ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014!!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΕΥΧΕΣ!!! ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ!!!



Φίλοι μας αγαπημένοι, και χαρούμενα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, σας μοστράρουμε τις ημερομηνίες, που ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος, τις έχει κάνει ΠΡΑΞΗ!!! αφού πρώτα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και ανθρώπινο μέλλον. Έτσι λοιπόν έβαλε ο ΘΕΟΣ το ανθρωπάκι του θεού, τον κατά κόσμο Χατζή, να σας τις γράψει επιγραμματικά, κι όσοι είναι παρατηρητικοί να καταλάβουν πως ΔΕΝ πρόκειται να την βγάλουν καθαρή τόσο οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ Εβραίοι, που το παίζουν παντοκράτορες στα χαρούμενα και ανεγκέφαλα μασόνια τους, που τα ονομάζουν σιβυλλικά γκόιμ (ανθρώπους κτήνη) αλλού ούούούτε και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ συνεργάτες τους, που βρίσκονται σε πόστα κλειδιά κι ασκούν ΔΗΘΕΝ εξουσία, καταπιέζοντας τους συνανθρώπους τους, υποτιμώντας την νοημοσύνη του απλού κοσμάκη, βρίζοντάς τους ασύστολα και κατακλέβοντας την ανθρωπότητα, για λογαριασμό των πατρόνων Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ τους!
Και για να γνωριστούμε καλύτερα σας πληροφορούμε πως αυτά που γράφουμε, είναι εξακριβωμένα, τεκμηριωμένα, και είναι από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, γραμμένα σε 156 γλώσσες, διαδίδοντας τα μέσω F/B, που σημαίνει πως οι εκπρόσωποι της νοήμονος κοινωνίας έχουν τον τρόπο να καθίσουν στο σκαμνί τα ΕΠΙΟΡΚΑ γκόιμ και με συνοπτικές διαδικασίες να τα στείλουν όχι στην φυλακή, αλλά για ψαροτροφή! άλλα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας μια κι αποτελούν την SAVURA της νοήμονος κοινωνίας, και άλλα στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, προκειμένου να συλλεχθούν οι σκελετοί τους, να τοποθετηθούν στους χώρους εργασίας για να γίνουν το ζωντανό παράδειγμα για τους επόμενους, που είναι στο πρόγραμμα να κληθούν να τους αντικαταστήσουν στις καίριες θέσεις, προς διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος κάθε χώρας, και πολιτισμένου λαού!
Οπότε επιγραμματικά σας λέμε πως στις 8/6/570 μ.Χ. ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος έστειλε τον καλό Αρχάγγελο Γαβριήλ υπαγορεύοντας τους νόμους του, διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, για να αρχίσουν να το εμπεδώνουν κάτι όψιμοι παντοκράτορες σαν τους Εβραίους, πως έχει και Σαρία αυτό το Κοράνι, δημιουργώντας παράλληλα και τα θαλάσσια κήτη, τους καρχαρίες, για να ξεβρομίσουν την μασονική SAVURA αλλά και τα πιράνχας για το σχετικό ξεκοκάλισμα των εκλεκτών συνεργατών της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!
Στις 26/4/2008 μ.Χ. δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ και απόδειξη 15 ημέρες τα διόδια ήταν ανοικτά για να διέρχονται τα οχήματα και οι νοήμονες Έλληνες να αντιλαμβάνονται ότι επήλθε η κατάρρευση του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και μία μετά μέχρι του Θωμά! με το ανεπανάληπτο, ποντιακά γραμμένο, που έλεγε «Έρθεν ο καιρός να κρούμεν καμπάνες, να κρούμεν ωά, να κρούμεν μασόνια με ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΥΑΛΑ»!!!
Στις 21/12/2012 μ.Χ. έδωσε το μήνυμα πως επήλθε το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και από 22/12/2012 περιέρχονται όλες οι επιχειρήσεις των μαφιόζων Σιωνιστών στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με το νέο barcode 555, που το μοστράριζε στον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή της Πόλης το 1453 μ.Χ.
Στις 15/8/2013 δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που σώζει όόόλον τον κόσμο από την σιωνιστική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατέτρωγε επί αιώνες όλες τις οικονομίες των λαών της γης και απόδειξη την επόμενη ημέρα 16/8/2013 είχαν κουβαλήσει οι κοπρίτες Σιωνιστές μια διμοιρία ΜΑΤ έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και όλοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ λειτουργοί τους, την είχαν κοπανήσει από εκεί μέσα! μη θέλοντας να δούνε το ΘΑΥΜΑ!!!
Στις 14/11/2013 μ.Χ. δημοσιεύθηκε η ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μέσω διαδικτύου, και οι ΚΟΝΤΟΜΥΑΛΟΙ Εβραίοι ακύρωσαν από πριν προγραμματισμένη δίκη στις 14/11/2013 με τα υποτακτικά τους γκόιμ, για να μην ξεφτιλιστούνε ΔΙΕΘΝΩΣ κι αναγκασθούν να την επικυρώσουν την Διαθήκη μέσω ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον δικαστηρίου, αντιλαμβανόμενα και τα ιουδαϊκά ΧΑΪΒΑΝΙΑ, πως είναι προγραμματισμένο τελικά να μην την βγάλουν καθαρή από τον μπαμπά τους τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!
                                                                                                         Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου