ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

H 8η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ δημιουργία του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!!!!!



Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ 2/6/2008 ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!


Θεσσαλονίκη 27-11-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τα 77 Κ.Ι.Σ.

Τέκνα ΕΚΛΕΚΤΑ του περιούσιου λαού του Ιουδαϊκού Ισραήλ και της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των 77 Κεντρικών ιουδαϊκών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας! που καθοδηγείτε τα ομογάλακτα και the BEST GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μας θύμισε ο μπαμπάς σας ο Θεός! που τον γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και παρακούτε τις εντολές του, να σας ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΜΕ σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/11/2015 μετά την προσευχή των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, καθώς ΞΕΧΑΣΑΤΕ αυτή την ΠΙΝΑΚΙΔΑ το τι γράφει αλλά και τον χώρο που πρέπει να στηθεί το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ με τις πινακίδες του οχήματος, που επιμελώς GOIM – ΖΩΑ δημοσιο-υπαλληλάκια σας, αφαίρεσαν στις 31/7/2015 στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, για να μην σας θυμίζουν με τα αρχικά γράμματα ΝΖΜ 2082 τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ!
Καθώς μας θύμισε αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός! και την ημερομηνία 11/2/2016 να είστε στην ισόγειο αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ των άλλοτε ιουδαϊκών σας δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, με τις όποιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ και ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ επιθυμείτε εσείς να τοποθετήσετε επάνω στα δικαστικά έδρανα, προκειμένου να μας αποδείξετε ότι ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ! προκειμένου να βουλιάζετε με τα GOLDEN BOYS σας όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και να διαχωρίζετε μέσω των ΕΠΙΟΡΚΩΝ αστυνομικών οργάνων με τα παραπλανητικά διακριτικά των ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αστυνομικών! ενώ είναι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ μασόνοι πράκτορές σας, που στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη στην ΣΤΡΟΥΓΚΑ της Μάνδρας Σουφλίου, διαχώριζαν ταλαίπωρους μετανάστες μέσω των διακινητών σας, ποιοι είναι για ΜΑΥΡΗ εργασία να προωθηθούν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ που τους προορίζετε στις επιχειρήσεις σας, όπως έκαναν οι πρόγονοι σας στα χρόνια της αποικιοκρατίας που μετέφεραν σκλάβους από την Αφρικανική ήπειρο προς τις φυτείες των Νέων Ινδιών! σημερινή U.S.A. προκειμένου να εργάζονται στα κτήματά σας, που τα διαχειριζόσασταν μέσω των μασονικών σας στοών των GOIM – ΖΩΩΝ μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Όπως ακριβώς κάνετε και σήμερα με τις θυγατρικές μασονικές μαφιόζικες OFFSHORE εταιρείες σας, που τις έχετε ενταγμένες στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. Και γι’ αυτούς που τους μεταφέρετε μέσω Κ.Τ.Ε.Λ. να τους επαναπροωθείτε σαν καλοί φιλάνθρωποι που είστε στο 4ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ προς την Αγγελικούλα σας Μέρκελ! και γενικά προς τα βόρεια προτεκτοράτα σας!
Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχετε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να προσέλθετε! Καθώς στις 29/6/2015 ο ομογάλακτος αδερφός σας και ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας ο Νταβίντ Σαλτιέλ από την Βαλκανική ΜΠΑΝΑΝΙΑ, δεν είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ, την στιγμή που τον προσκάλεσε μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ να μας πει κι εμάς του νομικού τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μέσα στην αίθουσα του αυτόφωρου, πως ο μπαμπάς σας ο Θεός σας εξουσιοδότησε να καταδυναστεύετε ολάκερη την νοήμονα ανθρωπότητα! μετατρέποντας τους ανθρώπους σε μη νοήμονα ΖΩΑ, όπως τις δυο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ σας, που τις είχατε στην αίθουσα 17 επάνω στα δικαστικά έδρανα στις 29/6/2015 και ΔΕΝ αντιλαμβανόντουσαν τα ΖΩΑ σας, πως την αίθουσα 17 σας την επέλεξε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός για να σας θυμίζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και μασονική εβραϊκή σας ΜΑΦΙΑ!!!
Σας ξαναθυμίζουμε την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του μπαμπά σας του Θεού, που ήταν προγραμματισμένη να σας την αναγνώσουμε μέσα στην αίθουσα 17 του δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στις 14/11/2013. Αλλά μόλις το πληροφορηθήκατε ότι σας ετοιμάζουμε ΑΓΡΙΟ ΧΝΕΡΙ, τότε ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ βγάζοντας ΤΣΙΡΛΑ από τα οπίσθιά σας! παραγράφοντας την εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά το πεντακοσάευρω το χρεώσατε μέσω της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσ/νίκης!
Φροντίστε λοιπόν να είστε και οι 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ παρόντες των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!!! γιατί εάν αφήσετε απροστάτευτα τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας σαν τις πατσαβούρες που τις έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα; τότε να είστε σίγουροι πως τις περιμένουν τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ! και την SAVURA σαν αυτούς που τους έχετε να ξηλώνουν  πινακίδες αυτοκινήτων, να οδεύουν αυτοί για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας και μάλιστα και με ΕΝΤΟΛΗ του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου