ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς δικηγόρο κύριο ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΗ


                   ΥΠΟΘΕΣΗ 18Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011
Προς δικηγόρο κύριο ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΗ
Βενιζέλου 20 Τ.Κ. 54624 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Γιανάάάκη
Θυμάσαι τι μας έλεγες; «ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΟΛΟ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε. ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ». Ναι αλλά ο μπαμπάς των περιούσιων τέκνων του Θεού μας έλεγε να μην δίνουμε σημασία στο τι μας λέει ο Γιαννάκης Τσαμούρης και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι να γράφουμε. Σίγουρα θα σου είπαν  τι φακιρικό τους κάναμε τότε στο Σ.Δ.Ο.Ε. μια και τσαλακώνανε τις καταγγελίες μας και αγριέψανε στο τέλος, απειλώντας μας ότι θα απαιτήσουν 100.000.000 δρχ. για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ επειδή λέγαμε ότι ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. Οπότε τους βάλαμε μια ιουδαϊκή ταινία να παίξει, που τα έπαιξε στην κυριολεξία όχι μόνο η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και το Σ.Δ.Ο.Ε. αλλά και όλο το ιουδαϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ. Γι’ αυτό θέλησε ο Μωυσής Κωνσταντίνης, πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. να μας γνωρίσει από κοντά, για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τι σόϊ διασυνδέσεις έχουμε, και πώς συνομιλούμε με τον μπαμπά τους τον ΑΧΜΑΚΗ (αγαθό) Θεό.
Τώρα σου στέλνουμε το δικόγραφο για να το μελετήσεις και καλά θα κάνεις να έχεις έτοιμα τα 1.500 ευρώ που μας έφαγες για τις δύο σικέ δίκες που έκανες με τις μασόνες βλαχούλες δικαστίνες, προκειμένου να φάτε για λογαριασμό της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ τις 20.630 ευρώ. Βλέπεις τι νούμερο αθροίζει το ποσόν των επιταγών; 11 γι’ αυτό βρίσκεται ο Μωυσής Κωνσταντίνης στα εβραϊκά μνήματα, όπως και ο επόμενος πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου, που είχαν σκουμπώσει τα μανίκια να μας καθαρίσουν με επιστημονικό τρόπο. Έτσι το εμπεδώσατε όλοι σας πως ο μπαμπάς και Θεός των Ιουδαίων ΔΕΝ είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός), δεν κοιμάται όρθιος, όπως σας παραμυθιάζαν τα περιούσια τέκνα του και δεν είναι ΑΥΝΑΝΑΣ  (μαλάκας). Γι’ αυτό σου λέγαμε τότε 512.000 δρχ. μας κόστισε το χαλί που σου πατάμε στο γραφείο σου, και δουλειά δεν μας έκανες, παρά μας παραμύθιαζες πως συμβαίνουν αυτά και χάνουν χρήματα στην αγορά, όσοι έχουν δούναι και λαβείν.
Κανόνισε λοιπόν να έρθεις να τα πεις, πως σας χειραγωγούν αυτά τα ιουδαϊκά ΓΚΟΪΜ, πως σε κάνανε στοάρχη και πόσο κόσμο γνωρίζεις ότι έχουν δολοφονήσει προκειμένου να του πάρουν χρήματα και περιουσία. Κι αν τα πεις Γιαννάκη όπως πρέπει, να είσαι σίγουρος ότι θα προτείνουμε να σε απαλλάξουν ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, και στην απίθανη περίπτωση που δεν εμφανιστεί κανείς σας, να δεις μετά χαρές που θα ‘χουμε να κάνουμε με την μασόνα βλαχούλα δικαστίνα, προτείνοντας να εφαρμοσθεί ο νόμος του παιχνιδιάρη μπαμπά και Θεού των Ιουδαίων, που τον έγραψε διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ εφαρμόζοντας κατά γράμμα την ΣΑΡΙΑ και γίνοντας το ζωντανό παράδειγμα προς αποφυγήν τα ιουδαϊκά ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, κι εσείς ανάλογα με τον βαθμό αδιαλλαξίας που θα επιδείξετε, να πάτε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!
                                                                                      Για το ΤΙΜ του
                                                                                             ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                                           το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                  που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου