ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς τον κύριο υπουργό Βαγγέλη Βενιζέλο Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών


ΥΠΟΘΕΣΗ 19η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς τον κύριο υπουργό Βαγγέλη Βενιζέλο
Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Νίκης 5-7 Πλατεία Συντάγματος Τ.Κ. 10180 Αθήνα

Μαφιόζε και συμπαθέστατέ μας Βαγγελάκη
Όπως θα έχεις διαπιστώσει, ο μπαμπάς των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του Θεού, φρόντισε και διάλεξε την δικάσιμο 18-11-2011 για να συνεορτάσετε για τελευταία φορά την 17η Νοέμβρη, που τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ οι Εβραίοι σας θυμίζουν πώς κατατρόπωσαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο της χούντας της 21ης Απριλίου, που η οικονομία μας τότε ήταν σιδερόφρακτη με μηδέν χρέος, καταργώντας τον για την άρνησή του να τους παραχωρήσει την βάση της Κρητικής Σούδας, προκειμένου να βομβαρδίζουν τους Αραβικούς λαούς εν όψει του δεύτερου γύρου που είχαν προγραμματίσει, εδραιώνοντας την παντοδυναμία τους μέσω των υποτακτικών τους ΓΚΟΪΜ, που είναι όχι μόνον στα Αραβικά κράτη αλλά και σε όλες τις κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη. Οι έρμοι συμπαθέστατέ μας Βαγγελάκη, κάναν λογαριασμό χωρίς την έγκριση του μπαμπά τους του παιχνιδιάρη Θεού, τρώγοντας τα ανάλογα κωλοδάχτυλα, και προβληματίζονται τώρα γιατί άραγε να τους φέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο και ο μπαμπάς τους ο Θεός, που διάλεξε ακόμη και την ημέρα να είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, για να τους ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Κι άντε τώρα να βρούνε μασόνες βλαχούλες σαλταρισμένες δικαστίνες και εισαγγελίνες, να τις βάλουν στα έδρανα των δικαστηρίων, και να τολμήσουν να μας πουν πως δεν κατανοούν, σαν την ΧΑΪΒΑΝΩ, που την είχαν επάνω στην έδρα στις 14-5-2010 και μας ειρωνευότανε η έρμη ότι πρέπει να πάμε σε μαφιόζο δικηγόρο να μας συντάξει το κατηγορητήριο γιατί δεν κατανοούσε πως τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ αυθαιρετούν δημεύοντας περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών και βουλιάζοντας  οικονομίες λαών, όπως ακριβώς και της ΕΛΛΑΔΟΣ. Γι’ αυτό και το ειδικό κλιμάκιο επί των ανατινάξεων της επουράνιας Αλκάϊντας φρόντισε να τους κάνει μια προειδοποιητική ανατίναξη των δικαστηρίων Θεσ/νίκης, κλείνοντας για τρεις εβδομάδες το δικαστικό τους ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ! που βγάζει αποφάσεις κατά το δοκούν και κατ’ εντολή της εβραϊκής μαφίας. Οπότε συμπαθέστατέ μας Βαγγέλη ψάχνουμε για νέες χορεύτριες αλλά και για παλιές όπως εσείς, που να έχουν γυμνασμένα κουλιά και να έχουν διάθεση να χορέψουν τις δικές μας χορογραφίες. Μάσες, χάψες θα έχετε σε λογικά επίπεδα για να μην βγαίνετε μετά υπέρβαροι και ανάλογα με την δυσκολία των χορογραφιών θα λαμβάνετε και τα ανάλογα bonus!
Αν λοιπόν συνεργασθείτε μαζί μας κι επιβεβαιώσετε πως σας βάζουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να βουλιάζετε την οικονομία της Ελλάδος με τα κωλομάσονα που τα έχουν όχι μόνο στις Α.Ε. – Α.Ε.Β.Ε. – Α.Α.Ε. – Π.Α.Ε. – Α.Τ.Ε. – Ο.Ε.Β.Ε. -  Ε.Π.Ε. OFFSOR αλλά και στις ατομικές επιχειρήσεις που οι κοπριταράδες Εβραίοι τους βάζουν να φοροδιαφεύγουν μην κόβοντας αποδείξεις και μην πληρώνοντας Φ.Π.Α. για να μην φορολογούνται, όπως ο υδραυλικός της οδού Μιαούλη και Δεληγιώργη με το ψευδώνυμο Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ με την απόδειξη των 600 ευρώ, που οι αληταράδες Εβραίοι στείλαν το Σ.Δ.Ο.Ε. να μας κάνει επίσκεψη για καφέ στα γραφεία μας, γιατί δεν μπορούσαν το κωλομάσονο να το αγγίξουνε, μια και ήταν πυρίμαχο, και για τα μάτια καταργήσαν τον Αλογοσκούφη, βάζοντας στην θέση του τον Παπαθανασίου, τον κύριο Συράκια όπως τον αποκαλούν στην Καρδίτσα που προέρχεται από την επιχείρηση ΣΥΡΤΕΞ.
Για να μην μακρηγορούμε συμπαθέστατέ μας Βαγγελάκη, ο μπαμπάς τους ο Θεός, που σας παραμυθιάζουν ότι τους άφησε αμανάτι στον πλανήτη γη για να μας κάνουν κουμάντο, επειδή έβλεπε, σαν διορατικός που είναι, ότι αυτά τα παιδιά του δεν διορθώνονται με τίποτε, γι’ αυτό φρόντισε να το γράψει από το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός Μωάμεθ και την εφαρμογή των νόμων, εφαρμόζοντας την ΣΑΡΙΑ και γράφοντας χαρακτηριστικά: θα έρθει ημέρα, που οι πέτρες θα παίρνουν μιλιά και θα λένε ΕΝΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΘΛΙΨΕΤΕ! Οι πέτρες αυτές είναι όλες οι γιαλαντζί επιχειρήσεις τους, που κρύβονται πίσω από αυτές ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΓΚΟΪΜ, που είναι προγραμματισμένο να φουνταρισθούνε προς ΔΟΞΑΝ του μπαμπά τους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!

                                                                                                                               Για το ΤΙΜ του
                                                                                                             ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.








                                                                                                           το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                                           που τα ΓΚΟΪΜ αυτά τον σταυρώσαν
                                                                                              κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου