ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ & Α΄ΒΑΣΙΛΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Θεσσαλονίκη 1/11/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
 
Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ Εβραίους των Σιωνιστικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ & Κ.Ι.Σ.
Τέκνα περιούσια της οικογένειας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ και του ιουδαϊκού σας KERATISTAN, αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ άφησε τον Ηράκλειο και πρώτο Βασιλέα του Βυζαντίου το 628 μ.Χ. να σας ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ 90.000 Εβραίους μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ; και το σπουδαιότερο να σας ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ την βρωμοφάρα σας, στα πέρατα της γης! για τις ραδιουργίες που φτιάχνατε τον καιρό εκείνο, χρηματοδοτώντας τους Πέρσες για να δημιουργούν προβλήματα στις επαρχίες του Βυζαντίου!
Βαρέθηκε ρέέέ ο Θεός να σας ακούει! να του λέτε πάντα στο τέλος των προσευχών σας «ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ !!!» Γιατί δεν καταριέστε τον ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ, που σας κατακρεούργησε τον εκλεκτό λαό σας, κοντεύοντας να σας εξαφανίσει από προσώπου γης; Οι πρωθιερείς και οι προμάντεις σας δεν σας το είπαν πως αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! σας προγραμμάτισε να γίνετε το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ για τα νοήμονα όντα του πλανήτη αυτού; που φτιάχτηκε με ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ κι όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες που μετατρέπουν μέσω μασονίας τα νοήμονα όντα! σε μη νοήμονα ΖΩΑ, φορώντας τα από μια μασονική ποδιά, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της γιγάντιας ΔΗΘΕΝ Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών!
Και σας μοστράρει τώρα το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την σφραγίδα των ΕΛ-ΤΑ, που εστάλη η πρώτη επιταγή των 30.000 ευρώ για την ανοικοδόμηση του παγκόσμιου ιδρύματος ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που αυτήν σας προγραμμάτισε ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! να σώσει τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των εθνών της γης! με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας! Είδατε λοιπόν την ημερομηνία; αθροίζει 11 όπως και όλες οι καταθέσεις των 30.000 ευρώ που γίνονται κάθε χρόνο για την ανοικοδόμηση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
Και είδατε το τι πάθατε για την 2η επιταγή που βιαστήκατε να την εξαργυρώσετε στις 19/11/2004 ! ενώ είχε ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ!!! Καθώς οι διαπραγματεύσεις με την θυγατρική εταιρεία σας την Ε.Υ.Π. που την έχετε ενταγμένη  στην εγκληματική σας Μοσσάντ, περιήλθαν σε αδιέξοδο στις 23/12/2004 για την προσφώνηση των δύο δίσκων για κάνα φραγκάκι το βράδυ των Χριστουγέννων. Είδατε λοιπόν το τι σας έφτιαξαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ την επόμενη ημέρα στον Ινδικό ωκεανό! Δεν ήταν τσουνάμι εκείνο! αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ μερεμέτι!!! Όλες οι μπουρδελοεπιχειρήσεις σας με τους 300.000 πορνόβιους πελάτες σας, γίνηκαν βορά για τα ψάρια του ωκεανού!
Και χωρίς ντροπή στείλατε και το μαφιόζικο Σ.Δ.Ο.Ε. σας, που το έχετε μπλεγμένο σε ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ για έλεγχο τον Οκτώβριο του 2003 για δύο επιταγές, που αθροίζουν κι αυτές 12.130 + 8.500 = 20.630 ευρώ = 11 που με την ευκαιρία αυτή σας τις ξαναμοστράρουμε. Καθώς απαιτήσατε μέσω των υποτακτικών σας δημοσιο-υπαλληλικών GOIM του Σ.Δ.Ο.Ε. κι έξτρα φόρο για τα 30.000 ευρώ, που με περισσό θράσος καρπωθήκατε ! προτείνοντας κι εμείς τον εκδότη της επιταγής στις αρχές Μαΐου του 2004 να ζητήσει απόδειξη για το ποσόν των 30.000 ευρώ, από τον Λεβίτη δεσπότη σας Άνθιμο Ρούσσα στην Αλεξανδρούπολη, την ημέρα που στέλνατε την μασόνα υπουργό σας Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου από το προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN να γεφυρώσει το σικέ χάσμα, που ο καρπαζοεισπράκτορας Βαρθολομαίος ΔΗΘΕΝ αντιτίθετο για την ενθρόνιση κι εκλογή του Παναγιώτατου σας Άνθιμου Ρούσσα στην Θεσσαλονίκη! ενώ είχατε καθαρίσει τον Παντελεήμονα Χριστοφάκη στο Άγιο Όρος! Και καπάκι και ο δικός μας στις 12 παρά τέταρτο εκείνη την ημέρα σε προγραμματισμένο ραντεβού που τους είχε κλείσει ο τότε Πρωτοσύγκελος Άνθιμος Κουκουρίδης, ενώ αποχωρούσε η Μαριέττα από την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως προς Κωνσταντινούπολη. Λέγοντας του Άνθιμου Ρούσσα «η μασόνα Γιαννάκου θα σας διευθετήσει την ομαλή ενθρόνισή σας στην Θεσσαλονίκη;» ζητώντας παράλληλα και την απόδειξη των 30.000 ευρώ, προκειμένου να την προσκομίσει στο μαφιόζικο Σ.Δ.Ο.Ε. σας! Υποσχόμενος και ο Άνθιμος Ρούσσας πως απόδειξη δεν μπορούν να δώσουν, αλλά μπορούν να στείλουν ευχαριστήριο επιστολή (που ποτέ δεν εστάλη) για το τριανταχίλιαρο, που το καρπωθήκατε για την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε.
Κι εξοργισμένος όπως ήταν ο δικός μας κατευθύνθηκε στο γραφείο του Πρωτοσύγκελου Άνθιμου Κουκουρίδη λέγοντάς του, «εσύ θα είσαι ο δεσπότης σ’ αυτή την πόλη! και τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου, που το 628 μ.Χ. ξεκλήρισε κι εκτόπισε τους Εβραίους από την Ιερουσαλήμ», χτυπώντας τα δάχτυλα του χεριού του, γιατί είχε ξεχάσει εκείνη την στιγμή το όνομά του από την οργή που τον κατείχε, συμπληρώνοντας κι ο Πρωτοσύγκελος Άνθιμος «ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ», λέγοντάς του «Μπράβόόό αυτόν θα τον κάνουμε τετράμετρο άγαλμα στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!» Βγαίνοντας από την εξώπορτα των γραφείων της Μητρόπολης άκουσε μια φωνή μέσω της ενδοεπικοινωνίας που έχει «Γιατί του είπες του Πρωτοσύγκελου για τετράμετρο άγαλμα; τον θέλω δίμετρο κι ΕΠΙΧΡΥΣΟ μεταξύ των υπολοίπων στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!!»
Αάάφεριμ (άάά τώρα) που θάλεγαν και οι φίλοι μας οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου