ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

TO IQ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΑΪ ΚΙΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ 
ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Στις 13-11-2012 τα πανέξυπνα και περιούσια τέκνα του παιχνιδιάρη Θεού, αφού έλαβαν εντολή από την εβραϊκή μαφία να ξηλώσουν τις πινακίδες του οχήματος από το ανθρωπάκι του Θεού για απλή στάθμευση στην οδό Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, του επικολλούν κι ένα ογδοντάευρο κλήση στο παρμπρίζ και μετά από δύο ημέρες το παίρνει χαμπάρι ότι οι πινακίδες λείπανε. Ρωτά τον Αρχάγγελο Μιχαήλ «θα τους κάνουμε καμία εορταστική εκδήλωση, για το σχετικό ξήλωμα των πινακίδων;» απαντώντας του και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ «όχι, γιατί τους έχουμε κάτι πολύ καλύτερο!» Του απαντά το ανθρωπάκι του Θεού «Αρχάγγελε Μιχάλη, θα ξεθαρρέψουν μετά τα περιούσια τέκνα του Θεού και θα μας πάρουν τον αέρα!» Του ανταπαντά ο Αρχάγγελο «Μην σε νοιάζει, εσύ μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες κανονικά». Και όπως λένε αρχηγού παρόντος και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων, το ανθρωπάκι κυκλοφόραγε κανονικά επί 40 ημέρες.
Κάπου στον μήνα μετά από το γράψιμο, το παρκάρει στην οδό Πλάτωνος κοντά στο γραφείο του, αυτή την φορά χωρίς πινακίδες και χωρίς το πλαστικοποιημένο πάσο, που έχουν για στάθμευση όλα τα μέλη του κινήματος των νοημόνων εθνών, για να μην το ζυγώνουν οι μαφιόζοι συνεργάτες των Εβραίων. Φεύγει το απόγευμα από το γραφείο του και τι να δει; Βλέπει επικολλημένη κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου πάλι ογδόντα ευρώ. Παίρνει τηλέφωνο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και του λέει, το συμβάν από το τηλέφωνο της ενδοεπικοινωνίας. Απαντώντας του και ο Αρχάγγελος «θα πας να πληρώσεις και τις δύο κλήσεις στην δημοτική αστυνομία και μετά θα σου πω το τι θα επακολουθήσει».
Το ανθρωπάκι παίρνει την μία κλήση που είχε τα 80 ευρώ για το ξήλωμα των πινακίδων που του είχαν κάνει στις 13-11-2012 και πάει να πληρώσει στο ταμείο της δημοτικής αστυνομίας τα 80 ευρώ και περιμένει να πάρει τις πινακίδες. Η ταμίας του λέει «ποιες πινακίδες; Εδώ γράφει για απλή στάθμευση», συστήνοντάς του να πάει στον προϊστάμενο Εβραίο της δημοτικής αστυνομίας, που μόλις τον βλέπει ο προϊστάμενος σπάει ένα χαμόγελο, μια και η φωτογραφία του Αλκάιντα (όπως τον αποκαλούν) είναι πιο γνωστή και από τον χολιγουντιανό τους αστέρα τον Μπιν Λάντεν. Ρωτώντας τον γεμάτο περιέργεια το ανθρωπάκι του Θεού, «για πες μου ρε όμορφε, πώς με κατάλαβες ποιος είμαι, και προπαντός πώς ξέρετε και διαβάζετε τον αριθμό του οχήματος που δεν έχει πινακίδες;» απαντώντας του και ο Εβραίος «το άι κιού (iq) το δικό μας είναι πολύ ανεβασμένο, και γνωρίζουμε ακόμη και τον αριθμό που δεν φέρει την πινακίδα το όχημα» για να το συμμαζέψει αμέσως, λέγοντας ότι θα ήθελε να είναι κι αυτός Εβραίος. Για να πάρει την απάντηση από το ανθρωπάκι του Θεού, λέγοντάς του «για να σε τσιμεντώσουμε, να σε πασσαλώσουμε, και να σε φουντάρουμε μαζί με τους υπόλοιπους Εβραίους κι εσένα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο»!
Ξαναπηγαίνει στην ταμία για να πληρώσει και το δεύτερο 80ευρω που αφορούσαν τις πινακίδες. Από τα αρχεία του βρίσκει την κλήση, την φωτοτυπεί και του δίνει την φωτοτυπία για να παραλάβει τις πινακίδες, σκαλώνει όμως στην υπηρεσία που επιστρέφουν πινακίδες, ότι δεν κατέθεσε δίπλωμα και άδεια για 20 μέρες, οπότε πινακίδες ΔΕΝ παίρνει!
Αφήνιασε το ανθρωπάκι του Θεού, απευθυνόμενο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ για το χνέρι που του έκανε και του άλλαξε τις κλήσεις και πλήρωσε και δύο 80ευρα. Του απαντά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ «εσύ θα κυκλοφορείς κανονικά χωρίς πινακίδες, και στην συνέχεια θα δεις το τι θα επακολουθήσει». Βλέποντας τα περιούσια τέκνα του Θεού, δηλαδή οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, ότι δεν έγινε κάτι εορταστικό από αυτά που συνήθιζαν να εισπράττουν, δίνουν γραμμή στις 23/12/2012 στα διόδια των Μαλγάρων να τον μπλοκάρουν οι μαφιόζοι τους, της αφρόνου και απλήστου παλαιάς τάξης, που μια ημέρα πριν είχε λήξει επίσημα η παλιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το 666 και από 22/12/2012 βρισκόντουσαν όλοι αυτοί μέσα στο καθεστώς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Του κόψανε μια κλήση 400 ευρώ για το που δεν πλήρωσε τα 2,40 ευρώ των διοδίων και του συνέστησαν να πάει να παραλάβει τις πινακίδες του από την δημοτική αστυνομία, μια και ο μαφιόζος φεουδάρχης της Βαλκανικής μπανανίας, λόγω Χριστουγέννων δίνει άφεση αμαρτιών στους δήθεν παραβάτες. Πράγματι στις 24-12-2012 πηγαίνει το μεσημέρι το ανθρωπάκι του Θεού για την παραλαβή των πινακίδων, οι υπάλληλοι του συστήνουν να φτιάξει μια αίτηση προς την ιουδαϊκή δημοτική αστυνομία. Το ανθρωπάκι στρώνεται σε μια άκρη και συμπληρώνει μια αίτηση που, καθ’ υπαγόρευση Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ζήταγε για 191 χρόνια υπέρ του Ελληνικού δημοσίου τα ενοίκια των διοδίων και των εργολαβικών σταθμεύσεων των δήμων με έναν λογαριασμό μαμούθ που τα νούμερα δεν έφταναν σε μια σειρά και συνέχιζαν και σε δεύτερη σειρά! Τα παίξανε στην κυριολεξία ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ, αρνούμενοι να του δώσουν τις πινακίδες, απειλώντας τον ότι θα φωνάξουν και την αστυνομία για βοήθεια! Κάνοντάς τους πλάκα και το ανθρωπάκι του Θεού ρωτώντας τους ποια από τις δύο; Την Γκρεκύλικη; ή την ιουδαϊκή; μια κι ελληνική ΔΕΝ υπάρχει! Ακολουθώντας εν συνεχεία το κλείσιμο όόόλων των δημοτικών αστυνομιών στο GREKYLISTAN τους, λέγοντάς του και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, κατάλαβες τώρα το τι πάθανε οι άφρονες και άπληστοι Σιωνιστές με τα μασονοειδή αυτά απόβλητά τους!!! που πήγαν για μαλλί! και βγήκαν ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!  
                                            Aferim! Masiala!!! Gege;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου