ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ



                            ΥΠΟΘΕΣΗ 17Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 
πρώην έμπορος πλαστικών-χαρτικών
4ο χιλ. ΛΑΓΚΑΔΑ – ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ  Τ.Κ. 57200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Υπ’ όψιν κυρίου Μιχάλη Χατζησακούλα

Συμπαθέστατε Μιχαλάκη

Θυμάσαι; τι μας έλεγες; « εδώ είναι εκκλησία, πηγαίνουμε στο Άγιο Όρος και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις φράγκο από εμάς». Αυτά πριν δέκα χρόνια μας τα έλεγες όταν με τον Απόστολο Γιαννακή προσπαθούσατε να μας φέρετε βόλτα, ξεπαραδιάζοντας μας για λογαριασμό της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και στις 29-5-2002 κάνατε ποδαρικό με μία επιταγή 8.500 ευρώ που μας πασάρατε και την επόμενη ημέρα με άλλη μία 12.130 ευρώ, σκοτώνοντας τα εμπορεύματα 5 τόνους τσάντα χαρτοπλάστ του Μυτιληναίου στην DECOPACK στον μαφιόζο Μιχαλάκη Τατόγλου, που μας απειλούσε κι αυτός ότι αν το παρατραβήξουμε το σχοινί θα έχουμε κι εμείς την τύχη του Αργύρη Βοσνάκη, που είχε άδοξο τέλος, δολοφονώντας τον στο κρεματόριο των Ιουδαίων, του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου, και ότι η εγκληματική Μοσσάντ θα μας κάνει οκτακόσιες οκάδες. Φαντάσου σκατένιο μυαλό του Μιχαλάκη Τατόγλου, που φέσωσε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δημόσιο για λογαριασμό της Εβραϊκής μασονικής μαφίας με 5.900.000 ευρώ, και ο μπουνταλάς Απόστολος Γιαννακής μας έλεγε από τηλεφώνου να ξεχάσουμε τα χρήματα γιατί η επόμενη κίνηση θα ήταν να μας φυτέψουν τα δυο μας παιδάκια στα κυπαρίσσια! Και για την απειλή τους αυτή, πήγαν δύο πρόεδροι του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου στα εβραϊκά μνήματα, προς γνώση των άπληστων Ιουδαίων, που θέλανε να μας ξεφορτώσουν οικονομικά. Θυμάσαι Μιχαλάκη πριν την πρώτη δίκη τι μας έλεγες, να πληρώσεις τα εμπορεύματα που μας φάγατε για ΑΦΟΥΣ ΒΕΚΙΟΥ, FORMPLAST, και  PETALPLAST που δεν ξεπερνάγανε αυτά τις 2.000 ευρώ και για το χονδρό κονδύλι να τα βρούμε με τον Μιχάλη Τατόγλου, μια και παραδώσατε σ’ αυτόν τους πέντε τόνους τσάντα χαρτοπλάστ, και μας απειλούσες ότι άμα δεν δεχθούμε θα μας πας στα ιουδαϊκά δικαστήρια για τοκογλυφία. Και είδες στο τρίτο δικαστήριο τι έγινε, όταν μας καθίσατε στο σκαμνί για ΑΠΑΤΗ και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ επιταγών τι είχαμε πει στην δικαστίνα; Κυρία πρόεδρος αυτούς να τους ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ και πρέπει να φέρετε στα εδώλια των κατηγορουμένων σύσσωμο το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο.
Θυμάσαι που με φώναξε κοντά της λέγοντάς μου ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ; Και απορημένος έλεγα! Για ποιον τα λέω, φυσικά και για να τα διαβάζει και η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ! Διακόψαν το δικαστήριο για πάνω από μία ώρα, μέχρι να τους δώσει την έγκριση το ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ για να μου πουν ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ και φώναζα κι εγώ εκεί μέσα, τα χρήματα από ποιον θα τα πάρω!
Τώρα μην γανιάζεις, ξέρουμε από πού πρέπει να τα πάρουμε μια και κάνανε το λάθος και δηλώσαν περιούσιος λαός του Θεού, οπότε τα μαγαζιά (τράπεζες) που δίνουν τα μπλοκ είναι τσιφλίκι από τον μπαμπά τους τον Θεό, καθώς και τα θαλασσοδάνεια! Και για να βγάλουμε τότε άκρη, πήγαμε στο 212 κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ στην οδό Αριστοτέλους, και ζητάγαμε από την υποδιευθύντρια της τράπεζας, εάν για τις δύο επιταγές που μας δώσατε είχαν πληρώσει οι οπισθογραφήσαντες τα δάνειά τους και τρομοκρατημένη η υποδιευθύντρια μας ρώταγε εάν είμαστε της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, όπως και για την επιταγή των 14.845 ευρώ του Τάσου Αγούλα, ρωτήσαμε την τότε τράπεζα ΕΓΝΑΤΙΑ αν έχει πάρει δάνειο, και μας έλεγε ένας υπάλληλος, ότι έχει πάρει 500.000.000 δρχ. με εντολή άνωθεν και δεν πρόκειται σαν τράπεζα να πάρουμε φράγκο. Και μονολογούσαμε και λέγαμε ΑΦΟΥ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ο έρμος, μόνο υπογραφές έβαζε!!!
Συνεπώς τα παίρνουμε και με τους τόκους και με την βούλα του μπαμπά τους του Θεού, μια κι αυτός δεν είναι ΑΛΗΤΗΣ. Εσείς να είστε σίγουροι πως θα προτείνουμε να απαλλαγείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! Μόνο που χρειάζεται να πείτε στο δικαστήριο για πόσα δάνεια υπογράψατε, όπως έλεγες στο δεύτερο δικαστήριο και δεν τα πληρώσατε, γιατί εδώ που τα λέμε μόνον υπογραφές βάζατε, ενώ τα χρήματα τα παίρνανε τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! Και να μην ξεχάσεις να πεις και ποιο το ύψος του φεσώματος που βάλατε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, όπως ακριβώς ο Μιχαλάκης Τατόγλου, που το έχει ρημάξει προς ΔΟΞΑΝ του ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!    
                                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                             ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                                           το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                  που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου