ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

29/1/2005 ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ Γιαχουντή Εφέντη!
 

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005
ΤΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ προς ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

Σίγουρα όλοι σας θα ξέρετε, πώς δημιούργησαν τον μύθο του ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ οι πανέξυπνοι Σιωνιστές με τον μπαμπά τους τον Θεό να σας τον λανσάρουν για δικό τους, που τους ονόμασε εκλεκτά τέκνα του, αφήνοντάς τους στον πλανήτη των νοημόνων εθνών να διαφεντεύουν τα γκόιμ τους, μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΤΟΥΣ μασονίας! Και όταν κάποιος από τις μάζες τους σηκώσει κεφάλι τον καθαρίζουν μ’ επιστημονικό τρόπο.
Έτσι λοιπόν, μετά από ανεπιτυχείς δολοφονικές απόπειρες δύο το 2002 και τέσσερις  το 2003, αποφάσισαν να χτυπήσουν μέλος της οικογένειας από το ανθρωπάκι του Θεού, και συγκεκριμένα τον πατέρα του, που σε σύνολο πέντε χρόνων από το 1940 -1945 αγωνίστηκε γι’ αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές, για να τους κάνουν κράτος στην Παλαιστίνη, αφήνοντας 18 νεκρούς πάνω στο φορτηγό Βαρσοβία που τους μετέφερε στα παράλια της Παλαιστίνης, 176 νεκρούς στο Ελ Αλαμέιν, 114 νεκρούς στο Ρίμινι της Ιταλίας και 45 νεκρούς στην υποδοχή των κουκουέδων τους στο λιμάνι του Πειραιά το 1944, με τα γνωστά Δεκεμβριανά, που χώριζαν έναν λαό σε βασιλόφρονες και κομμουνιστές, να ξεκληρίζονται σαν τα τραγιά προς δόξα του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ!
Έτσι λοιπόν έδωσαν εντολή στην εγκληματική τους την Μοσσάντ τον Δεκέμβριο του 2003, που είναι δικτυωμένη σε όλα τα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές, μια και πήγε τον πατέρα του για αφαίρεση χολής, αφού πρώτα τον πέρασε από ιδιωτικό γαστρεντερολόγο ότι είναι καθαρός και δεν έχει κανέναν καρκίνο, προτείνοντάς του ο γιατρός που έκανε την διάγνωση με τις σχετικές φώτο της γαστροσκόπησης, να τον πάει σε ένα νοσοκομείο που εφημερεύει για να του γίνει η αφαίρεση χολής. Εφημέρευε στην Θεσσαλονίκη το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, δεν πήγε εγκαίρως να λαδώσει κάποιους από τους αρμόδιους γιατρούς, οπότε του ρίχνουν έναν καρκίνο με τα θαυματουργά μηχανήματα των ακτίνων Χ και στις 6 Φεβρουαρίου του 2004 πήγε τιμημένα, όπως του είχε πει και ο καθηγητής Χατζηθεόκλητος.
Παράλληλα το είχαν χρεωμένο το ανθρωπάκι του Θεού έναν πράκτορά τους οι Εβραίοι, μέσω της θυγατρικής εταιρείας τους την Ε.Υ.Π. τον Πασχάλη Γκορτζελίδη, που συναντιόντουσαν πότε στο αστικό, πότε έξω από εκκλησία, πότε έξω από το γραφείο του, μια και φρόντιζε να του υπενθυμίζει να αφήσει κατά μέρος ήσυχα τα αόρατα αφεντικά του και να μην τα παρενοχλεί, που κάνουν κουμάντο σ’ ολάκερο τον πλανήτη γη!
Και κάποιο Σάββατο του Μαρτίου του 2004, που γύριζαν από τα νεκροταφεία μαζί με την μητέρα του, τους περίμενε ο κολλητός του Πασχάλης, υπάλληλος της Ε.Υ.Π. αυτή την φορά μέσα στο super market LIDL μπροστά και στην άκρη, μόλις έφθασε το ανθρωπάκι του Θεού σε απόσταση λεκτικής βολής και από πίσω ακολουθούσε η μητέρα του. Ο Πασχάλης με ένα άδειο καρότσι και αυτός που τον περίμενε τον διπλαρώνει και του λέει μέσα στην καλή ψύχρα «πρόσεχε γιατί τώρα ΘΑ πάει και η μάνα σου». Το ανθρωπάκι φωνάζει την μάνα του, που ήταν πιο πίσω για να τα ακούσει κι αυτή, το τι του είπε για την μητέρα του που δεν είχε ακούσει. Πλησιάζοντας η μητέρα του είπε «γιατί, καλοί άνθρωποι είναι και οι Εβραίοι!» Ο Πασχάλης δαγκάθηκε για την οξυδέρκεια της μητέρας του, κι αποχώρησε σιωπηλά.
Γυρνώντας ένα Σάββατο από τα νεκροταφεία, που το ημερολόγιο έγραφε 29 Ιανουαρίου του 2005   μαζί με την μητέρα του, θυμήθηκε την προειδοποιητική απειλή του Πασχάλη Γκορτζελίδη, που τους είπε πριν σχεδόν έναν χρόνο. Και μια καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού της μητέρας του, της φωνάζει «μάνα για σένα και για την προειδοποιητική απειλή των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, εγώ ξέχασα και δεν είπα στους δικούς μου να τους φτιάξουν μια εορταστική εκδήλωση!!!». Αφήνει λοιπόν το κινητό του επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και αναφωνεί «ΜΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΑ-ΤΣΑΚΑ!!!» Οι άυλες δυνάμεις, που δεν του χαλάνε ποτέ χατίρι, κάνανε όχι μία αλλά ταυτόχρονα τρεις εορταστικές εκδηλώσεις! Καταρρίπτοντας ένα μεταγωγικό στρατιωτικό αγγλικό αεροπλάνο με 135 νεκρούς μισθοφόρους μέσα στο Ιράκ! Την Αμερικανοσιωνιστική τους πρεσβεία μέσα στην Βαγδάτη γυαλιά καρφιά, που δεν τους έμεινε κολυμπηθρόξυλο όρθιο εκεί μέσα!! Και μια ανατίναξη χολιγουντιανών διαστάσεων μέσα στο Κουβέιτ! Προς γνώση και συμμόρφωση των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Εβραίων, που με τον υποτακτικό τους υπάλληλο της Ε.Υ.Π. έστειλαν το μήνυμά τους, για να εισπράξουν ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ μέσα στο ιουδαϊκό τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!


                                                                                                          Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου