ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανατίναξη στη hewllet Packard



 Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΑΡΙΦΑ 10.000 ΔΡΧ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ HEWLETT PACKARD



NA τι παθαίνουν! Όταν τα περιούσια και πανέξυπνα τέκνα του μπαμπά τους ΘΕΟΥ, που διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ, και κατεβάζει η κούτρα τους ιουδαϊκές ψείρες, δηλαδή ιδέες πολλές, που τις προτείνουν στα υποτακτικά τους γκόιμ των επιχειρήσεων τους να τις υλοποιούν!
Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή ξαναχαλά ο εκτυπωτής laser, που τον είχε αγορασμένο από το 1987 και του προτείνουν αυτοί που του τον επισκεύαζαν να τον πάει στην αντιπροσωπεία της Hewlett Packard εν έτει Νοεμβρίου 1997, και αφού τον κατατοπίζουν κατά πού βρίσκεται αυτό το service, ξεκινά και το ανθρωπάκι του Θεού για την οδό Παπαναστασίου 39 της Θεσσαλονίκης, στο κτίριο του Νίκου Γκάλη όπως του είχαν πει, ανεβαίνει στον 3ο όροφο με τον εκτυπωτή αγκαλιά και μια και βρήκε την πόρτα ανοιχτή μπαίνει μέσα. Περιμένει κάποιον να τον πλησιάσει από το service, φωνάζει «ρε παιδιά, δεν υπάρχει κάποιος από όλους σας να με εξυπηρετήσει;» σημασία καμία, μια και είχε πάνω από πέντε υπαλλήλους που έκαναν μανικιούρ πεντικιούρ στα νύχια τους. Αγανακτισμένο και το ανθρωπάκι του Θεού, μια και δεν του έδινε κανείς σημασία, μαγκώνει τον εκτυπωτή και πάει να φύγει, κάποιος παρατηρητικός του καταστήματος του φωνάζει, «εεεπ, που πας; Δώσε μας ένα δεκαχίλιαρο μια και μπήκες στο κατάστημά μας, και μετά φεύγεις με τον εκτυπωτή σου». Ξαναεπιστρέφει και τον ρωτά «πες μου τι θα στοιχίσει η επισκευή», του απαντά «θα σε πάρουμε τηλέφωνο αφού τον ελέγξουμε τον εκτυπωτή σου». Τον αφήνει για έλεγχο, τον παίρνουν τηλέφωνο, συμφωνούν για το ποσόν των 104.164 δρχ. και μετά από κάποιες ημέρες πηγαίνει να τον παραλάβει, αφού πληρώνει πρώτα, ζητά και το φθαρμένο ανταλλακτικό μαζί με τον εκτυπωτή του. Του το αρνούνται να του παραδώσουν το δήθεν φθαρμένο ανταλλακτικό κι εξοργισμένο το ανθρωπάκι του Θεού στις 4-12-1997 στέλνει ένα fax στην Hewlett Packard των Αθηνών, διαμαρτυρόμενος στον άλλοτε ευγενέστατο κι εξυπηρετικό κύριο Κουντούρογλου, που εκ των υστέρων διαπίστωσε ότι τον απέλυσαν οι πανέξυπνοι Ιουδαίοι, στέλνοντάς του οι φωστήρες ένα εξώδικο με ημερομηνία 15-12-1997 με δικαστικό κλητήρα, πως αν τους διαφημίζει στην αγορά αρνητικά από το πάθημα αυτό, κοινώς χνέρι, και δεν ανακαλέσει εντός δεκαημέρου, θα μηνυθεί επί δυσφημίσει κατά της Hewlett Packard, από τις διαολόφατσες του Ιουδαίου κερατά.
Το ανθρωπάκι υπογράφει την παραλαβή του εξώδικου, και πολυμήχανο κι αυτό όπως είναι, σπεύδει να τους στείλει έτερο διπλωματικό fax στις 16/12 που τους έγραφε, «εγώ για το καλό σας διατύπωσα τις αντιρρήσεις μου, για να βελτιωθείτε, αλλά εάν εσείς είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, τότε είναι περιττό να σας διαφημίζω στην αγορά αρνητικά με το πρόσφατο πάθημά μου». Παραμονές Χριστουγέννων, λαμβάνει το ανθρωπάκι του Θεού στις 23/12/97 ευχαριστήριο fax από την εταιρεία και κλείνει προσωρινά η ιστορία.
Απευθυνόμενο εν συνεχεία προς τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ, λέγοντάς του, «Βλέπεις τι καπνό φουμάρουν τα περιούσια τέκνα σου; Αποθρασύνθηκαν! και καβαλήσανε το ιουδαϊκό τους καλάμι και μας παριστάνουν τώρα τους έφιππους αφεντάδες»! και ο Θεός του απαντά «από πού κι ως πού περιούσια τέκνα μου; Έχεις το ελεύθερο από εμένα να τους τινάξεις τα ιουδαϊκά τους πέταλα στον αέρα! ΣΦΥΡΑ τον κολλητό σου Αρχάγγελο Μιχαήλ να τους το κάνει το μαγαζί τους ΘΕΡΙΝΟ!» Και ώώώ του θαύματος, στις αρχές του νέου χρόνου του 1998, τους το έκαναν πραγματικά θερινό, αφού έγινε ένα με το διπλανό βιντεοκλαμπάδικο, καταργώντας τις μεσοτοιχίες, και όόόλα στην κυριολεξία τα εκεί ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ θύμιζαν βομβαρδισμένο κτίριο!!! της άλλοτε πολυπαθούς Σερβίας!!!

                                                                                                          Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου