ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Eπιστολή στην Αngela Merkel



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!






Προς την καγκελάριο κυρία ANGELA MERKEL
Willy-Brandt- Straße  1 -  10557 Berlin Deutschland
Άααχ μαρή ΤΣΑΚΜΑΚΩ Αγγελικούλα Μέρκελ με το ξυραφένιο μυαλό!
Που οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ πάτρονές σου Εβραίοι σε χρίσανε καγκελάριο του 4ου ιουδαϊκού τους Ράιχ, και πιστεύουν αυτοί οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Ιουδαίοι ότι μπορούν να δουλεύουν εν έτει 2012 ψιλό γαζί τον μπαμπά τους τον Θεό, και κατ’ επέκταση και τις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, προκειμένου να τα οικονομάνε χοντρά με τις ανώνυμες επιχειρήσεις τους (Α.Ε.) και τις OFFSOR κομπιναδόρικες εταιρείες των μαφιόζικων ΔΗΘΕΝ πολυεθνικών τους κάτεργων, προκειμένου να εκμεταλλεύονται με ασύστολο τρόπο όόόόόλες τις κοινωνίες των εθνών με τα άβουλα και πειθήνια υποτακτικά τους όντα, τα κοινώς μασόνια με τα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά, που και αυτοί οι Εβραίοι δεν πάνε παραπίσω, αφού το σκατένιο τους μυαλό θυμίζει ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ που τα έκαναν ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, βουλιάζοντας όλες τις οικονομίες των χωρών της γης, και πιστεύουν ακόμη στο όνειρό τους το απατηλό βάση του Ταλμούδ που διαβάζουν, στέλνοντας την ομογάλακτη αδερφή σου Χίλαρυ Κλίντον στην Αίγυπτο για να παρεμβαίνουν αυτοί αόρατα στα εσωτερικά της Αιγύπτου. Και να εισπράττει η Χίλαρυ από τους εξοργισμένους νοήμονες Άραβες πολίτες παπούτσια, μπουκάλια νερά, και σάπιες ντομάτες, νομίζοντας ότι μπορεί να παίξει το καθιερωμένο παιχνίδι για λογαριασμό της ραδιούργας εβραϊκής μαφίας, προκειμένου να τους καλύπτουν τα μασόνια οι στρατηγοί της Αιγύπτου, με τον γιαλαντζί Ισλαμιστή τους, που τον έβαλαν πρόσφατα, όπως ακριβώς και στη Λιβύη.
Αλλά και να αγωνίζονται και στην Συρία προκειμένου να έχουν το φερέφωνό τους τον Μπασάρ Αλ Άσσαντ να τους προστατεύει αιματοκυλώντας τον Συριακό λαό εδώ κι ενάμιση χρόνο. Γι’ αυτό φάγανε και το συγύρισμα που τους άρμοζε μέσα στη Δαμασκό, ξεκληρίζοντας τον γαμπρό που είχε την αδερφή του Άσσαντ τον υπουργό άμυνας, και δεκάδες άλλα παλιοτόμαρα, που δολοφονούσαν κόσμο και κοσμάκη στις πόλεις της Συρίας για λογαριασμό της εβραϊκής μαφίας. Και κατέβασαν από την Ρωσία και τον Εβραιομογγόλο τους τον Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν να τους γλιτώσει από πιθανό ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ απ’ τον κοιμώμενο όρθιο μπαμπά τους Θεό. Που όόόόόλα εσείς τα υποτακτικά τους ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ πιστεύετε ότι θα μας αρμέγετε σαν τις αγελάδες προκειμένου να λένε τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ αφεντικά σας, το ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΑ ΓΚΟΪΜ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΕΣ.
Πληροφοριακά τον Οκτώβριο του 2012 μεθοδεύουμε με την έγκριση του μπαμπά τους Θεού ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ παραμαζεύοντας όόόόόλον τον πλούτο που έχουν συλλέξει με το 666 τους, καθιερώνοντας η Π.Ε.Ν.Ε. (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών) την νέα γραμμογράφηση με το 555, το νέο σκληρό χαρτονόμισμα την δραχμή, με πρώτο να μοστράρει στο χαρτονόμισμα τον ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ και ακολουθούν ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ των Θερμοπυλών στο δίδραχμο, ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Μαραθώνα στο πεντάδραχμο, ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ της Σαλαμίνας στο δεκάδραχμο, ο ΤΙΤΟΣ ο Ρωμαίος αυτοκράτορας στο εικοσάδραχμο, ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου στο πενηντάδραχμο, ο ΣΑΛΑΔΙΝ ο κέρβερος της Ιερουσαλήμ στο κατοστάδραχμο, ο ΜΙΝΙΝ ο Ρώσος πολίτης στο διακοσάδραχμο, ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΣΕΓΚΙΣ ΧΑΝ, που κόντεψε να ξεκληρίσει την ελεεινή φάρα των Ιουδαίων και των Χαζάρων, στο πεντακοσάδραχμο. Και στο χιλιάρικο Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ, εδραιώνοντας την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με την νέα γραμμογράφηση του 555.
Για μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο! Εφαρμόζοντας τους νόμους βάση ΚΟΡΑΝΙΟΥ και την ΣΑΡΙΑ, που είναι η εκτέλεση των νόμων, πασσαλώνοντάς τους, τσιμεντάροντάς τους, και φουντάροντάς τους στα 77 τριγωνικά υποθαλάσσια πάρκα των μαφιόζικων πρωτευουσών τους. Για τα μασόνια τα συνεργάσιμα έχει απαλλαγή ποινής. Για τα χαραμοφάικα και μη προσαρμόσιμα μασόνια για ψαροτροφή, βορά στους καρχαρίες. Και για τα ζόρικα μασόνια στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ της ζούγκλας του Αμαζονίου, προκειμένου να συλλέξουμε τους σκελετούς, τοποθετώντας τους σε βιτρίνες, στην κάθε χώρα που έδρασαν, προκειμένου να θυμούνται οι γνωστικοί και να προβληματίζονται οι ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΣΑΣ πως το τέλος τους θα είναι παραδειγματικό στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που πιστεύει στον ΠΑΝΣΟΦΟ, στον ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ, στον ΔΙΚΑΙΟ, και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!                        
                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.
                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου