουσαλήμ και μια ΝΕΑ κοινωνία προς ΔΟΞΑΝ του παιχνιδιάρη μπαμπά τους και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!               
                                                                                                                      Για το ΤΙΜ του
                                                                                                       ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                                                                                      της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.






                                                                                                      το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                               που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                                                  κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου