ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς κ. ΤΣΕΛΕΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Αποθήκη πρώτων υλών αρτοποιϊας & ζαχ/κής





                        ΥΠΟΘΕΣΗ 8Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς κ. ΤΣΕΛΕΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
Αποθήκη πρώτων υλών αρτοποιϊας & ζαχ/κής
Καρατάσου 6 Τ.Κ. 57400 ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κύριε Δημήτρη μας

Τα άρθρα είναι σοβαρά, μια και ο μπαμπάς των περιούσιων τέκνων του Θεού, μας όπλισε με ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ προκειμένου να παραμαζέψουμε αυτόν τον ΕΛΕΕΙΝΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων, που σας το παίζουν οργανωτικοί, ευρηματικοί, και προπαντός παντοκράτορες. Που μια και ΠΙΣΤΕΨΑΝ πως ανακάλυψαν το χρήμα στήσανε τις τράπεζές τους, που είναι τσιφλίκι τους, αναντάμ – μπαμπαντάμ που λένε και οι Τούρκοι κι αρχίσανε να τυπώνουν χρήμα και μπλοκ επιταγών δίνοντας στα μασόνια τους, προκειμένου να μοιράζετε όλοι εσείς οι συνεργάτες τους πέτσινες επιταγές, σε μας που δεν ανήκουμε στην ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ και να μας τρώτε τους παράδες προς δόξαν του ΑΘΛΙΟΥ ΣΑΣ Ιουδαϊκού Ισραήλ. Κάνει ρε Δημητράκη ο κώλος των Ιουδαίων με το μάτι που σας λένε ότι ο Θεός τους είναι ελεήμων, φιλεύσπλαχνος, αγαθός (ΑΧΜΑΚΗΣ), κοιμάται όρθιος, και σε χαμηλόφωνο τόνο σας λένε ότι είναι και ΑΥΝΑΝΑΣ (ΜΑΛΑΚΑΣ).
Και σε ρωτούμε ευθέως ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ; για όλα αυτά, που σε πάντρεψε στην Φλώρινα ο Αυγουστίνος Καντιώτης, πολέμιος της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ που στα χρόνια του δεν μπορούσε να βρει στην Ιερά Σύνοδο Δεσπότη- συνάδελφό του, που να μην είναι χειραγωγούμενος από την ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ, και μετά βίας σηκώσανε δυο ξέμπαρκοι δεσποτάδες τα χέρια τους, προκειμένου να αποδείξουν  με τρεμάμενο ύφος ότι είναι πολέμιοι του Σιωνισμού, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των χωρών του πλανήτη με τα ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ. Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά σας λένε ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΣΑΣ τους συνεργάτες τους στην εβραϊκή τους διάλεκτο ΓΚΟΪΜ δηλαδή ανθρώπους κτήνη, και ο μπαμπάς τους ο Θεός που τους παριστάνει τον ΑΧΜΑΚΗ βαρέθηκε να τους ακούει τις μαλακίες που του εκσφενδονίζουνε, λέγοντάς του ότι όόόλες τις αθλιότητες που συντελούνται στον πλανήτη τις κάνουν οι άνθρωποι κτήνη! συλλήβδην χαρακτηρισμός, που βάζει και την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ στο ίδιο καλάθι.  Γι’ αυτό όπου ακούς τριπλή εορταστική εκδήλωση να ξέρεις πως είναι δική μας για να τους θυμίζουμε τον ΑΧΜΑΚΗ μπαμπά τους Θεό, τον ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ τον γιο του, που το έχουν καμάρι ότι τον σταυρώσανε και για το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που λαμβάνουμε την κάθε πληροφορία για τις μαμουνιές που έχουν στο σκατένιο τους μυαλό και προτίθενται να τις πραγματοποιήσουνε.
Και τώρα στο προκείμενο. Ο φίλος σου ο Νικολάκης Τσούλκας από τις Σέρρες την επιταγή των 1.250 ευρώ που μας χρωστούσε μας την εξόφλησε. Οπότε στη θέση 7 βάζουμε τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ επικράτειας που εκεί χτυπάμε  πραγματική ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ για την τόνωση της οικονομίας της Ελλάδας.  Και με την πάταξη της φοροδιαφυγής  που εδώ είναι η πραγματική ΑΝΟΡΘΩΣΗ της οικονομίας, που τα μαύρα τιμολόγια παίρνουν και δίνουν και οι ομογάλακτοι αδερφοί δεν πληρώνουν φράγκο φόρο και Φ.Π.Α. αλλά για τα μάτια πληρώνουν το πεντακοσάρικο της περαίωσης. Κι ερχόμαστε τώρα και επιβάλλουμε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, για τα 2.043,72 ευρώ που μας έφαγες, κρατώντας εμείς την επιταγή των 2.618 ευρώ της EUROBANK με το Ν. 20047262-3 λήξεως 30-4-2009 που εάν δεν μας την εξοφλήσεις έχουμε την αξίωση να τα εισπράξουμε από την τράπεζά τους, που κάνανε το λάθος και μας δήλωσαν περιούσιος λαός του μπαμπά τους του Θεού. Γι’ αυτό σε καλούμε στις 18-11-2011 στον 3ο όροφο του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης να τα πεις όπως πρέπει, ότι τις 2.043,72 ευρώ τις παρέδωσες στην ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ εξαργυρώνοντας το ποσόν με αστεράκια προκειμένου να σου δώσουν στο τέλος της χρονιάς κάναν μασονικό βαθμό. Αν στην απίθανη περίπτωση δεν έρθεις έχουμε τον τρόπο να στριμώξουμε την μασόνα βλαχούλα δικαστίνα και το λοιπό μασοναριό που επιβάλλει την τάξη καλώντας ΚΛΟΥΒΑ για να απολαύσει εν συνεχεία και ο ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ κοσμάκης αλλά και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σκηνές ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ!!!
                                                                                                                     Για το ΤΙΜ του
                                                                                       ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                                   της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.







                                                                                                     το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                               που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                                                κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου