ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΝΤΟΛΜΕ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Ο ΝΤΟΛΜΕ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ! & ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗ ΕΦΕΝΤΗΣ!!!




Τα σχόλια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων εν όψει των ευρωεκλογών τους στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, αλλά και των υποτιθέμενων δημοτικών εκλογών στο GREKYLISTAN τους, παίρνουν και δίνουν, παρακινώντας τα χαρούμενα μασόνια τους να μοστράρουν στο διαδίκτυο, κάτι φωτό σαν κι αυτή που σας μοστράρουμε, μια και την δανειστήκαμε. Γελοιοποιώντας κάτι δημάρχους σαν τον φουκαρά τον Γιαννάκη Μπουτάρη, ντύνοντάς τον πότε Χότζα με φόντο τον λευκό Πύργο, πότε αναμαλλιασμένη Γιαννούλα Μπουτάραινα με τα σχετικά χαϊμαλιά στον λαιμό, και τα κόκκινα φουλάρια, και πότε Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, για να διασκεδάζουν παράλληλα και οι Ιουδαίοι με την ΤΥΦΛΑ τους την σιωνιστικιά! που από την πολύ ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ τους αλλά και την πολύ ανάγνωση του Ταλμούδ, ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν το τι τους σκαρώνει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους ΘΕΟΣ, και κάνουν και σχόλια αρκετά, προκειμένου να κρατάνε ψύχραιμα και τα χαρούμενα μασόνια τους, που τα βάζουν και βόσκουν παράδες στις ΑΛΛΟΤΕ δημόσιες και ιδιωτικές τους επιχειρήσεις, μια και δεν το ξέρουνε και δεν το πήρανε ακόμη χαμπάρι ότι από 22-12-2012, βρίσκονται ΑΠΑΝΤΕΣ σε ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που αυτό το καθεστώς τους ξέρει όλους και την ανάσα πώς την παίρνουν, αφού ελέγχει όχι μόνον τα ΚΛΟΥΒΙΑ τους μυαλά αλλά και τα κύτταρά τους τα ιουδαϊκά!
Οπότε τα τσιπαρίσματα ΤΕΛΟΣ! ήταν για να τσιπάρουν τα αυτιά των μασόνων τους, όπως ακριβώς είναι τα  chips στα αυτιά των βουβαλιών, μια και το παίζουν βουβαλαρέοι στις μασονικές τους στοές. Και χρίζουν τους επιφανείς υποψήφιους πρωθυπουργούς τους σαν τον Τσίπρα, τους βουλευτάδες τους σαν τον Σπηλιωτόπουλο τον Άρη, και τους δημαρχαίους τους σαν τον φουκαρά τον Γιαννάκη Μπουτάρη, αλλά και τον ξεκωλιάρη τους Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, που κάνουν σικέ τώρα δικαστήριο με τα χαϊβάνια! τους δικαστικούς τους λειτουργούς, και τραβάνε κουπί και οι υποτακτικοί τους νομικοί, σαν τον Δημητράκη Τσοβόλα, τον «δώστα όλα»! τον Αλέξη τους τον Κούγια, που μας αποκαλούσε πριν δύο χρόνια εμάς τους ΑΧΜΑΚΗΔΕΣ, Νεόβλακες Νεοέλληνες, για την ΔΗΘΕΝ επανάσταση του 1821, που τους διαλόγους και την φωτό του την έχουμε μοστράρει στο neataxi555.blogspot.gr και από εκεί με το βελάκι στους διαλόγους που γράφει με την elite του W.C.! αλλά και τον έτερο ομογάλακτο αδερφό τους Καυκόπουλο, που τον είχαν νομικό σύμβουλο του Αγίου Όρους, για τις εκεί ξενοδοχειακές τους επιχειρήσεις, αλλά και σε άλλη φάση τον έμπλεκαν σε τοκογλυφικά κυκλώματα του ιουδαϊκού τους, του KERATISTAN. Για να τους βγάλουν όλους λάδι, στον αφρό που λέμε, μια και τους έδωσαν 58.000.000 ευρώ για το εμπορικό τους κέντρο στην στοά του άλλοτε ΤΟΤΤΗ, κατεβάζοντας το ποσόν στα 18.000.000 ευρώ, για να φαίνεται ότι δεν τους έδωσαν τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους και πολλά χρήματα. Και να βρίζουν και τους Θεσσαλονικείς, που δεν ξέρουν να ψηφίζουνε, μια και όλους αυτούς τους δίνουνε το χρίσμα μέσα σε ένα BAR του λεκανοπεδίου Αττικής, που το λένε Ε-ΚΑΙ; Και αφού στηθούν κάτω από την μπάρα τους βιντεοσκοπούν για να τους έχουν στο χέρι, και να τους γελοιοποιούν αν χρειαστεί ανά πάσα στιγμή!
Θαυμάστε λοιπόν μυαλό Ιουδαίου ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!!! που ΔΕΝ χαμπερίζει με τίποτε και με καμία δύναμη, μια και είναι για ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!!!
                                      Αferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου