ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Π.Ε.Ν.Ε (Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών)

Χ.Α.Μ.Α.Σ (Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ)

Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. (Χριστός Επουράνιος Σωτήρ Μουσουλμάνων Παλαιστινίων Ορθοδόξων Λυτρωτικός Απελευθερωτής)

Για τους ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ! Για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
και για τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (ΣΤΑΛΙΝ)




ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΕΤΕΙΩ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (ΣΤΑΛΙΝ) ΚΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ


Θεσσαλονίκη 8/11/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                     info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                                               president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                                                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                                       grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                                       kataggelies@sdoe.gr        
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                                        cybercrimeunit@hellenicpolice.gr   
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                                        nis@nis.gr         
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                                         pressoffice-gada@hellenicpolice.gr              
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                                           minjust@otenet.gr            
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                                         pressoffice@yptp.gr               
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                                          infopar@parliament.gr     
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                     protodikeio-thes@otenet.gr
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                        gr_imth@yahoo.gr

Με κύριο αποδέκτη την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Προς τον Παναγιώτατο κ.κ. Άνθιμο Ρούσσα

Ο καιρός παρήλθε από τις 21/12/2012 που η παντοκρατορία της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ  Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του επιβάλλεται να εξαφανισθεί από προσώπου γης! αλλά εξακολουθεί να το παίζει παντοκράτορας εν έτει 2015 στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τον έφτιαξε για νοήμονα όντα! και όχι για ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες, που εξακολουθούν κι αυτοί να υπηρετούν το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ διχάζοντας κοινωνίες εθνών για να παίζουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Σιωνιστές ΜΑΥΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ εις βάρος των απροστάτευτων πολιτών και να κατεβάζουν από τον πανικό τους σαν τα αγριοπερίστερα από τον ουρανό τα επιβατικά αεροσκάφη! φοβούμενοι μήπως ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων αφανίσει των ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό τους ! και φυσικά να εκτοπίζουν και να σκυλοπνίγουν στο Αιγαίο και την Μεσόγειο θάλασσα κόσμο και κοσμάκη! προκειμένου να τους δια φυλάττουν τα δίποδα GOIM – ΖΩΑ μασόνια τους στο Γκολάν και στο Σινά τα σύνορά τους με τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ δήθεν ηγέτες Άσαντ ! Ομπάμα ! Αμπντάλα ! Σίσι ! Πούτιν ! και των λοιπών Αράβων Ρασπούτινδων, που αποτελούν και το υπηρετικό προσωπικό της ΑΦΡΟΝΟΥ &  ΑΠΛΗΣΤΟΥ Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών! Σίγουρα θα αντιλαμβάνεστε ότι το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα γράφει προς εσάς που υποδύεστε την ιουδαϊκή νύφη! για να τα διαβάζει η ΑΛΗΤΑΡΟΥ Ιουδαία πεθερά σας! που δεν τολμάτε να την κοιτάξετε στα μάτια και σας χειραγωγεί τους πάντες διά μέσου του Κ.Ι.Σ. που είναι και η επίσημη ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ του Βαλκανικού φεουδάτου με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN !!!
Θυμάστε; το 2003 σας στείλαμε στις 13/11/2003 διά του εκπροσώπου μας επιταγή 30.000 ευρώ για το ίδρυμα των Απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, δίδοντάς του εντολή όταν τον ρωτήσει ο Δήμαρχος των Φερρών ποιος τα καταθέτει τα χρήματα αυτά, να πει «ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ σας!» Τι τα κάνατε λοιπόν εκείνα τα χρήματα; καθώς ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ δεν κάνατε ακόμα!
Στις 8/11/2004 σας τον ξαναστείλαμε, μετά την λήξη της θείας λειτουργίας μέσα στο ιερό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, να σας πει πως εκείνες τις ημέρες θα σας επισκεφθεί στην μητρόπολη για να σας πει μερικά πραγματάκια για τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, κομίζοντας και μια επιταγή των 30.000 ευρώ με ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ! που η εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ήταν ΝΑ χτυπήσει σταυρό η γραφομηχανή από μόνη της πριν από το ποσόν των 30.000 ευρώ για την ανέγερση του ναού της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, εκεί που είναι προγραμματισμένο και το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ.
Αντ’ αυτού στις 19/11/2004 εξαργυρώσατε την επιταγή με εντολή της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ! παρακούοντας τις ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ! Γι’ αυτό και σας επισκέφτηκε ξανά ο κομιστής της επιταγής και σας πρότεινε από κοινού να πάτε οι δυο σας στο Κ.Ι.Σ. και να τους ΞΕΠΟΡΤΙΑΣΕΤΕ τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους, που σας το παίζουν περιούσιος λαός του μπαμπά τους του Θεού! απαντώντας του εσείς «ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!» για να αναλάβει μετά η Ε.Υ.Π. κι αφού περιήλθαν σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις με την θυγατρική Ε.Υ.Π. που είναι κι αυτή το τσανάκι της εγκληματικής Μοσσάντ και του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!! για τους δυο περιβόητους δίσκους που έπρεπε να βγουν το βράδυ των Χριστουγέννων του 2004 για κάνα φραγκάκι. Είδατε την επόμενη ημέρα το τι επακολούθησε στον Ινδικό ωκεανό! Δεν ήταν τσουνάμι, αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ ξεκληρίζοντας 300.000 πορνόβιους πελάτες των ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, μετατρέποντας σε μπάζα τις ΚΩΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ τους!
Τώρα στις 10-11-2015 κατατίθεται και το 13ο τριανταχίλιαρο υπέρ της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στο Παρακαταθηκών και Δανείων! καθώς κάθε έτος τον μήνα Νοέμβριο καταθέτει τις 30.000 ευρώ, που τυγχάνει κι εκπρόσωπός μας, να έχει την μικτή ασφαλιστική κάλυψη του οχήματος ΝΖΜ 2082 που οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι δεν αντελήφθησαν τα αρχικά της πινακίδας το τι συμβολίζουν ! τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ!!! που προορίζονται οι the BEST για την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν! και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα μασόνια που επιθυμούν να γίνουν κι αυτοί οι νεομάρτυρες του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας!
Έχετε λοιπόν προθεσμία μέχρις τις 24/12/2015 να επιστρέψετε το ποσόν των 30.000 ευρώ του 2003, το κατασχεθέν όχημα ΚΑ 9110, καθώς και τις πινακίδες ΝΖΜ 2082 μετά της αδείας του οχήματος και το δίπλωμα οδήγησης! όόόλον τον πλούτο που κατέχει η ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών καθώς και τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια τους, κτησιχρησίας του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Και κάτι ακόμη, πρέπει να εκκενώσουν την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ από τους Εβραίους εποίκους έως τις 24/12/2015 προκειμένου να στεγάσει Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ όλους τους πρόσφυγες της Συρίας μέχρι να τους ξαναφτιάξουμε τις νέες τους πολιτείες στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου