ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

o Ομπάμα στο Τείχος των Δακρύων



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΠΙΣΤΙΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ 
ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ


Συνήθως λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις! Και ιδού το τεκμήριο της υποκρισίας των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ δήθεν παντοκρατόρων, που με την ελεεινή τους μασονία έχουν ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ, ΡΗΜΑΞΕΙ, και ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τους πάντες και τα πάντα! Και φυσικά με την εγκληματική τους Μοσσάντ έχουν κατατρομοκρατήσει τα ανεγκέφαλα μασόνια τους, που τα αναγκάζουν και τα εξευτελίζουν με τον χειρότερο τρόπο, βάζοντάς τα μέσα στα βαρέλια των μασονικών τους στοών, να βουρτσίζονται (φυσικώνονται) εκ περιτροπής, μέχρι να ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ το πανέξυπνο μυαλό τους. Για να λαλήσουν (αναφωνήσουν) ζήτω το ιουδαϊκό τους το ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!
Αν λοιπόν γνωρίζετε κάναν πανέξυπνο Εβραίο, σαν τον πρόσφατα αποβιώσαντα αρχιμακελάρη τους Αριέλ Σαρόν (11-1-2014) ή κάνα αστροπελέκι μασόνι του Ιουδαίου κερατά, που μπορεί να επιχειρηματολογήσει, ΣΦΥΡΑΤΕ ΤΟΥ! Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τον περιμένει για διάλογο επιπέδου μέσω F/B, έχοντας για συμπαράσταση την εγκληματική τους Μοσσάντ, με τους τρελίατρους τους από τα ιουδαϊκά ψυχιατρεία τους, και φυσικά και με τα ΧΑΠΙΑ τους, που σίγουρα είναι προγραμματισμένο να τους χρειαστούν.
Το μεϊντάνι των άλλοτε ιουδαϊκών τους δικαστηρίων με τις ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ μασόνες δικαστίνες τους, και τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ εισαγγελείς τους, είναι στην διάθεσή τους, αν αισθάνονται ότι τους θίξαμε την τιμή και την υπόληψή τους, μια και τους έφτιαξε αυτός ο μπαμπάς τους ο ΘΕΟΣ να τους φτύνει η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να μην ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΙ αυτά τα ζώα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Έχει λοιπόν κανείς από εσάς που έχετε διαβάσει αυτό το κείμενο ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ για τα γραφόμενά μας;

                                                                      Αferim! Masiala!!! Gege;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου