ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
14-5-2010 Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΫΛΗ ΒΟΜΒΑ



Όταν τα διαόλια του Ιουδαίου κερατά συνεργάζονται όόόλα άψογα αναμεταξύ τους, παθαίνουν τέτοια χνέρια από τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ, που πηδάν σαν τα βατράχια από την πολύ χαρά τους!

 Έτσι λοιπόν αυτές οι ευυπόληπτες διαολόφατσες του Ιουδαίου κερατά, που είναι πανέξυπνες κι ευρηματικές, τόσο όσο και τα κοντόμυαλα αφεντικά τους, σοφίστηκαν να πάρουν με νόμιμο τρόπο από το ανθρωπάκι του Θεού, το κτήμα των 24 στρεμμάτων με ένα νεοαναγειρόμενο κτίσμα στην είσοδο της κωμοπόλεως των Φερρών, μια κι έμαθαν ότι παραδίπλα από το νεοαναγειρόμενο κτίσμα ήθελε να στήσει ένα παρεκκλήσι της Αλκάιντα. Συσκέπτονται στις μασονικές στοές τους και περιμένουν και την τελική έγκριση από την αρχιμαφία του Ιουδαίου κερατά για το όλο εγχείρημα, αφού το 2003 του έφαγαν πρωτίστως 30.000 ευρώ για την ΔΗΘΕΝ ανέγερση του ιδρύματος των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ. Η προσπάθεια για την ανοικοδόμηση μιας αποθήκης 1.120 τ.μ. ξεκίνησε από το 2001 αλλά λόγω του ότι δεν ήταν μέλος της εβραϊκής μασονικής μαφίας τον καθυστερούσαν με τα σχέδια και την άδεια με κωλυσιεργίες στο φουλ. Μετά το λάδωμα των 30.000 ευρώ το 2003, τους δώσανε από το Κ.Ι.Σ. τους υποτακτικούς μαφιόζους το πράσινο φως να προχωρήσουν στην κατασκευή προκάτ αποθήκης, που τα μπετά των θεμελίων πέσανε τον Μάρτιο του 2008, μαθαίνοντας και το ευτράπελο πως η αποθήκη ήταν η πρόφαση, μια και στον παραδίπλα αλφαδιασμένο χώρο μέτραγε και ξαναμέτραγε το ανθρωπάκι του Θεού, να στήσει το παρεκκλήσι των 1400 τ.μ. Το σφυρίζει ο κλεφταράς Σταθούλης Στάνκογλου που έκλεβε στα μπετά και ήταν ο αρχιμάστορας του όλου έργου στους μαφιόζους Εβραίους, και λαμβάνει τις σχετικές οδηγίες για να εγκαταλείψει το έργο στις 8-4-2008, αφού μάθανε στις 21-3-2008 ότι τους έκανε ασφαλιστικά μέτρα το ανθρωπάκι του Θεού, για το ύψος του υπογείου της αποθήκης στον εισαγγελέα Σφέτκο Γιάννη, που κι αυτός σαν γνήσιος μαφιόζος, τους είχε ειδοποιήσει να είναι διαλλακτικοί. Έτσι στις 3-4-2008 τον ξαποστέλνουν στην Θεσσαλονίκη για να μην είναι πάνω από τα κεφάλια τους, και μάλιστα την ίδια μέρα έβαζαν οι κοπρίτες Εβραίοι και τον ξεκωλιάρη τους Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο με το τάνγκα που τον βάζανε να περιφέρεται μέσα στην μασονική στοά, να του πάρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Ι.Χ. μπροστά από το σπίτι του, με τον μαγικό αριθμό ΚΑ 9110, που αν αθροίσεις τα νούμερα καταλήγεις στο ένδεκα, που τους θυμίζει την ενδεκάτη εντολή του μπαμπά τους του Θεού, το  «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ», και όχι το ιουδαϊκό τους Ισραήλ!

Και για να μην τα πολυλογούμε, του κάνουν καταγγελία στο μαφιόζικο Ι.Κ.Α. ότι ΔΗΘΕΝ δεν τους πλήρωσε τα ένσημα του μηνός Μαΐου, ενώ δεν σκέφθηκαν οι τσόγλανοι ότι την είχαν κοπανήσει από το εργοτάξιο στις 8/4/2008. Και στις 30/11/2009 λαμβάνει τηλεφώνημα το ανθρωπάκι του Θεού από δικαστική κλητήρα ότι το εν λόγω ακίνητο με την όλη έκταση των 24 στρεμμάτων περιέρχεται στην κυριότητα του Ι.Κ.Α., που είναι και η θυγατρική εταιρεία του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!

Κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα το ανθρωπάκι του Θεού στο ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και παίρνει δικάσιμο για τις 14-5-2010, βάζοντας για μάρτυρες τον εισαγγελέα Σφέτκο Γιάννη, τον διοικητή και μοίραρχο της εκεί περιοχής Ντάσκαρη Σπύρο, τον δήμαρχο Φερρών Γιώργο Ούστογλου, τους δεσπότες Άνθιμο Ρούσσα,  και Άνθιμο Κουκουρίδη και κατηγορούμενους τον φεουδάρχη Νταβίντ Σαλτιέλ με όλο το λοιπό σκυλολόι του. Οι μάρτυρες, μια και όλοι τους είναι γνήσιοι μαφιόζοι ΔΕΝ πάτησε κανείς τους στο δικαστήριο και το ανθρωπάκι του Θεού αγριεμένο κούναγε το δάχτυλό του στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα, απαιτώντας να τους βγάλει όλους ενόχους και να πάνε ερήμην. Η δικαστίνα τα χρειάστηκε, εγκατέλειψε την αίθουσα πηγαίνοντας να ζητήσει βοήθεια από την εβραϊκή μαφία! Ξαναγυρίζει και του απαντά ότι σε έναν μήνα θα βγάλουν οι μαφιόζοι την απόφαση για την τύχη του κατασχεμένου κτήματος. Τότε σκουμπώνουν τα μανίκια και οι ΑΫΛΕΣ δυνάμεις και μετά, αφού αποχώρησε το ανθρωπάκι του ΘΕΟΥ από τα δικαστήρια, τραβάνε μια προειδοποίηση  για βόμβα, τρέχοντας όλοι τους αλαφιασμένοι! Και ακολουθεί η ανατίναξη για να μείνουν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τρεις εβδομάδες κλειστά!!!
                                                                                                          Aferim! Masiala!!! Gege;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου