ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ




Θεσσαλονίκη 14-1-2014
Προς τον Δήμαρχο Σερρών
Αγγελίδη Πέτρο
Κ. Καραμανλή 1 62122 ΣΕΡΡΕΣ

Κοινοποίηση προς:
Τον δήμαρχο Σερρών      του ΓΚΡΕΚΥΛΙΣΤΑΝ        fax 2321022187
Τον Άρειο Πάγο               του ΓΚΡΕΚΥΛΙΣΤΑΝ          fax 2106433799
Το Πρωτοδικείο Θεσ/νίκης του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ        protodikeio-thes@otenet.gr         
Την Γ.Α.Δ.Αθηνών                 του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ         pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

Δήμαρχε
Μάθαμε ότι τα περιούσια τέκνα του Θεού σε θέλουν πάλι δήμαρχο των Σερρών. Κι εσύ σαν καλός και υποτακτικός τους μασονάκος, τους μαζεύεις τα βερεσέδια από τους παράνομους πολίτες του GREKYLISTAN, που σταθμεύουν ΔΗΘΕΝ παράνομα τα οχήματά τους και δεν σου πληρώνουν το ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ στην φεουδαρχική τους Μπανανία του ιουδαϊκού KERATISTAN! Με την ευκαιρία σου μοστράρουμε το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που έστειλε στις 22-12-2013, επί τη συμπληρώσει ενός έτους ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Και σήμερα 14/1/2014 ήρθε στα γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ένα μέλος του κινήματός μας και μας κατήγγειλε ότι του δεσμεύσατε 92 ευρώ από τον λογαριασμό της ALPHA BANK για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής μαφίας, και του ζητάτε κι άλλα 30 ευρώ μέχρι του ποσού των 122 ευρώ. Πιθανόν να μην γνωρίζετε ότι κλείσαμε εντός του 2013 όόόλες τις δημοτικές αστυνομίες μέσα στο GREKYLISTAN σας με εντολή ΘΕΟΥ του σύμπαντος! Μια και καταδυναστεύατε τους απροστάτευτους πολίτες για λογαριασμό αυτών των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Σιωνιστών, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το 666 τους, που η παντοκρατορία τους έχει λήξει επίσημα από τις 21/12/2012. Εσείς κατά πού βοσκάτε ακόμη παράδες στα σιωνιστικά τους λιβάδια;
Έχετε λοιπόν προθεσμία μέχρι τις 27/1/2014 να αποδεσμεύσετε το ποσόν από τον εν λόγω λογαριασμό Ν. 405-002101-012302 από το μέλος του κινήματός μας, μια και η ημερομηνία αυτή είναι σημαδιακή και προδικάζει το πραγματικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Εβραίων που πρόκειται να ακολουθήσει σύντομα εντός του 2014, μια και το κλέψιμο πάει σύννεφο και δεν αφήσανε ταμείο για ταμείο αλώβητο, βάζοντας κι εσάς να κατακλέβετε τον απροστάτευτο κοσμάκη. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας που σας δίδουμε, σας πληροφορούμε πως θα δικαστείτε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλέον δικαστήριο με μασόνες βλαχούλες δικαστίνες, και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ δικό σας εισαγγελέα, και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, μπορείτε να φέρετε και τα χαρούμενα μασόνια σας για τζερτζελέ, καθώς και την εγκληματική σας Μοσσάντ, για να διαπιστώσετε εκεί μέσα όλοι σας, ποιοι πάνε για ψαροτροφή στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο, και τυχόν ανεγκέφαλοι μασονάκοδες βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας.
Κι επειδή δεν έχουμε καμία διάθεση για αστεία, με εντολή ΘΕΟΥ του σύμπαντος, το κείμενο αυτό μοστράρεται στο διαδίκτυο στο neataxi555.blogspot.gr σε 156 γλώσσες, για να αρχίσουν και τα ανεγκέφαλα και χαρούμενα μασόνια να αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλετε καθαρή, ούούούτε με μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο! από την ΑΦΡΟΣΥΝΗ που σας διακρίνει!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου