ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Προς την προϊσταμένη του Ι.Κ.Α. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ





                ΥΠΟΘΕΣΗ 35Η
Θεσσαλονίκη 30-9-2011

Προς την προϊσταμένη του Ι.Κ.Α. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ
Κυρία ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΒΑΪΑ
Ανατολ. Θράκης 58 Τ.Κ. 68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Κυρία Τσιαούση

Για να την βγάλετε καθαρή που λέμε στην καθομιλουμένη, πρέπει να έρθετε στο Ελληνικό πλέον δικαστήριο εδώ στη Θεσσαλονίκη στις 18-11-2011 και να τα πείτε όπως εσείς νομίζετε, για την κατάσχεση του κτήματος των 23 στρεμμάτων με το κτίσμα των 1.120 τ.μ. στην είσοδο των Φερρών, που είναι ακριβώς απέναντι από την άλλοτε κρεατοβιομηχανία ΘΡΑΚΗ.
Και σας βάλανε οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι μέσω των μασονικών σας στοών να το κατασχέσετε έχοντας σαν βάση την ψευδή καταγγελία του κωλομάσονου Στάνκογλου Ευστάθιου, εμπειροτέχνη κατασκευαστή οικοδομών, ότι ΔΗΘΕΝ τον μήνα Μάϊο του 2008 εργαζόταν στον χώρο αυτόν με το συνεργείο του, καταγγέλοντας ψευδώς ότι δεν πληρώσαμε τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ ένσημα που ζητούσε των 4.760,08 ευρώ. Ενώ την είχε κοπανήσει από τον εγκαταλειμμένο χώρο από τις 8/4/2008 όπως γράφει το τελευταίο δελτίο σκυροδέματος. Συνεπώς κοντή γιορτή η 18η Νοεμβρίου 2011 που την επέλεξε ο μπαμπάς τους ο Θεός, που τον θεωρείτε ΑΧΜΑΚΗ (αγαθό) και σας λένε αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ που σας χειραγωγούν μέσω των μασονικών σας στοών πως είναι και ΑΥΝΑΝΑΣ (μαλάκας), αφού τους ανέχεται να σας το παίζουν και παντοκράτορες. Κι εσείς με το κλούβιο μυαλό που έχετε αρχίσατε να το ψιλοπιστεύετε πως ο Θεός μπορεί να είναι και ΑΛΗΤΗΣ σαν τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ιουδαίους, που κάνουν τους λογαριασμούς τους χωρίς την έγκριση του μπαμπά τους, του Θεού, και αγνοούν παντελώς την ενδεκάτη εντολή, που τους έλεγε τους πρόγονούς τους να αποφεύγουν επιμελώς και να μην μπλέξουν με την ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ.
Κι αυτοί με το χαϊβανίστικο μυαλό που έχουνε, φθάνουν στο σημείο να παραμυθιάζουν ακόμη και ον μπαμπά τους τον θεό, λέγοντάς του ότι όλες αυτές τις αθλιότητες που συντελούνται στον πλανήτη αυτόν, τις κάνουν τα ΓΚΟΪΜ δηλαδή εσείς τα μασόνια, που είστε άνθρωποι κτήνη, μια και δεν διαθέτετε στοιχειωδώς έστω και μυαλό κτήνους, που διαισθάνεται τον κίνδυνο και την οργή γύρω του. Ενώ εσείς με το παραμύθιασμα που τρώτε απ’ τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ότι σας έχουν κάνει πυρίμαχα που κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να σας καταδικάσει, αφού στα έδρανα είναι πάντα μασόνες βλαχούλες δικαστίνες, κανείς ταγματασφαλίτης δεν μπορεί να σας εντοπίσει και να σας συλλάβει, αφού όλοι τους είναι ορκισμένοι μες την εβραϊκή ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, κι αν κάπου αισθάνεστε ένοχοι για τα κρίματα που σας βαραίνουν, πηγαίνετε στους μαφιόζους Λεβίτες Δεσποτάδες τους και σας συγχωρούν, προκειμένου όόόόόλοι μαζί να κάνετε την μεγάλη Α.Ε. ΣΙΩΝ. Τιιι καλάάά, απ’ το πολύ Ταλμούδ που διαβάζουν οι κωλοπαιδαράδες Εβραίοι κοντεύουν στο τέλος να πιστέψουν πως τα πάντα τους ανήκουν.
Γι’ αυτό ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΤΕ ΗΓΚΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΑΣ αν θέλετε να απολαμβάνετε ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.


                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                           ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                        της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.







                                                                         το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ αφεντικά σας τον σταυρώσαν
                                                                    κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου