ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ



 Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 23-12-2012



Προ παραμονή Χριστουγέννων το 2012, τα πανέξυπνα και περιούσια τέκνα του μπαμπά τους Θεού, που τους άφησε κληρονομιά όόόλον τον κοσμάκη του πλανήτη γη να τον καταδυναστεύουν, και μέσω της τεχνολογίας που τους έχει χορηγήσει, να παρακολουθούν από τους δορυφόρους τα οχήματα των απροστάτευτων πολιτών, αλλά και των γκόιμ τους, προς τα πού κατευθύνονται, μαρκάραν πως το ανθρωπάκι του Θεού κατευθύνεται στην εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης στις 3 μ.μ. προς τα διόδια των Μαλγάρων. Δίνουν σήμα στα υποτακτικά τους μασόνια να τον περιμένουν στα διόδια μπλοκάροντάς τον και πέφτοντας τρεις πράκτορες τους επάνω στην μπάρα, μια κι επιχείρησε να την σηκώσει, αφού πρώτα έδειξε το πλαστικοποιημένο πάσο που είχε από το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, για ελεύθερη διέλευση του οχήματος του καθ’ άπασα την φεουδαρχική Βαλκανική Μπανανία του ιουδαϊκού KERATISTAN, ισχυριζόμενο ότι είναι Ελλαδική επικράτεια, μια και πληρώνει κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης για να κυκλοφορεί ελεύθερος καθ’ άπασαν την Ελληνική επικράτεια. Του το αρνήθηκαν και του τόνισαν ότι εδώ είναι ιουδαϊκό Γκρεκυλιστάν, που εάν δεν πληρώσει τα 2,40 ευρώ, δεν του σηκώνουν την μπάρα.
Βλέποντας και το ανθρωπάκι του Θεού ότι δεν κάνουν πίσω οι μαφιόζοι του ιουδαϊκού GREKYLISTAN, ανοίγει το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και βγάζει τα πυρομαχικά, που είναι τα έντυπα με τον εξολοθρευτή των Ιουδαίων, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που έχει σε φωτό σβερκωμένο τον αρχιμακελάρη Εβραίο σαν το γατί, με κρεμασμένη πινακίδα που γράφει I AM 666 MASON BOSS και από κάτω με το γνωστό STOP MASON MAFIA THE END και αρχίζει το μοίρασμα των εντύπων στους διερχόμενους οδηγούς, για να πηδάνε όλοι τους σαν τα ΒΑΤΡΑΧΙΑ!
Πέφτει δεύτερο σήμα από το αστυνομικό φυλάκιο των Μαλγάρων να τον αφήσουν να περάσει, αφού πρωτίστως ένας χαρούμενος αστυνομικός χοντρούλης τρέχει να τον υποδεχθεί και να τον κατευθύνει στο αστυνομικό φυλάκιο των διοδίων. Εκεί τον περιμένανε μετά φανών και λαμπάδων στο πόδι τα αστυνομικά όργανα του ιουδαϊκού KERATISTAN, στο βάθος το γραφείο του ταγματάρχη, που ρώτησε τον χοντρούλη αστυνομικό «μοίρασε πολλά έντυπα;» απαντώντας του «όχι, αφού με εντολή δική μας του άνοιξαν την μπάρα».
Το όργανο αφού έλαβε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και το δίπλωμα, του κόβει κλήση 400 ευρώ και αφαίρεση του διπλώματος και της αδείας για 20 ημέρες, ρωτώντας τον «γιατί δεν έχεις πινακίδες;» απαντώντας και το ανθρωπάκι του Θεού «μου τις πήραν από τις 13-11-2012 τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ της δημοτικής αστυνομίας για απλή στάθμευση, και αν δεν τους πληρώσω τα 80 ευρώ που θέλουν, δεν μου τις δίνουν». 40 ημέρες κυκλοφορούσε σε όλη την Βόρειο Ελλάδα χωρίς πινακίδες. Του απαντά ο χοντρούλης αστυνομικός «να πας να τις παραλάβεις, μια και ο φεουδάρχης Εβραίος, λόγω Χριστουγέννων, έδωσε εντολή να επιστραφούν οι πινακίδες σε όλους τους πολίτες».
Του προτείνει να υπογράψει για την παραλαβή της κλήσης και το ανθρωπάκι του απαντά «εγώ ΔΕΝ είμαι παραβάτης, οπότε εάν θέλεις μπορώ να σου το υπογράψω μόνον ως παραλαβών, και όχι σαν παραβάτης, διορθώνοντας την λεπτομέρεια  αυτήν και την διαφορά την λύνουμε στα ιουδαϊκά σας δικαστήρια με μασόνες βλαχούλες δικαστίνες στα έδρανα και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα», λέγοντάς του και το χαρούμενο «κάνει ρε φραπέ το κεφάλι σου, που θέλεις και να σου πληρώσω 400 ευρώ για το ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας, για να μου δώσεις πίσω τα έγγραφα του οχήματος;» Κάνοντας κι ένα δεύτερο σχόλιο στον ταγματάρχη αστυνομικό, πως το άστρο του Δαβίδ που φέρει στις επωμίδες του, του λείπουν τα αρχικά γράμματα W.C. μια και το ένα τρίγωνο δείχνει πού να αφοδεύουνε και το άλλο πού να πατάνε το καζανάκι του W.C.!!!
                                                                    Aferim! Masiala!!! Gege;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου